Nienawiść do policji tak zostałem wychowany
Ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany
HWDP, HWDP, HWDP...
Gdzie tu jest namawianie młodzieży do zabijania policjantów? Każdy robiąc muzykę wyraża swoje myśli - HG tak robi.
Lesiu - przepraszam, ale Ty jakiś przygłupawy jesteś NIE MAJĄ CI NIC DO ZAOFEROWANIA - ok, ale co to ma do rzeczy? Pokaż mi wers mówiący jednoznacznie tekst w stylu: ZABIJAJCIE POLICJĘ, NOŚCIE BLUZY Z HWDP.
Policja jest w naszym kraju powszechnie nielubiana i raperzy naprawdę nie odkryli Ameryki w tej kwestii - ludzie skąd wy się urwaliście? Ot s00s wam pokrótce wyjaśnił o co chodzi. HWDP to hasło dezaprobaty w stosunku do policji - nie można? To może cenzurę wprowadzić, co? Przykład z kanarami dałem tak, żebyście sobie to choć trochę zobrazowali, choć oczywiście w błahej skali - doświadczeń z policją chyba Lesiu za dużo nie miałeś?
Proszę, ale jednak odnoszę wrażenie, że Cię dobrze zaszufladkowałem wcześniej.
Nie mają mi nic do zaoferowania, ponieważ przekazywane przez nich treści nijak się mają do tego, o czym chciałbym słuchać, co uważam za muzykę dla ludzi na poziomie. Hasło dezaprobaty? Ależ owszem, można, ale równie dobrze można słuchać disco-polo, a to już jakoś o człowieku świadczy. Doświadczeń z policją nie miałem, ale to akurat uważam raczej za plus i mój i policji. No i, przepraszam, ale dla mnie ktoś, kto słucha muzyki z lyricsami na poziomie:
Wiesz co jest grane
W mordy je**ne kur** rozjeżdżałbym walcem
Ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany
HWDP, HWDP, HWDP..
jest zapewne kretynem albo, nie wiem, typem z marginesu, któremu nie chce się wziąć do roboty i wszystko zwalałby na system.
Aha, i chciałem dodać, że mówię bardziej ogólnie, a nie tylko o sprawie zabicia policjanta. Swoją drogą HG wcale nie musi nic mówić wprost, ale samymi hasłami i muzyką daje już jakiś przykład i wzór do naśladowania. Jak chciałbys, blach0r, mieć społeczeństwo rozjeżdzających je**ne kur** walcem, to pozdrawiam.