Faaak, 900zł! Ja po tym jak sobie kupiłem za ponad 300zł jakies markowe 'adidasy' (nie pamiętam już marki), które rozleciały się po 2 miesiącach, powiedziałęm sobie, ze za letnie buty nie dam więcej niż 250zł. Ostatnie Rebooki co miałem za 200 coś zł trzymały się elegancko 2 lata.
Rozumiem, że te zimowe czy też trackingowe (nie znam się) mogą kosztować sporo, ale te drugie białe wyglądają jak sportówki czy trampki co za 100zł można kupic - no ale to już kwastia gustu, mi się w ogóle nie podobają białe buty (o czerwonych czy niebieskich już nie wspomnę).
W sumie teraz sam poszukuje zimowo trackingowych butów i chce kupic coś konkretnego, ale do 5 góra 6 stów chciałbym się ograniczyć. W sumie też zalezy kiedy się kupuje, ostatnie buty kupiłem po przecenie z 440zł na 220, więc konkretnie taniej czasami można coś kupić.
ps: "dopasować biały pasek", WTF?
Raz płacisz za markę , dwa, te Diversy są skórzane. Stąd nie padną po 4 miesiącach i wyglądają bardzo dobrze. Na pewno, nie jak obuwie za 40 zł. Ale możesz mieć odmienne zdanie przecież.
Jeśli szukasz dobrych butów zimowych z gatunku trekingowe, polecam Hi Mounatin Ortler. Osobiście jestem z nich bardzo zadowolony.
Lub takie :
Kupiłem je w listopadzie ubiegłego roku i są znakomite. Lekkie, niesłychanie wygodne, trzymają odpowiednią temperaturę stopy. Są przy tym atrakcyjne wizualnie (a to żadkość jeśli o treki chodzi), no i słynna podeszwa Vibram. Kapitalna sprawa.
Zarówno ten model, jak i Ortler, możesz dostać w przedziale cenowym, który zaproponowałeś - w zależności od sklepu ich ceny wahają się między 300 a 400 zł.
W sprawie paska, taki wyznacznik mody. Białe buty -> biały pasek, brązowe obuwie -> brązowy pasek , et cetera. Choć są osoby, które do janych dżinsów ubierają brązową marynarkę i czarne eleganckie buty, lub , jak Othar wspominał, skarpetki do sandałów/klapek.
Jutro szoping w galerii, to coś może się upoluje, prześlemy to do oscypa , a ten zrecenzuje odpowiednio, ale sam najpewniej się nie pochwali co tam w szafie ma....
Wiadomość scalona: Stycznia 19, 2010, 23:23:24 pmp.s. Na zdjęciu, w zastępstwie Joker'a, Ezio Auditore da Firenze. To tak w trosce o nerwy Wuher'a i Lem'a , by kropka nie przygarnął znowu