Front Line Assembly
- Evangelion będzie najlepsza płytą w historii polskiej muzyki metalowej. Nie mam żadnych wątpliwości.
klasyk
Chłopaki z mojego miasta nagrali teledysk, nie w moim stylu i średnio mi się podoba, ale że chłopaki ze Słubic to zapodam. - Smagalaz - Czillen am grillenZ ciekawszych debiutów zbliża się płytka GrubSona, dopiero niedawno natknąłem się na teledysk i mnie zaciekawił. - GrubSon - Spiesz sie powoli / Nowa fala (szczególnie ten drugi kawałek brzmi dobrze, bit wymiata)Z innych klimatów: - Pogodno - Spierdalacz
Spoko, nie każdy ma dobru gust, tarniak. Może kiedyś się wyrobisz.
Dziwnie akcentuje, to jakas choroba, no nie?To miłe, że pomimo ułomności tworzy muzykę, efekt się nawet tak mocno nie liczy.
Cytat: Mikes w Sierpnia 23, 2009, 01:37:26 amSpoko, nie każdy ma dobru gust, tarniak. Może kiedyś się wyrobisz.Dobry gust, w sensie, że twój gust, ta? Wiesz mój kumpel słucha disco polo (i muzyki klasycznej co jest w ogóle jakąś paranoją) i też uważa, że słucham gówna. Są rzeczy o których się nie dyskutuje, jednym z nich jest gust. Mi też nie wszystko się podoba co tutaj ludzie wrzucają.