Głosów w sumie: 24
Ciekawe jaka będzie w końcu cena na premierę, według kursu euro już podstawowy model kosztuje 1100zł gdzie podczas e3 było to 1000zł.
Pytanie na szybkości, jak kształtują się ceny konsol na premierę między sklepem fizycznym (Media Markt, Saturn etc.) a sklepami internetowymi (Ultima itp)?Ostatnia premiera to 3ds, wie ktoś jak to wyglądało? Pytam bo mogę dostać kartę podarunkową do jakiegoś sklepu.
PopCap and Sony Online Entertainment are bringing Plants vs. Zombies to PlayStation Vita. The news comes from a tweet, so we don’t know what’s new in the Vita version.Oh, and did I mention that it will be a launch title when PlayStation Vita hits store shelves on February 22, 2012?
tylko muszę dziewczynie z głowy wybić Katamari
Cytat: Castor Krieg w Grudnia 17, 2011, 01:12:28 amtylko muszę dziewczynie z głowy wybić Katamari Przeciez Katamari jest zajebiste!
Jakieś plany na premierę w Europie macie? Ja łykam model z Wi-Fi + 16GB karta + 2 gry (Uncharted i Gravity Rush, tylko muszę dziewczynie z głowy wybić Katamari) = mam nadzieję, że w 400EUR się zmieszczę.
Fajna sprawa, jest nawet język polski w japońskiej konsolce. Niestety, przerażają mnie trochę ceny kart, jak miałem kupować od razu, tak teraz się zastanawiam, bo koszta znacznie wzrosły
Cytat: Moldar w Grudnia 18, 2011, 14:17:59 pmFajna sprawa, jest nawet język polski w japońskiej konsolce. Niestety, przerażają mnie trochę ceny kart, jak miałem kupować od razu, tak teraz się zastanawiam, bo koszta znacznie wzrosłyWłaśnie miałem o tym pisać:Około 5:20 jest pokazana lista języków, włącznie z polskim.
Na Ultimie jest już oficjalna cena - 1099zł za wersje bez 3G
Battery Test:3G/Wifi ModelMobile Data (3G) ON (but is probably over-riden by...Wifi ON (connected to home network) -- this means I was getting notifications/etc the whole time, all onBluetooth OFFBrightness MAX (note: Brightness in OS MAX, caps in-game at about 80% [battery saving measure -- even 80% brightness is really bright...])Near Auto-Updating ONHeadphones, volume at 50%Time was spent: Play UMvC3 from Game Card (including about 30 minutes of Online play)Occasionally flipping to Web Browser for quick look-ups, as well as Trophies app to check trophies (game kept running in the background, obviously)Full to Death: 4:29Warning notice came on at 4:11
Cytat: tytacz w Grudnia 20, 2011, 00:09:12 amNa Ultimie jest już oficjalna cena - 1099zł za wersje bez 3G Wersja z 3G nie ma u nas bytu, nasza sieć (ogólnie zachodnia) 3G a Japonia to dzień i noc. Zresztą w USA chyba połowa kraju nie ma jeszcze dostępu do 3G. Poza tym, maksymalny transfer to 20MB czyli nic nie pociągniesz. Nie wiem po co to kupować.Co do ceny - dali dupy. Wiem, że na zachodzie będzie 249EUR, ale jednak w Polsce mogli zjechać do psychologicznego 999zł. Chociaż to Ultima, może Saturn/MM da 999zł.