Po raz kolejny wrzucane tu przez ciebie twierdzenie że żadne z decyzji z poprzednich części nie mają odbicia w przebiegu ME3?
Raz jeszcze powtarzam, nic takiego nie napisałem.
Nie, tylko
wrzuciłeś obrazek który to mówił, od siebie dodając wyłącznie "I'll just leave it here". Problem w tym że ty praktycznie nic nie napisałeś. Napierdalasz obrazkami z głupimi komentarzami, a jak ktoś się próbuje do nich odnieść to udajesz że to nie twój wpis. Wrzucasz coś, to potem tego broń lub przeproś za kolportowanie bzdur, zamiast udawać idiotę i wypierać się swoich własnych wpisów. Miałeś kilka postów na odniesienie się do wrzuconego przez siebie obrazka o którym była dyskusja, mogłeś się odnieść, ale tego nie zrobiłeś - to już był świadomy wybór i zajęcie stanowiska w kwestii. Obrazek mówi prawdę? Jeśli tak to podaj argumenty w obronie swojego wpisu. Obrazek kłamie? To to przyznaj. Przy okazji powiedz po ch** to wrzucasz? Dla gówniarskiego trollingu i robienia dymu? No to mission accomplished. Możesz sobie zaklaskać.
Jakbym wrzucił fotkę z obrazkiem twojej mamy i niewybrednym opisem, jako komentarz dając " ", to też bym się potem mógł bronić moralnym wywijasem w stylu "ja przecież nic nie napisałem, treść była na obrazku"?
0/10. No chyba, że ty masz stosunek emocjonalny do rodziców taki sam jak do gierek.
0/10 to dla ciebie za nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. Przeczytaj kilka razy, to zrozumiesz że mówiłem wyłącznie o twoim głupawym usprawiedliwianiu się. To że przekaz jest na obrazku, a nie w poście, to nie znaczy że go nie kolportujesz.
Obrazek bardzo dużo mówił, a nie tylko o zakończeniach. Sprite'y to kłamstwo? Stock image to kłamstwo?
To jest idiotyczna dopierdółka, która nie przeszkadzała by mi w żadnej grze. O tragedia, małe sprity gdzieś w tle jednej z plansz, zjebana gra, 0/10. A potem robisz krucjatę w obronie Obsidian i ich idealnie wykonanych gier.
Tam wad nie wypomniałeś, a jakiś odległy mikro element jednej planszy widziany przez sekundę w 30-40 godzinnej grze innej firmy już jest powodem do kilkudniowego jebania. Biblia mówi do takich jak ty "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz", ja mówię mniej dyplomatycznie. Nie lubię hipokryzji i marnego hejterstwa. Sam wybrałeś taki styl wypowiedzi.
O zakończeniu Deusa Ex wykonanym w 100% z materiałów nie zrobionym przez twórców już sie nawet nie zająknąłeś, że to źle że wykorzystali ogólnodostępne ujęcia z protestów i rewolucji składając zakończenie. Czemu tu ci tak przeszkadza jeden obrazek, którego w moim ME3 nawet nie było, a tam setki takich ujęć nie warte były nawet wspomnienia? Widzisz - mi nie przeszkadza to w żadnej grze. Tobie tylko w jednej. Ah, te podwójnych standardy zaślepionego hejtera.
Pozdrawiam i życzę szczęścia w życiu.
Już nie raz niby kończyłeś rozmowę, po czym wracasz z filmikiem i zaczepką do mnie nie tylko z ksywy, ale i imienia, po czym jeszcze sam odwracasz kota dupą insynuując że to ja się dopierdalam do ciebie. Troll harder.