Tera ja, tera ja!!
:
Aha, jeszcze OSTRZEŻENIE:
Pan Lewik może przeczytać ten tekst tylko na własną odpowiedzialność, gdyż, tak samo jak ja, może się udławić, ponieważ ortografia i interpunkcja poniższych osobników jest.......zresztą sami zobaczcie
:
,,LUDZIE PRZECIESZ WSZYSCY WIEDZOM ŻE PECETY SĄ NAJLEBSZE ANIE JAK TE JAKIES CZARNE MAŁE GÓWNA ACH JA JUSZ SIE DOCZEKAC NIE MOGE PIĄTKU BO JUSZ W TEDY PREMIERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
Ten ,,człowiek” mówił o premierze GTA:S.A. Głóbrzeko depila ne ficiałem.
,,gra jest świetna.
ma dużo lepszą grafikę niż Collin McRay 4, zresztą nie ma się co dziwić skoro Collin jest grą przede wszystkim na PS2, a ta konsola swoje możliwości graficzne wyczerpała już co najmniej rok temu. "
Mam się śmiać czy płakać?
,, [...]To naprawdę cudowne, że PC zdominował rynek, to doskonały sprzęt i idealny system, którymi można zachwycać się bez końca. Słucham? Że windows to śmietnik z którym przeciętny użytkownik nie może sobie poradzić i co parę miesięcy jest zmuszony do reinstalacji? Przecież tak właśnie być powinno. To system XXI wieku, przyjazny i wielozadaniowy.
Szczerze mówiąc nie chcę możliwości podłączenia mojej PS2 do internetu bo to już nie będzie to samo... tam gry nie chcą się zawiesić a i wyjść nie mają do czego. Zresztą każdy wie, że gry na konsole i tak nie mają klimatu bo klimat i grywalność zależą wyłącznie od platformy. Właśnie dlatego poczekam aż San Andreas wyjdzie na mój kochany PC.”
Bez komentarza-_-
,, Jezju wy macie problem co was to obchodzi dla mnie to jest glupie placic za jakąs gre ok.200zl to jest poje... to chyba dobrze ze kazdy sobie moze ściagnąc te gre z netu nawet wiem skad ale nie powiem:P Niech rockstar sie wali w mozg jezeli ich gra bedzie kosztowac 30 zl to kupie
bo naprawde to stworznie gry kosztuje jakies 12zl wiem to z tajnych źródeł .Ale nie oni tylko im kasa sie liczy a nie to co dobre dla kijenta teraz maja za swoje moze nastepna czesc bedzie tańsza!!!!!!!”
12zł za stworzenie gry? Zenek! Słyszałeś? Robimy grę na PS2? Jeden egzemplarz się sprzeda i już zarobimy!
NFS:U2 vs Burnout3:
,, wszyscy ktorzy twierdza ze b3 jest lepsze niz u2 sa smieszni . po prostu smieszni - wystarczy wchodzic czasami na www.*****.pl i porownac sobie te gowno zwane B3 do u2 - hamownia samochodu , tor wyscigowy ,
opcjonalne uszkodzenia [ tak tak panowie ] , 2 razy wiecej samochodow niz w jedynce . Szybsza gra ? HAHAHAHA
kto to powiedzial ? pograjcie sobie chociaz raz u kumpla ktory ma wypasiony sprzet w U1 i pograjcie sobie w Sprint Rx-7 z motion blur .[...]”
Racja, ma Pan racje! W Burnout’cie 3 gdy jechałem najszybszym samochodem ślepa babcia na wózku inwalidzkim mnie wyprzedziła. Najwolniejsza gra na świecie.
To jedynie wieszchołek góry lodowej. Na stronie
www.gry.wp.pl jest o wiele więcej takich debili. Z jednej strony można się nieźle pośmiać, jednak z drugiej strony można się popłakać nad inteligencją Polaków.