Yhy.Dziękuję, ale wolę być "cipą", ale by było mi ciepło i/lub wygodnie, niż stosować się do jakichś idiotycznych wymyślonych zasad pt. "jak powinien nosić się prawdziwy mężczyzna".
Cytat: Mr_Zombie w Stycznia 26, 2010, 21:18:36 pmYhy.Dziękuję, ale wolę być "cipą", ale by było mi ciepło i/lub wygodnie, niż stosować się do jakichś idiotycznych wymyślonych zasad pt. "jak powinien nosić się prawdziwy mężczyzna".Nie chce tu nic insynuować, ale mam wrażenie, że te zasady zostały wymyślone, po to, by ci co nie są pewni swojej męskości, podbudowali sobie ego...Ja tam nie czuje potrzeby udowadniania swojej męskości stojąc w deszczu
nie wiem ilu ma gladką nieporośniętą włosiem cerę, ale mam wąsy i mam wyje**ne.
Niepweność męskości, ego... Shit, ja to nie zauważyłem, że wojtek o takich poważnych kwestiach pisał :O.BTW. Jeżdżę samochodem, więc nie mam zwyczaju stać na deszczu. Parasol też nieprzydatny.
Cytat: deepthroat w Stycznia 26, 2010, 21:36:10 pmNiepweność męskości, ego... Shit, ja to nie zauważyłem, że wojtek o takich poważnych kwestiach pisał :O.BTW. Jeżdżę samochodem, więc nie mam zwyczaju stać na deszczu. Parasol też nieprzydatny.Z tego co tak "pochopnie" czytam, to wygląda jakby niektórzy brali to za bardzo do siebie więc może pisał o tak poważnych sprawach?
kur**, pochopnie.
Arafatki = straszny syf. W życiu bym czegoś takiego na siebie nie założył. Ale to może dlatego, że za bardzo kojarzą mi się z pedałami z żelem na włosach i w bluzach z H&M.
Zajebista dyskusja.Nosze szare rurki z HMu. Tshirty i bluzy z croppa. Czarno-zielone es'y. Koraliki z małych bursztynów (na tarczyce) i takie coś.Jak bardzo pedalsko w skali od 1 do 18?
Kresku, zbili go ;(Moniu, ale wiesz, że to tak na żarty? I tak będe co druga osobe nazywał gejem i pedałem i każdy tak będzie robił mimo, że połowa moich ciuchów również pewnie jest pedalska <ok>.Rilaaaaks. 12,5
Cytat: monio4 w Stycznia 26, 2010, 22:37:48 pmKoraliki z małych bursztynów (na tarczyce)Bursztyn pomaga na tarczycę? To jakaś medycyna alternatywna?
Koraliki z małych bursztynów (na tarczyce)
że połowa moich ciuchów również pewnie jest pedalska <ok>.
Bursztyn pomaga na tarczycę? To jakaś medycyna alternatywna?
Ty nie masz dziewczyny.
W H&M
męskich
Oki zmieniam całkowicie zdanie o tych "skórzanych" obcisłych getrów. Przed chwilą miałem pokaz, że zgrabna, wysoka dziewczyn wygląda w nich zabójczo. Do tego całą reszta musi być dobrze dobrana i wrażenie robi konkretne. O_O
25 najbardziej stylowych mężczyzn Magazynu GQ
Robert Pattison
Przyznaję, nie lubię się myć. Nie czuję takiej potrzeby.
Russell Brand – umie nosić małe, które nie jest za małe i ciasne, które nie jest za ciasne.
Cytuj25 najbardziej stylowych mężczyzn Magazynu GQCytujRobert Pattisonhttp://www.lansik.pl/12398/robert-pattinson-nie-myje-sie/CytujPrzyznaję, nie lubię się myć. Nie czuję takiej potrzeby.A teraz wylejcie swoje odżywki do włosów, kremy do cery wrażliwej i przeproście.