świetnym M1911.
ja nie wiem czy ten pistolet nie jest trochę za bardzo wyebany, zabij mnie nim 2 raz snajper w którego strzelałem z mojego kochanego XMB.
Dzisiaj miałem sytuację jak kilkanaście razy prosiłem o amunicję gościa, który był obok mnie. Nie dał...
przyznam szczerze że czasami sam nawet "zapominam" że mam amunicję (gram ciągle assultem), ale jak ktoś mi rzuci apteczkę to się odwdzięczam. Nieraz też jest że widzę że biegnie mój to rzucam mu amunicję a on nawet w nią nie wlezie tylko biegnie dalej...
: Listopad 25, 2009, 14:58:18 pm
kolejny świetny meczyk! tym razem Dark może potwierdzić.
Tak szybko podłożonych bomb to nigdy nie widziałem. Dłużej męczyliśmy się tylko z ładunkami na moście. Potem to już tylko było z górki. Team był zajebisty! Razem z jakimś medykiem podkładaliśmy bombę na A w przedostatniej bazie, ja stałem na czatach on podkładał, potem się skitraliśmy w koncie. Nie wiem co działo się dookoła, ale musiała być niezła jatka bo nawet 1 typ nie wpadł by to rozbroić, zaraz po wyjściu jakiś biedak który właśnie przeładowywał dostał kulkę w łeb...potem bieg na B-podkładanie...i tu trochę za szybko pobiegłem bo reszta ziomków nie zdążyła dobiec i mnie zabili a ładunek rozbroili. Na szczęście zrekompensowałem się w następnym życiu--podkładanie i dramatyczna obrona--piękne to było. Dosłownie zaraz po tym jak mogliśmy biec na ostatnią bazę dałem sprinta, wraz ze mną jakiś medyk, trafiłem wroga ale mnie zabił, na szczęście medyk mnie revivenął i jeszcze jedną osobę. Ruszyłem na tyły wroga, widząc jak nade mną przelatuje granat z granatnika wbiłem do kontenerowca, tam zabiłem ze 2...a cały czas przy mnie medyk!! Ktoś z teamu podłożył pod A a ja wraz z medykiem na B. Wprawdzie rozbroili A, ale B wybuchło. Następnie filmowy zeskok ze spadochronem
i plancik na A. Potem już tylko widziałem jak wkoło mnie stało ze 3 medyków i chronili A...
w skrócie--ale ta gra jest boska jak się ma zajebisty team!!!
: Listopad 25, 2009, 17:09:10 pm
A i jeszcze jedno...widać że beta ma błędy, już nie chodzi o znikające drzewa, ale o...piny.
Mam medal czy coś za 10headshotów w rundzie, a nie mam pina za 6...
a niedawno dostałem za zabicie bodajże 5 wrogów w pojeździe wodnym (znaczy do końca nie wiem czy to chodzi o zabicie będąc w pojeździe czy przeciwników którzy są w pojeździe)...