Czemu głupszy?
Diabeł Ci powiedział. Problem nie leży w Tobie czy Panie doktorze tylko w Lupin i Tarniaku. Bo Wy bez kościoła będziecie mrowisko budować ale są tacy co ten kit że Boga niema przyjęli i chcą budować socjalizm czyli niszczyć mrowisko. Bóg się nad nimi lituje i po to jest kościół. Bo inaczej by się ich zajebało i było by po problemie.
Cytat: Ryo w Marca 26, 2014, 14:46:46 pmMyślisz że jesteś mądrzejszy od Boga durniu? Za takie podejście piekło murowane. Tylko pytanie marmur czy lastryko?
Cytat: +Centylion+ w Marca 26, 2014, 14:58:48 pmCytat: Ryo w Marca 26, 2014, 14:46:46 pmMyślisz że jesteś mądrzejszy od Boga durniu? Za takie podejście piekło murowane. Tylko pytanie marmur czy lastryko?Jaka spina. Zloozuj stary, w tej rozmowie jestem jak najbardziej po Twojej stronie (God exists itp.). Screen z Andrew miał rozluźnić atmosferę, a tu zonk
Cytat: +Centylion+ w Marca 26, 2014, 14:43:37 pmDiabeł Ci powiedział. Problem nie leży w Tobie czy Panie doktorze tylko w Lupin i Tarniaku. Bo Wy bez kościoła będziecie mrowisko budować ale są tacy co ten kit że Boga niema przyjęli i chcą budować socjalizm czyli niszczyć mrowisko. Bóg się nad nimi lituje i po to jest kościół. Bo inaczej by się ich zajebało i było by po problemie.Tylko, że ja nie mówie, że nie wierzę czy coś. Tylko trochę wyżej pierdoliłeś i chciałem zakumać o co Ci chodzi.
Cytat: Ryo w Marca 26, 2014, 15:06:20 pmCytat: +Centylion+ w Marca 26, 2014, 14:58:48 pmCytat: Ryo w Marca 26, 2014, 14:46:46 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Myślisz że jesteś mądrzejszy od Boga durniu? Za takie podejście piekło murowane. Tylko pytanie marmur czy lastryko?Jaka spina. Zloozuj stary, w tej rozmowie jestem jak najbardziej po Twojej stronie (God exists itp.). Screen z Andrew miał rozluźnić atmosferę, a tu zonk A kto jest 2 stroną? Bo chyba nie ja ;p
Cytat: +Centylion+ w Marca 26, 2014, 14:58:48 pmCytat: Ryo w Marca 26, 2014, 14:46:46 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Myślisz że jesteś mądrzejszy od Boga durniu? Za takie podejście piekło murowane. Tylko pytanie marmur czy lastryko?Jaka spina. Zloozuj stary, w tej rozmowie jestem jak najbardziej po Twojej stronie (God exists itp.). Screen z Andrew miał rozluźnić atmosferę, a tu zonk
Cytat: Ryo w Marca 26, 2014, 14:46:46 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Myślisz że jesteś mądrzejszy od Boga durniu? Za takie podejście piekło murowane. Tylko pytanie marmur czy lastryko?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: windomearl w Marca 26, 2014, 15:07:55 pmCytat: Ryo w Marca 26, 2014, 15:06:20 pmCytat: +Centylion+ w Marca 26, 2014, 14:58:48 pmCytat: Ryo w Marca 26, 2014, 14:46:46 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Myślisz że jesteś mądrzejszy od Boga durniu? Za takie podejście piekło murowane. Tylko pytanie marmur czy lastryko?Jaka spina. Zloozuj stary, w tej rozmowie jestem jak najbardziej po Twojej stronie (God exists itp.). Screen z Andrew miał rozluźnić atmosferę, a tu zonk A kto jest 2 stroną? Bo chyba nie ja ;pNo Ty