Tytacz, nie nabijaj bezczelnie postow
Ciebie za ultra spamera mozna uznac, albo post emotka, albo hihihi, albo ??????, albo jedno zdanie <sciana>
Mi też Sylvan działa na uzębienie czasami, ale zawsze traktowałem go jako lokalny koloryt tzn. jego lans bardziej mnie śmieszył niż denerwował. A chłopaki w worze zachowują się trochę jak talibowie i jadą z nim za bardzo - to już nawet nie jest śmieszne. A jeśli chodzi o rozwiązania odgórne na innych forach to proszę was, takie forum NeoPlus i jego użytkownicy dopiero ma potencjał by ich obrabiać w worze.... Paru pryszczatych przodowników na megalansie i grupa klakierów...
Uważam (jako konto becelota, tak, tak, nie BoBaNa, on jest kontem swonstona), że Iras jest w porządku, jakby tylko swej nienawisci nie podkreslal po drugi i wyhamował z tekstami o pedalstwie, bylby user na 5- szkolne , mógłby wiecej pisać tylko. Ale tu minał się z prawdą o 7 km, bo zdarzało mi się być na kilku forach, na których Sylvek byl i możesz wierzyć albo nie, ale przez 2-3 lata nie widziałem by ktokolwiek sapał na niego, malo tego dochrapał sie moda i juniora na kilku za wklad, i za to ze nei burzy bo nie kazdy pisanie w starszych tematach uznaje za spam, tak jakby tylko o najnowszych grach mozna bylo.
Wiec, jak ma bana na 1 z 5-7 for to chyba odgórnie go nie załatwiaja. n+ nie licze, bo ja tez swoje tam otrzymalem, Zeratul tez, Macross takze, każdy z nich pisał (i pisal prawde) cosie tam dzieje, nawet Fax. Paru za nazwanie burakiem moda ma per bana, a ex modzi, albo ich kogedzy moga w normalnym teacie wyjechac "ty kur*o" i nie ma halo, albo gora warn na tydzien.
Zreszta nie widzialem by kiedykolwiek opluwal winde, czy Irasa albo kogokolwiek choc ich nie igronuje, malo, niekiedy z nimi pisze, a oni, niby nie chca go, ale nie moga dnia nie piszac o nim wytrzymac - tu Lupi króluje.
Co do kont Bobana, że niby jestem, to becel powinien sobie okłady na głowę robić. Ja też tak mogę gadac ze on to konto kogos kto Bobabaa nie lubi, albo nawet konto kogos kto becelota nie znosi - a jest kilku takich.
Ale ja wam mówię, że tu jest 2 userów a reszta to ich konta. Nawet admini. Basta
Nie rozumiem tez tej nagonki na postac tarniaka. Nie przepadam , ale tez nie życzę sobie żadnych PM, by napierdzielac na niego
Ten kto wysyla ten wie.