0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Music for the Jilted Generation, The Fat of the Land i resztę możesz sobie podarować.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ogólnie to cała ich dyskografia.
przywołują tyle pozytywnych wspomnień z minionej nocy...)))
Mnie po prawie 2 latach z moją pozostały tylko nieliczne ale bolesne wspomnienia - jak było kiedyś. Wyłażą tak czasami niespodziewanie i się przykro robi Ale staram się nadrabiać zaległości i poznawać nowe dziewczyny. Mimo to, te wspomnienia to jednak ciągną człowieka w przeszłość, przeszkadzają, gdy ten chce zrobić krok do przodu. I takim sposobem ciężko jest nawiązać więź z inną kobietą, bo przylatuje obrazek z byłą i sieje zamęt w mojej głowie...
Cytat: andryush w Października 19, 2013, 18:25:22 pm przywołują tyle pozytywnych wspomnień z minionej nocy...)))Czyli post z innego tematu:Cytat: andryush w Października 19, 2013, 16:40:34 pmMnie po prawie 2 latach z moją pozostały tylko nieliczne ale bolesne wspomnienia - jak było kiedyś. Wyłażą tak czasami niespodziewanie i się przykro robi Ale staram się nadrabiać zaległości i poznawać nowe dziewczyny. Mimo to, te wspomnienia to jednak ciągną człowieka w przeszłość, przeszkadzają, gdy ten chce zrobić krok do przodu. I takim sposobem ciężko jest nawiązać więź z inną kobietą, bo przylatuje obrazek z byłą i sieje zamęt w mojej głowie...jest chyba przesadzony