Kogo beta przekonała by zakupc pełna??>>mnie jak najbardziej Smile
Zgadnij
Z samą betą spędziłem ponad 80h. Krótka przerwa i w marcu zaczynamy prawdziwą wojnę. Już będę zaopatrzony w headset, tak więc gra nabierze nowego wymiaru.
Wiadomość scalona: Grudnia 21, 2009, 20:55:11 pmTak swoją droga to Gracze z GO rządza...nasza czwórka (Ryo,Mrocz,KKRT no i oczywiście najlepszy JA ) byliśmy najlepsi w Teamie:) Moze jakis Klan??
Spośród grających z forum można spokojnie utworzyć dwa/trzy squady - adrianoPL, aph, BattlefieldPL, CancerPL, Croopnick_PL, dark\, KKRT, maly_pinki, MroczMR, Ohtar, Ty no i ja. Zostaje jeszcze Filu_PL, który gra czasem ze mną ale do dziś nie wiem kto to jest. Zaprosił mnie do znajomych to przyjąłem, bo myślałem, że to ktoś z forum, ale jak się okazało to nie. Tak czy siak gra, jak również tygrys86, który dobrze radzi sobie w czołgu i kiedyś potraktował mnie i KKRT 'dobrą kosą'. On też jest chętny do wspólnego grania. Na pewno wyżej wymienieni mają jeszcze jakichś znajomych, którzy również cieniują w BC2, tak więc uzbiera się niezła ekipa do wspólnego szpilania. Byle do marca.