Autor Wątek: Pośmiejmy się trochę z pecetowców!!  (Przeczytany 59843 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
Pośmiejmy się trochę z pecetowców!!
« Odpowiedź #40 dnia: Października 24, 2004, 18:31:44 pm »
Uwaga!! Nowe cytaty!! :D

Rozmawiam z zatwardziałym pecetowcem, tekst przepisałem tak aby to miało jakieś ręce i nogi, ale zawartości i kolejności nie zmieniłem.
Ja: żałuj że nie widziałeś grafiki w Burnoucie 3... I jej szybkość też jest nieprawdopodobna...
On: widziałem w Gamebox, szybkość owszem, ale poza tym lipa
Ja: no jak lipa przecież tam jest tyle szczegółów że nie sposób ich zliczyć!! Filtry, odbicia, latające części samochodów...
On: o modelu jazdy nie mówię, bo to w ogóle jest kpina. Ogólnie to wyglądało jak na automacie na basenie <lol> Need For Speed Underground na minimalnych wyglądał nie gorzej.
Ja: ale tam jest nieprawdopodobny miód!!
On: Od gier samochodowych oczekuje realizmu, a tam nie ma żadnego realizmu.

Dobra, po tej rozmowie chciałem się iść pociąć. Nawet żałuje, że tego nie zrobiłem. Zamiast tego zacząłem kolejny temat.

Ja: niedługo będę miał PES4, to dopiero będzie super gra!!
On: ogólnie piłki są cienkie, zero w nich realizmu, w PES też.
Ja: no a grałeś w ogóle w PES?? Bo ja tak... Jest tam realizm.
On: dupa a nie realizm, obejrzyj sobie prawdziwy mecz w TV i porównaj z PES.
Ja: grałeś w PES??????????
On: widziałem w Media Markt i w telewizji mecze z PES (...) Gra bez piłki leży, atak pozycyjny leży.

Tak to jest jak ktoś sie wypowiada a nie wie sam o czym bo nie miał z tym praktycznie żadnej styczności. No i co można zrobić ze sobą czytając takie coś????????? :(

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #41 dnia: Października 24, 2004, 18:47:36 pm »
Cytat: "djprodigy"
Uwaga!! Nowe cytaty!! :D

Rozmawiam z zatwardziałym pecetowcem, tekst przepisałem tak aby to miało jakieś ręce i nogi, ale zawartości i kolejności nie zmieniłem.
Ja: żałuj że nie widziałeś grafiki w Burnoucie 3... I jej szybkość też jest nieprawdopodobna...
On: widziałem w Gamebox, szybkość owszem, ale poza tym lipa
Ja: no jak lipa przecież tam jest tyle szczegółów że nie sposób ich zliczyć!! Filtry, odbicia, latające części samochodów...
On: o modelu jazdy nie mówię, bo to w ogóle jest kpina. Ogólnie to wyglądało jak na automacie na basenie <lol> Need For Speed Underground na minimalnych wyglądał nie gorzej.
Ja: ale tam jest nieprawdopodobny miód!!
On: Od gier samochodowych oczekuje realizmu, a tam nie ma żadnego realizmu.

Dobra, po tej rozmowie chciałem się iść pociąć. Nawet żałuje, że tego nie zrobiłem. Zamiast tego zacząłem kolejny temat.

Ja: niedługo będę miał PES4, to dopiero będzie super gra!!
On: ogólnie piłki są cienkie, zero w nich realizmu, w PES też.
Ja: no a grałeś w ogóle w PES?? Bo ja tak... Jest tam realizm.
On: dupa a nie realizm, obejrzyj sobie prawdziwy mecz w TV i porównaj z PES.
Ja: grałeś w PES??????????
On: widziałem w Media Markt i w telewizji mecze z PES (...) Gra bez piłki leży, atak pozycyjny leży.

Tak to jest jak ktoś sie wypowiada a nie wie sam o czym bo nie miał z tym praktycznie żadnej styczności. No i co można zrobić ze sobą czytając takie coś????????? :(

jakby to powiedzial moj kumpel: 'są ludzie i pałapety...'

-_-'
Fryty tyty dotknij pyty

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #42 dnia: Października 24, 2004, 19:00:34 pm »
wiecie najczesciej niewiedza powoduje u ludzi glupote tak  jest z ludzmi ktorzy nie maja pojecia a chca pokazac ze znaja sie "na wszystkim",a pozniej wychdza smieszne sytuacje co widac po komentarzach:P

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #43 dnia: Października 24, 2004, 19:17:01 pm »
konsolowcy mają także i pecety, więc mogą się na ten temat wypowiadać gdyż są z tym oznajmieni, natomiast pecetowcy mają same pecety, nie mają styczności z konsolami i przez to różne bzdury wygadują...
to sa madre slowa i najczesciej tak zachowuje sie wiekszosc  pc-cieciowch graczy z ktorych mam <rotfl>

Wolny

• Towarzysz
« Odpowiedź #44 dnia: Października 24, 2004, 19:23:20 pm »
Z pecetowcami zawsze jest tak,że wszystko więdzą lepiej od konsolowców,i będzie ci tak pierdolił,że mu niedogadasz,poprostu.Naprzykład muj kumpel muwi że w angli mozna nabyć ps3,a ja mu na to że go niema,a on że jest ,i jego kolega muwił że można kupić.Albo koledze wysłałem filmik z DOAU,i sie pytam go jak grafa,a on muwi że zajebista....ale widział lepsze.A ja do niego,jaka gra jest ładniejsza,i gadam że tylko Doom3 i HL2 są ładniejsze,i zaniemuwił.Pecetowcowi niedogadaż,zawsze wymyśli argument żeby ci DOKOPAĆ.

_Maniek_

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #45 dnia: Października 24, 2004, 19:57:51 pm »
Tera ja, tera ja!! :D :

Aha, jeszcze OSTRZEŻENIE:
 Pan Lewik może przeczytać ten tekst tylko na własną odpowiedzialność, gdyż, tak samo jak ja, może się udławić, ponieważ ortografia i interpunkcja poniższych osobników jest.......zresztą sami zobaczcie :lol: :

,,LUDZIE PRZECIESZ WSZYSCY WIEDZOM ŻE PECETY SĄ NAJLEBSZE ANIE JAK TE JAKIES CZARNE MAŁE GÓWNA ACH JA JUSZ SIE DOCZEKAC NIE MOGE PIĄTKU BO JUSZ W TEDY PREMIERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Ten ,,człowiek” mówił o premierze GTA:S.A.  Głóbrzeko depila ne ficiałem.

,,gra jest świetna.
ma dużo lepszą grafikę niż Collin McRay 4, zresztą nie ma się co dziwić skoro Collin jest grą przede wszystkim na PS2, a ta konsola swoje możliwości graficzne wyczerpała już co najmniej rok temu. "

Mam się śmiać czy płakać?

,, [...]To naprawdę cudowne, że PC zdominował rynek, to doskonały sprzęt i idealny system, którymi można zachwycać się bez końca. Słucham? Że windows to śmietnik z którym przeciętny użytkownik nie może sobie poradzić i co parę miesięcy jest zmuszony do reinstalacji? Przecież tak właśnie być powinno. To system XXI wieku, przyjazny i wielozadaniowy. Szczerze mówiąc nie chcę możliwości podłączenia mojej PS2 do internetu bo to już nie będzie to samo... tam gry nie chcą się zawiesić a i wyjść nie mają do czego. Zresztą każdy wie, że gry na konsole i tak nie mają klimatu bo klimat i grywalność zależą wyłącznie od platformy. Właśnie dlatego poczekam aż San Andreas wyjdzie na mój kochany PC.”

Bez komentarza-_-

,, Jezju wy macie problem co was to obchodzi dla mnie to jest glupie placic za jakąs gre ok.200zl to jest poje... to chyba dobrze ze kazdy sobie moze ściagnąc te gre z netu nawet wiem skad ale nie powiem:P Niech rockstar sie wali w mozg jezeli ich gra bedzie kosztowac 30 zl to kupie bo naprawde to stworznie gry kosztuje jakies 12zl wiem to z tajnych źródeł .Ale nie oni tylko im kasa sie liczy a nie to co dobre dla kijenta teraz maja za swoje moze nastepna czesc bedzie tańsza!!!!!!!”

12zł za stworzenie gry? Zenek! Słyszałeś? Robimy grę na PS2? Jeden egzemplarz się sprzeda i już zarobimy!

NFS:U2 vs Burnout3:

,, wszyscy ktorzy twierdza ze b3 jest lepsze niz u2 sa smieszni . po prostu smieszni - wystarczy wchodzic czasami na www.*****.pl i porownac sobie te gowno zwane B3 do u2 - hamownia samochodu , tor wyscigowy , opcjonalne uszkodzenia [ tak tak panowie :D ] , 2 razy wiecej samochodow niz w jedynce . Szybsza gra ? HAHAHAHA :D kto to powiedzial ? pograjcie sobie chociaz raz u kumpla ktory ma wypasiony sprzet w U1 i pograjcie sobie w Sprint Rx-7 z motion blur .[...]”

Racja, ma Pan racje! W Burnout’cie 3 gdy jechałem najszybszym samochodem ślepa babcia na wózku inwalidzkim mnie wyprzedziła.  Najwolniejsza gra na świecie.

To jedynie wieszchołek góry lodowej. Na stronie www.gry.wp.pl jest o wiele więcej takich debili. Z jednej strony można się nieźle pośmiać, jednak z drugiej strony można się popłakać nad inteligencją Polaków.

jelop

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #46 dnia: Października 24, 2004, 20:11:24 pm »
ja n WGS widziałem "najszybszy komputer w polsce" z podpiętym NFSU2 a na PE grałem  w tą samą gre na pleju. NIech mi ktoś do kija wacława powie  jak to jest że 300-400 mghz ps2 ciągnie równie dobrze gre z tego najszybszego PC w polsce??????? JAK TO SIE ROBI????

PS: zapomniałem oczywiście dodać że PC rulez (6000 zeta  za to by gra mi chodziła jak na ps2 nieeeeeeeno wypas z plandeką)

ren

• Towarzysz
« Odpowiedź #47 dnia: Października 24, 2004, 20:23:31 pm »
Dokladnie. Tak samo jak jelop mialem do czynienia z NFS:U2 na WGS (w Nissanie 350Z ;>) i jesli ktos twierdzi ze ta gra jest szybsza niz Burnout 3 to musi byc cos niewporzadku z Jego percepcja :/ Co prawda bylem w szoku, ze komp moze tak pociagnac ta gre, ale ile musialbym za niego zaplacic? Pozatym nie obylo sie bez rwania animy itd. Co do uszkodzen samochodu - B3 to czysto arcade'owa, wyscigowa GRA WALKI, a nie undergroundowe wyscigi samochodow. Oczywiscie wrazenia z gry  w NFS:U2 swietne, ale nie stac mnie na taki ekran, i naglosnienie jak tam, a to glownie za sprwa tego bylo dla mnie takie niesamowite. Sadze takze ze gdyby bylo mi dane zagrac w B3, z takim surroundem, zaliczylbym zgona na miejscu.
[size=9]Waitin' for:[/size]

Kaiser

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: Października 24, 2004, 20:40:25 pm »
Nie ukrywam, że lubię czasem pograć na PS2, tudzieź Xbox. Denerwuje mnie jednak naśmiewanie się z PeCetowców, ponieważ sam do nich należę. Wiem, że na konsole wychodzi wiele ambitnych produkcji, które potrafią przykuć do ekranu telewizora. Ale PC także może pochwalić się orginalnymi i ciekawymi grami.

Muszę także przyznać, że gry, które wychodzą na PC wyróżniają się lepszą grafiką. Oczywiście zdarzają się przypadki, w których oprawa wizualna jest brzydka, ale są także produkcje z grafiką, która zapiera dech w piersiach. Pod względem grafy konsole ustępują komputerom osobistym, czy tego chcecie, czy nie.

Nie chcę się z nikim kłócić, a pisząc ten post po prostu wyraziłem swoje zdanie.

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
« Odpowiedź #49 dnia: Października 24, 2004, 20:55:59 pm »
Cytat: "Kaiser"
Pod względem grafy konsole ustępują komputerom osobistym, czy tego chcecie, czy nie.

Oczywiście, że tak. Pytanie tylko, czy jesteś gotów wydać na taką grafikę kwotę rzędu 5000 zł? Tutaj jest jeden wielki LOL, skoro ludzie kupują PC po to aby pograć na nim, i co rok wywalają kolejne 3000 zł na upgrade. Na PC gram w strategie, a te na szczęście kolosalnych wymagań nie mają.  Ja wielki fan grafiki nie jestem, musi ona być naprawdę zjechana, aby coś zaczęło mi przeszkadzać. Najważniejsza grywalność.

Wolny

• Towarzysz
« Odpowiedź #50 dnia: Października 24, 2004, 21:37:17 pm »
Kaiser powiedz ile gier z pc jest ładniejszych od tych konsolowych?Można je policzyć na palcach jednej ręki.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #51 dnia: Października 24, 2004, 22:04:55 pm »
Cytat: "Wolny"
Kaiser powiedz ile gier z pc jest ładniejszych od tych konsolowych?Można je policzyć na palcach jednej ręki.

To zalezy o jaki aspekt grafiki ci chodzi...
Konsole przegrywaja oczywiscie na polu tekstur, a to dzieki kosmicznym iloscia ramu w naszych piecach. Natomiast jesli chodzi o inne aspekty to konsole goroja(plynnosc, jakosci efektow itp).
Fryty tyty dotknij pyty

jelop

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #52 dnia: Października 24, 2004, 22:05:04 pm »
powiedzieć wam ile gier jest lepszych graficznie na PC od konsol?
wyścigi:    Burnout3, GT4 (niestety w wyścigach rządzą konosolki)
sportowe:    PESy i FIFKI (zarówno na piecach jaki konsolach wyglądają równie pięknie)
bijatyki:  nie ma ich na piecach więc nie można zrobić porównania
platwormówk:     to samo
RPG:    FFX/FFX 2, FABLE  vs. Morrowind, czy jakieś inne (ni ma ładniejszej gry rpg niż FFX)

Strzlaniny:      tu właśnie wygrały PC

PS: to nie jest jakaś dogłębna analiza gatunków gier - takie mi poprostu przyszły na myśl.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #53 dnia: Października 24, 2004, 22:06:57 pm »
Cytat: "jelop"
powiedzieć wam ile gier jest lepszych graficznie na PC od konsol?
wyścigi:    Burnout3, GT4 (niestety w wyścigach rządzą konosolki)
sportowe:    PESy i FIFKI (zarówno na piecach jaki konsolach wyglądają równie pięknie)
bijatyki:  nie ma ich na piecach więc nie można zrobić porównania
platwormówk:     to samo
RPG:    FFX/FFX 2, FABLE  vs. Morrowind, czy jakieś inne (ni ma ładniejszej gry rpg niż FFX)

Strzlaniny:      tu właśnie wygrały PC

PS: to nie jest jakaś dogłębna analiza gatunków gier - takie mi poprostu przyszły na myśl.

Jelop nie chce chytac cie za slowa, ale KOTOR jest ladniejszy:>
Fryty tyty dotknij pyty

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #54 dnia: Października 25, 2004, 19:52:10 pm »
A o Riddicku na Xboxa to zapomnieliście????? Tam to jest dopiero grafika... :shock:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #55 dnia: Października 26, 2004, 17:02:19 pm »
Te texty o pecetowcach wcale nie są śmieszne- ja nie mogę ich czytać. To boli normalnie... :cry:  :cry:  :cry:

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

szafa

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #56 dnia: Października 26, 2004, 19:31:10 pm »
Cytat: "Kresq"
Te texty o pecetowcach wcale nie są śmieszne- ja nie mogę ich czytać. To boli normalnie... :cry:  :cry:  :cry:

Dobra... Przestanmy chwytac sie wybranych przykladow. Przeciez kazdy(?) wie, ze zawsze trafic moze sie jakas czarna owca w stadzie.

Ja wraz z moimi kumplami(nadmienie, iz sa pecetowcami) moge pogadac O WSZYSTKIM(mowie tu o grach of korz:)), nikt sie nie zuca, ze gra A na PC jest lepsza od gry B na konsole(i vice versa). Kazdy stara sie uszanowac zdanie kolegi. Wcale nie mowie, ze nie mamy starc, a i owszem - mamy, ale gdy sie takowe zdaza to nikt nie bluzga niepotrzebie na siebie nawzajem. Amen.

PS. Dodam, ze jak juz we wczesniejszym poscie wspomnialem, Gracz to Gracz. I nie ma tu znaczenia na jakiej platformie gra.
Fryty tyty dotknij pyty

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #57 dnia: Października 26, 2004, 19:34:19 pm »
Nie no spoko Szafa, jak najbardziej. Ale dzięki tym wyjątkom można sobie przynajmniej humor poprawić :wink:

szafa

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #58 dnia: Października 26, 2004, 19:37:46 pm »
Cytat: "djprodigy"
Nie no spoko Szafa, jak najbardziej. Ale dzięki tym wyjątkom można sobie przynajmniej humor poprawić :wink:

Co do tego nie mam zadnych watpliwosci:))
Fryty tyty dotknij pyty

_Maniek_

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #59 dnia: Października 26, 2004, 21:11:26 pm »
Ja również nie mam nic do graczy pecetowych, ale gdy ktoś walnie totalną głupote, to nieważne czy to pecetowiec, konsolowiec, czy Bóg wie kto, po prostu taki człowiek jest w moich oczach kretynem. Sam zamieściłem tekst ,,konsolowca"(ten z 12 zł:), a więc tak jak Szafa powiedział:,,Gracz to Gracz" i koniec, kropka.

Greg

• ZMP-owiec
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #60 dnia: Października 26, 2004, 23:53:58 pm »
http://gry.o2.pl/zapowiedzi/?co=pokaz&id=201 - czytajcie i .... zreszta sami zobaczcie  :twisted:

szafa

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #61 dnia: Października 27, 2004, 17:16:11 pm »
Grafika. Cóż, nie skłamię, jeśli powiem, że jest po prostu brzydka. Chciałbym zobaczyć, jak Gran Turismo prezentowałoby się na kolejnej konsoli PlayStation, ale będę musiał chyba jeszcze trochę poczekać. W Gran Turismo 4 zastosowane będą filtry, które sprawią, iż grafika będzie mniej kanciasta – posunięcie bardzo mądre. Ostatnie gry na PlayStation 2 nie olśniewały grafiką i nie będę Was oszukiwać: Gran Turismo 4 też świecić nie będzie. Poczekamy, zobaczymy, a na razie proponuję spojrzeć na screeny. Kiedy premiera? Niestety w dniu, kiedy pisałem tę zapowiedź, dowiedziałem się, że premiera nie odbędzie się, jak to zapowiadano od dawna, jesienią, lecz zimą (być może nawet bardzo późną). Ale nie łamcie się, jakoś to wytrzymacie. Tymczasem polecam partyjkę w multiplayer ToCA Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator.

Umarlem...O_o
So pro...
Fryty tyty dotknij pyty

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #62 dnia: Października 27, 2004, 19:09:18 pm »
"ta gra powinna wyjść na kompa z lepszą grafiką i dopracowanną fizyką jazdy " - no jeszcze lepszy cytat :shock:

Alundra

• Towarzysz
« Odpowiedź #63 dnia: Listopada 25, 2004, 21:09:01 pm »
Pecety wypierane przez konsole.

Od jakiegoś czasu można zaobserwować, że na PC wychodzi coraz mniej dobrych gier, bowiem te przenoszą się na konsole. Za nimi idą oczywiście gracze, przez co jeszcze bardziej spada zainteresowanie pecetami ze strony developerów.
Michael Goodman analityk pracujący dla Media & Entertainment Strategies twierdzi, że wzrost rynku konsolowego oddziałuje negatywnie na sprzedaż gier na PC. Powiedział on również, że pecetowcy właśnie z tego powodu przerzucają się na konsole. W ten sposób zwiększa się sprzedaż gier na te platformy, maleje zaś na blaszaki.
Pecety ratują na razie gry online, których sprzedaż zwiększa się w dość szybkim tempie. Analitycy przewidują, że ten rodzaj rozrywki do 2008 będzie przynosił dochód z abonamentów rządu 1.1mld USD.
Źródło: http://gry.wp.pl

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #64 dnia: Listopada 25, 2004, 22:05:43 pm »
Liczby liczbami, a Warcrat 3 po sieci rządzi  :wink:

FOX's

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: Listopada 26, 2004, 14:58:04 pm »
Dla mnie PC to przeżytek, poza tym nie pamiętam żeby PC trzymał taki dobry klimat jak konsola, nawet ta najmniejsza czyli GBA.

Wudi

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #66 dnia: Grudnia 16, 2004, 18:44:16 pm »
A ja ciagle mimo wszystko lubie grac na kompie i wcale nie tylko z powodow technicznych, po prostu niektore pozycje sa Boskie.
I nie rozumiem tej niecheci do pecetowcow wydaje mi sie ze kazdy w Polsce mial kiedys swojego Pegazusa i pozniej PSX'a ja przesiadlem sie wlasnie z szaraczka na PC i ostatnio po upgradzie kompa dokupilem jeszcze PS2 ze wzgledu na najlepsze tytuly, a pozniej znowu upgrade kompa. W sumie przez 1.5 roku wydalem 1000 zl na PS2 i 4 tys. zl na kompaq i wcale nie uwazam ze nie bylo warto po prostu Doom 3 jest straszny a UT 2004 zabija czas jak kosiarka w basenie.

Ani kompa ani Ps'ki nikomu nigdy bym nie oddal :twisted:
You're asking: how? My answer is : long and hard :wink: .

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #67 dnia: Grudnia 16, 2004, 19:48:32 pm »
Taka mała sytuacja w szkole:

Gadam z kolegą (pececiarzyna) w szkole o grach i mówi
- Ostatnio zacząłem grać w GTA3!
- (ja)Już dawno mam GTA:SA :D (lol)
- ale je**ny długi ten GTA3
<sobie myśle, że grał juz chlopak z jakies 10h>
- a ile juz grasz czasu?
- juz ze dwie godziny i jeszcze nie przeszedłem, ale kur** długi.

lol, śmiać mnie się chciało jak nic, mówie mu ze w gta:sa gram jakies 15h, w mgs3 20h, a nawet w takiego FFX grałem 50h, a on na to wytrzeszczem :shock:  :shock:  :shock:

sytuacja mnie z deka rozsmieszyła.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #68 dnia: Grudnia 16, 2004, 19:49:29 pm »
4 tysiące na kompa... hihihihi :twisted:

psycho

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #69 dnia: Grudnia 16, 2004, 20:08:51 pm »
Cytat: "Wudi"
po prostu Doom 3 jest straszny

Prawda Doom3 jest straszny (szczegolnie w niskich detalach).

Wudi

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #70 dnia: Grudnia 16, 2004, 20:12:52 pm »
Chodzilo mi o uczucie strachu a nie opisywanie grafiki :lol:

skibson39

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: Lutego 01, 2005, 15:19:21 pm »
Ja ostanio wydalem 1000zl na pc a mialem straszny sprzet i co kuilem przeszedlem nfsu 2 i wyszedl taki splinter cell 2 i co i nic gra sie tnie a mam 512 ram radka 9600pro i 2 ghz amd masakra nawet w 800x600 i co do hl 2 to mnei strzela ch....j wiec dalem se sianan bo ostanio chcyhaiel mse jeszcze jedna kosc 512 ramu skubnac ale tak widze ze rynek upada coraz mniej gier jakis drver 3 wyjdzie i pare innych wiec mam w dupie to ram i tego pc tylko biore kupuje ps2 gier wypasi ten klimat mialem psx i gralem bylo zajebiscie a teraz zadnego klimatu na pc no nic ino pierwsze gry max payne i jakas platformowka mialy ale potem zaczelo sie kombinowanie z opcjami zeby gra szla plynnie a na konsoli dajem plytke i jazda na maXA YEAHHHHHHHH.
Wiec pc rulez i konsole tez RULLLLEZZZZZZZZ
"Only The Snake Is The True Hero" - Hideo Kojima

Wudi

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #72 dnia: Lutego 01, 2005, 15:43:36 pm »
No to jak masz taki sprzet jak opisales i tnie ci sie SC: PT na 800:600 no to gratuluje wiedzy, ja mam podobny config i Pandora Tommorow smiga na full detalach 1024:768 - zero przycinek.

skibson39

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: Lutego 01, 2005, 15:50:31 pm »
jasne myslszi ze kase my w ch....ja przed tem mialem taki syf ze jezu zmiluj sie !!!!!!!! I tak jest dobrze ino sp pt sie tnie ale nei cal yczas a hl 2 i far cry idza peinei a wale kompa wole ps2 ! pzdor
"Only The Snake Is The True Hero" - Hideo Kojima

jelop

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #74 dnia: Lutego 01, 2005, 15:59:27 pm »
skibson! rządzisz chłopie! weś ty możesz kosić niezłe siano na pisaniu takich rodzynów! z takim stylem wypowiedzi to jak wyślesz 4 listy do PSX extreme to cie w czterech numerach pod rząd przechrzczą Debilem Miesiąca  :lol:  chopie rządzisz \m/ :twisted: \m/

Wudi

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #75 dnia: Lutego 01, 2005, 16:13:55 pm »
Jelop ty lepiej nic nie pisz bo juz przez twoje slowa stracilem to co najwazniejsze :P :lol: , ty juz nic nie pisz....
Heh no Skibson , pisz do PSXe a z checia zamowie prenumerate 2 letnia :wink: .
Chociaz mysle ze powinnismy dac spookoj Skibsonowi bo swiezak z niego.

JimDeGriz

• Proletariusz
« Odpowiedź #76 dnia: Lutego 01, 2005, 17:03:06 pm »
Mnie osobiście wkurza taki jeden LEPAK dla którego grafa jest warzniejsza od  
grywalności . Jarała by go gra w , której się pluje z dachu na ludzi podwarunkiem żeby ślina była super realistyczna ( to tylko taki mój przykład ) . Za to mój kumpel nazwimy go nie grającym PCeciarzem ( bo poprostu nie gra na PC no chyba , że emulatory Snesa itp. ) jak widzi zdjecia np. z MGS:SE to gwirzdze z podziwu i mówi , że jedyne słuszne spszęty do gry to KONSOLE !!!  I za to go lubie  :lol:

jelop

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #77 dnia: Lutego 01, 2005, 18:11:00 pm »
gra w plucie z góry jest bardzo fajna..... w "rzeczywistym świecie" nie ma to jak melnąć sobie z balkonu na dużej sali od wf jakiemus kolesiowi do czipsów  :twisted:

JimDeGriz

• Proletariusz
« Odpowiedź #78 dnia: Lutego 01, 2005, 18:14:04 pm »
A jakie to realistyczne  :lol:

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #79 dnia: Lutego 01, 2005, 18:33:46 pm »
ja dwa razy tak melnalem (niechcący) kolegów. Pierwszy raz, wychodze i automatycznie z przyzwyczajenia puscilem slinke i dostał qmpel mojego brata. Drugi raz, wyszedł odemnie qmpel, poszedlem se na balkonik, poszla melka z mojeje strony i wiatr zawiaj, niestety w jego strone. W obydwu przypadkach odrazu uciekłem z balkonu. Ciekawe nie? :lol:

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k