Głosów w sumie: 72
http://alemodelki.pl/id,3820,galeria,backstage.html
Dawaj tutaj, wur nie jest moderowany hehehe
Cytat: blach0r w Maja 15, 2012, 19:47:33 pmDawaj tutaj, wur nie jest moderowany hehehe
Zostały wywalone wraz z postami innych :<
Cytat: Master_666 w Maja 15, 2012, 19:31:48 pmZostały wywalone wraz z postami innych :<To znaczy jakimi? Bo 3 ostatnie strony to był syf beceta i s00sa, z wtrącającymi się do dyskusji kilkoma osobami. Teraz jest ładnie i przejrzyście.
Cytat: Wooyek w Maja 15, 2012, 20:08:45 pmCytat: Master_666 w Maja 15, 2012, 19:31:48 pmZostały wywalone wraz z postami innych :<To znaczy jakimi? Bo 3 ostatnie strony to był syf beceta i s00sa, z wtrącającymi się do dyskusji kilkoma osobami. Teraz jest ładnie i przejrzyście. halo halo. jaki mój syf?? nie moja wina, ze becet dostał na głowę i widział swoje cv/dyplom/miejsce zatrudnienia w moich postach
No, pojedynek przenosi się na zewnątrz saloonu, tu już może się dziać co chce
Spójrz na jego avatar pochodzący z mojego cv i wszystko jasne. kur** grzebała w moim cv i tylko robi z siebie idiote kłamiąc że nigdy go nie widziała, mając z niego zdjęcie w avatarze. Wrzucał moje imię i nazwisko, a wypiera się że nic nie dawał.
Cytat: el becetol w Maja 15, 2012, 20:19:49 pmSpójrz na jego avatar pochodzący z mojego cv i wszystko jasne. kur** grzebała w moim cv i tylko robi z siebie idiote kłamiąc że nigdy go nie widziała, mając z niego zdjęcie w avatarze. Wrzucał moje imię i nazwisko, a wypiera się że nic nie dawał.Przeciez to zdjecie sie wyswietla na google po wpisaniu twojego imienia i nazwiska do wyszukiwarki. Raczej nie ma dojscia do twojego cv.