Co do tego Cut Throat to jednak wolę to Bostońskie.
Polski east i west side? O ja p***ę
A ja zawsze myślałem, że centrum to Warszawa. No ale jak się pomyliłem, to sorry, więc nie jestem z centrum. :<
Cytat: blach0r w Maja 22, 2009, 00:20:05 amCytat: svonston w Maja 21, 2009, 23:58:32 pmNo to ja ogólnie polecam twórczość Kobra/Oldas, bo wg mnie oni totalnie rozpierdalają.A no i ogólnie proszę zaglądać na www.poznanskirap.com. Z westside jesteś? Duże propsy dla zachodniej sceny z mojej strony, bo odwalają masę zajebistego gówna.Skoro już jesteśmy przy poznanskiej scenie:Słuchał już ktoś?
Cytat: svonston w Maja 21, 2009, 23:58:32 pmNo to ja ogólnie polecam twórczość Kobra/Oldas, bo wg mnie oni totalnie rozpierdalają.A no i ogólnie proszę zaglądać na www.poznanskirap.com. Z westside jesteś? Duże propsy dla zachodniej sceny z mojej strony, bo odwalają masę zajebistego gówna.
No to ja ogólnie polecam twórczość Kobra/Oldas, bo wg mnie oni totalnie rozpierdalają.A no i ogólnie proszę zaglądać na www.poznanskirap.com.
Dzis swieto we WrockuSlask - Legiaide na mecz pozdro H.
No po prostu polski Esham Polecam.
Cytat: blach0r w Maja 23, 2009, 17:30:39 pmNo po prostu polski Esham Polecam.No nie przesadzaj.
http://www.myspace.com/bronislaw88Szerokiej drogi
Cytat: hanza w Maja 26, 2009, 14:54:44 pmhttp://www.myspace.com/bronislaw88Szerokiej drogi Ale to jest marne. Nawet jako pastisz to jest ultramarne. ;/Również szerokiej drogi życzę .
e tam ekipa z Sacramento jest w cipke, z gejspejsa slychac ze wciaz w formieps, moglbys skonczyc lansowac vegan power
Nie siadła mi ta solówka, wolałem WSRH.
lansowac vegan power
Nie wiem czy nie dawałem tego już ale jest genialne. Chyba nie zaprzeczycie.
Nie mogłeś w tak krótkim czasie tego przesłuchać. Zaprzeczasz tylko dla samego sprzeciwu. Zapewne jesteś emo.
To może coś bardziej lajtowego Ci się spodoba. Tylko daj szanse bo gdzieś tak od 1:30 się fajnie rozkręca. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ja kiedyś słyszałem że metale są nieśmiertelni. Sprawdziłem z ciekawości i nie są jednak.