Autor Wątek: Forza 4 vs GT5  (Przeczytany 303128 razy)

el becetol

• Gość
Odp: Forza 4 vs GT5
« Odpowiedź #1600 dnia: Października 11, 2011, 11:49:18 am »
I to był Twój błąd hejterze

:lol:

Mówię o wycenie samochodów do DLC, Iras przynajmniej szczerze odpowiedział, a ty wjeżdzasz z offtopem. Wielokrotnie mówiłem że GT na Nurbie wygląda zajebiście, że zdjęcia są fantastyczne itp. itd. więc nie pierd** mi o ignorowaniu całej reszty. Problem masz z  tym że dostrzegam również tą drugą stronę GT. Problem masz z tym że posiadam obie konsole, gram w obie serie i mogę je obiektywnie porównać. I tego fanboje pałujący się miesiącami nad jedną fotką z Nurba nie mogą znieść.  :lol:

Masz tu prostą sprawę - czy cena 50 centów za samochód w DLC to ździerstwo czy nie. Jakiś czas temu jak z taką samą ceną za samochód zapowiedziano DLC do Forzy to było jedno wielkie oburzenie że kur** drogo, ździerstwo, złodzieje. Więc spytałem wprost czy ta sama cena w GT5 zdaniem fanbojów to też zdzierstwo, czy tu już magicznie nie. Zamiast szczerze odpowiedzieć, zaczynasz się miotać i rzucać offtopami. Każdy sam sobie wyciągnie wnioski, w jakiej pozycji Ciebie to stawia. EOT z mojej strony.

iko

• Gość
« Odpowiedź #1601 dnia: Października 11, 2011, 11:55:06 am »
Według mojego skromnego zdania DLC to jedno wielkie
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
.

prart

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 95
  • PSN ID: prarts
« Odpowiedź #1602 dnia: Października 11, 2011, 12:08:58 pm »

Mówię o wycenie samochodów do DLC, Iras przynajmniej szczerze odpowiedział, a ty wjeżdzasz z offtopem. Wielokrotnie mówiłem że GT na Nurbie wygląda zajebiście, że zdjęcia są fantastyczne itp. itd. więc nie pierd** mi o ignorowaniu całej reszty. Problem masz z  tym że dostrzegam również tą drugą stronę GT. Problem masz z tym że posiadam obie konsole, gram w obie serie i mogę je obiektywnie porównać. I tego fanboje pałujący się miesiącami nad jedną fotką z Nurba nie mogą znieść.  :lol:

Masz tu prostą sprawę - czy cena 50 centów za samochód w DLC to ździerstwo czy nie. Jakiś czas temu jak z taką samą ceną za samochód zapowiedziano DLC do Forzy to było jedno wielkie oburzenie że kur** drogo, ździerstwo, złodzieje. Więc spytałem wprost czy ta sama cena w GT5 zdaniem fanbojów to też zdzierstwo, czy tu już magicznie nie. Zamiast szczerze odpowiedzieć, zaczynasz się miotać i rzucać offtopami. Każdy sam sobie wyciągnie wnioski, w jakiej pozycji Ciebie to stawia. EOT z mojej strony.
Nie odpowiadam pytania skierowanie nie do mnie, bo ani nie oburzałem się o cenę DLC do Forzy, ani jej nie hejtowałem.
Sam się miotasz i wytykasz mi jakieś wyimaginowane "problemy". Nie mam żadnych problemów z tym, że masz X360 i nie rozumiem czemu miałoby być inaczej.

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
« Odpowiedź #1603 dnia: Października 11, 2011, 12:31:10 pm »
Więc jak to z tym zdzieraniem? Czy może furka za pół dolca to ździerstwo u jednych, a u drugich super deal?  trollface
Samochody zdzierstwo, trasy nie.

Poza tym porownywac DLC po roku do DLC na wyjsciu gry lol. Zreszta te trasy DLC do GT to prawie jak 30% nowych tras do Forza 4 w stosunku do Forza 3 ;

pankracy

• ZMP-owiec
  • Reputacja: -11
« Odpowiedź #1604 dnia: Października 11, 2011, 13:12:21 pm »
t10 przynajmniej daje jakies konkretne auta, a nie paczke gdzie polowa to nissany, tak jak w wypadku tego racing pack.

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1605 dnia: Października 11, 2011, 13:16:43 pm »
t10 przynajmniej daje jakies konkretne auta, a nie paczke gdzie polowa to nissany, tak jak w wypadku tego racing pack.
No, muscle cary.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #1606 dnia: Października 11, 2011, 13:19:00 pm »
Niezłe jaja. Najwięcej płaczą ci, którzy najmniej grają w ten tytuł. :lol:

11 malowań nascarów już dostępnych w grze i kolejny GT-R to oczywiście miły dodatek, ale chyba mówimy o cenie pół dolara za samochód w DLC.

Pretensje proszę kierować, do organizacji NASCAR. To nie wina PD, że auta w tej serii muszą być tak podobne do siebie. A co do narzekań na kolejne GT-R'y w GT5, to narzekają chyba tylko te osoby, które nie wiedzą jak dokładnie oddany jest model jazdy w GT5. Każdy z tych GT-R'ów prowadzi się inaczej, więc to nie tylko malowania jak ktoś próbuje nam tu wmówić.

Skupiacie się na autach w DLC. Może spójrzmy na cenę 11.99$. To dużo za:

* Spa Francorchamps (with weather effects)
    * Kart Space I/II (at night)
    * Red Bull X2011 Protytpe ’11
    * Dodge Challenger SRT8 Touring Car
    * Honda CR-Z Touring Car
    * Mazda Roadster Touring Car
    * Mazda RX-7 Touring Car
    * Mitsubishi Lancer Evolution X Touring Car
    * Nissan GT-R R35 Touring Car
    * Nissan Skyline GT-R R33 Touring Car
    * Nissan Skyline GT-R R32 Touring Car
    * Nissan Skyline GT-R R34 Touring Car
    * Subaru Impreza Touring Car
    * Toyota Prius Touring Car
    * Gran Turismo Racing Kart Jr.
    * Gran Turismo Racing Kart 100
    * Gran Turismo Racing Kart 125
    * Includes suits and helmets of over 8 famous WRC and NASCAR drivers and 12 new helmets
    * Over 100 new paint colors.

???

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #1607 dnia: Października 11, 2011, 14:44:41 pm »
cena jest normalna, taka jak w przypadku t10. tyle, że dla co poniektórych t10 to zdziercy.

btw. różnic w tych nissanach nie dałoby się po prostu innymi ustawieniami/częściami dla standardowego gtra zastąpić?

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1608 dnia: Października 11, 2011, 14:50:14 pm »
Widocznie nie. Każde auto, z każdej stajni jest inaczej budowane. Inne rozkłady masy, inne momenty obrotowe, inny balans hamulców itp. GT5 doskonale oddaje te różnice. Aczkolwiek przyznam, że też wolałbym zupełnie nowe furki. No, ale to pierwsze DLC, więc nie ma co narzekać.
« Ostatnia zmiana: Października 11, 2011, 15:19:05 pm wysłana przez BoBaN »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1609 dnia: Października 11, 2011, 15:16:01 pm »
cena jest normalna, taka jak w przypadku t10

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1610 dnia: Października 11, 2011, 15:19:47 pm »
...ale nadal co innego skromne DLC rok po premierze, a półroczny abonament za 120 złotych na dzień dobry.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1611 dnia: Października 11, 2011, 15:21:40 pm »
To więcej DLC do GT5 nie będzie?

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1612 dnia: Października 11, 2011, 15:23:18 pm »
...ale nadal co innego skromne DLC rok po premierze, a półroczny abonament za 120 złotych na dzień dobry.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #1613 dnia: Października 11, 2011, 15:24:10 pm »
Będą, ale wtedy to już będzie z półtora roku po premierze.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1614 dnia: Października 11, 2011, 15:34:12 pm »

Czyli ździerców z nich robi szybsze wyrabianie się z robotą i wypuszczanie DLC po miesiącu a nie po roku?  :lol:
Kij na Forze zawsze się znajdzie. Najpierw płakanie miesiącami gdzie DLC do GT, a kiedy Forza robi to o co prosiliście, i to za niższą cenę, to nagle robią się z nich ździercy.

Ps. jaki abonament? Czy po minięciu pół roku przestajesz móc używać tych DLC? Więc jaki "abonament"? Zwykły bundle pack wszystkich DLC.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1615 dnia: Października 11, 2011, 15:39:30 pm »
Problem czołowego hejtera GT5 jest taki, że w grze od PD widzi tylko słabe trasy i Alto oraz drogie DLC, ale u Turn10 nie dostrzega zdzierania kasy już pół roku po premierze. T10 już przed premierą ma gotowe paczki DLC i zamiast wrzucić tą zawartość do gry właściwej, to woli niczym Activision, podzielić to wszystko na paczki i sprzedawać za grubą kasę niedługo po wyjściu gry. Taki hejter nie widzi również masy darmowych rzeczy jakie dodaje PD. Ciągle nowe zawody, eventy online itp. Nie ważne dla takiego hejtera jest, że w kwestii dbałości o produkt PD nie ma sobie równych. Ehhh szkoda gadać.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1616 dnia: Października 11, 2011, 15:49:32 pm »
Haha, ja widzę drogie DLC? Dla mnie DLC w Fozie i w GT, gdzie w obu przypadkach samochód kosztuje 50 centów i jest takie samo. Jest tak samo opłacalne lub nieopłacalne.

To wy fanboje z klapami na oczach twierdzicie że 50 centów za samochód w GT to jest super zajebista oferta i wsparcie, a 50 centów za samochód w Forzie to ździerstwo i gruba kasa. 50 centów = 50 centów. Dla was jest inaczej. To pokazuje kto w tej dyskusji jest fanbojem GT, hejterem Forzy - a kto patrzy całkowicie obiektywnie. Dla was nawet 50 nie równa się 50. Kompletnie straciliście kontakt z rzeczywistością.

bigdaddy

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1617 dnia: Października 11, 2011, 16:14:53 pm »
Wielkie DLC do gt5 to jedna trasa, kilka nissanów i ciuchów, no cóż całe PD.

sonyboty jechały po DLC w FM a tutaj chyba wychodzi drożej za samochód, baa...jeszcze pisały że akceptują tylko duże DLC w stylu dodatków do GTA4 a teraz podniecają się takim czymś  :lol:

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1618 dnia: Października 11, 2011, 16:20:50 pm »

sonyboty jechały po DLC w FM a tutaj chyba wychodzi drożej za samochód, baa...jeszcze pisały że akceptują tylko duże DLC w stylu dodatków do GTA4 a teraz podniecają się takim czymś  :lol:

Ty to się tu akurat nie wypowiadaj bo sam reprezentujesz niższy poziom od "Sonybotów" :lol:

A prawda jest taka, że zgodzę się z el becetolem. Oba DLC reprezentują identyczny poziom cenowy i nie widzę by któraś z firm wyjątkowo z nas zdzierała kasę. Choć nie ukrywam, wolałbym kompletnie nowe samochody jak w Forzie a nie modyfikacje już istniejących.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1619 dnia: Października 11, 2011, 16:52:59 pm »
Haha, ja widzę drogie DLC? Dla mnie DLC w Fozie i w GT, gdzie w obu przypadkach samochód kosztuje 50 centów i jest takie samo. Jest tak samo opłacalne lub nieopłacalne.

To wy fanboje z klapami na oczach twierdzicie że 50 centów za samochód w GT to jest super zajebista oferta i wsparcie, a 50 centów za samochód w Forzie to ździerstwo i gruba kasa. 50 centów = 50 centów. Dla was jest inaczej. To pokazuje kto w tej dyskusji jest fanbojem GT, hejterem Forzy - a kto patrzy całkowicie obiektywnie. Dla was nawet 50 nie równa się 50. Kompletnie straciliście kontakt z rzeczywistością.

Słuchaj no Jarku...tfu Becetolu. Zapominasz cały czas, że wraz ze SPEC II, które jest preludium do DLC wychodzi 11 darmowych aut NASCAR i GT-R'ka Kaza.

PS. I proszę cię, nie próbuj robić z siebie obiektywnej osoby, bo już samym tym dobitnie udowadniasz jak bardzo nieobiektywny jesteś. Zresztą wiele osób to zauważa i ci wytyka, a ty nadal udajesz kogoś kto stoi po środku między GT, a FM.

Wiadomość scalona: [time]Październik 11, 2011, 16:53:52 pm[/time]

sonyboty jechały po DLC w FM a tutaj chyba wychodzi drożej za samochód, baa...jeszcze pisały że akceptują tylko duże DLC w stylu dodatków do GTA4 a teraz podniecają się takim czymś  :lol:

Ooo dobrze, że jesteś. Miałem pytać o model jazdy w FM4. Wychwalałeś jak bardzo sim i HC jest. Chciałem zapytać na jakiej kierownicy testowałeś ten tytuł.
« Ostatnia zmiana: Października 11, 2011, 16:54:37 pm wysłana przez BoBaN »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1620 dnia: Października 11, 2011, 17:26:39 pm »
A prawda jest taka, że zgodzę się z el becetolem. Oba DLC reprezentują identyczny poziom cenowy i nie widzę by któraś z firm wyjątkowo z nas zdzierała kasę. Choć nie ukrywam, wolałbym kompletnie nowe samochody jak w Forzie a nie modyfikacje już istniejących.

No, jeszcze ktoś rozsądny. W 100% się zgadzam.

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #1621 dnia: Października 11, 2011, 19:10:45 pm »
Skupiacie się na autach w DLC. Może spójrzmy na cenę 11.99$. To dużo za:

* Spa Francorchamps (with weather effects)
    * Kart Space I/II (at night)
    * Red Bull X2011 Protytpe ’11
    * Dodge Challenger SRT8 Touring Car
    * Honda CR-Z Touring Car
    * Mazda Roadster Touring Car
    * Mazda RX-7 Touring Car
    * Mitsubishi Lancer Evolution X Touring Car
    * Nissan GT-R R35 Touring Car
    * Nissan Skyline GT-R R33 Touring Car
    * Nissan Skyline GT-R R32 Touring Car
    * Nissan Skyline GT-R R34 Touring Car
    * Subaru Impreza Touring Car
    * Toyota Prius Touring Car
    * Gran Turismo Racing Kart Jr.
    * Gran Turismo Racing Kart 100
    * Gran Turismo Racing Kart 125
    * Includes suits and helmets of over 8 famous WRC and NASCAR drivers and 12 new helmets
    * Over 100 new paint colors.

???
Dużo. Tyle, że cena praktycznie każdego DLC, do obojętnie jakiej gry, jest z góry zawyżona, więc nie wychodzi poza średnią. Na Xa jest tylko ten plus, że punkty można kupić na Allegro za czterokrotnie niższą cenę, np.
http://allegro.pl/6000-microsoft-points-konto-xbox-360-live-msp-us-i1868233381.html

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1622 dnia: Października 11, 2011, 19:18:42 pm »
To wy fanboje z klapami na oczach twierdzicie że 50 centów za samochód w GT to jest super zajebista oferta i wsparcie
Czekaj, czekaj. Wskaz mi prosze, kto napisal, ze te DLC z samochodami do GT 5 jest zajebiste, bo ja nie moge znalezc zadnego pozytywnie nastawionego posta..., no ale oczywiscie wedlug Ciebie wszyscy sa happy.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #1623 dnia: Października 11, 2011, 19:26:26 pm »
Dużo. Tyle, że cena praktycznie każdego DLC, do obojętnie jakiej gry, jest z góry zawyżona, więc nie wychodzi poza średnią. Na Xa jest tylko ten plus, że punkty można kupić na Allegro za czterokrotnie niższą cenę, np.
http://allegro.pl/6000-microsoft-points-konto-xbox-360-live-msp-us-i1868233381.html

akurat z tymi "okazjami" byłbym bardzo ostrożny. wielce prawdopodobne, że konta, albo karty kredytowe, z których były ładowane są kradzione.

najbardziej wiarygodne są te, choć też głowy nie dam, że całkowicie legalne.
http://allegro.pl/4200-microsoft-points-xbox-live-pl-eu-automat-24-7-i1844134539.html

przy tym przeliczniku 6 dlc do forzy wychodzi nas ok. 80 zł.

Wiadomość scalona: Października 11, 2011, 19:29:27 pm
To wy fanboje z klapami na oczach twierdzicie że 50 centów za samochód w GT to jest super zajebista oferta i wsparcie
Czekaj, czekaj. Wskaz mi prosze, kto napisal, ze te DLC z samochodami do GT 5 jest zajebiste, bo ja nie moge znalezc zadnego pozytywnie nastawionego posta..., no ale oczywiscie wedlug Ciebie wszyscy sa happy.

stękania, jak w przypadku t10 też nie widać. przynajmniej z twojej strony ;)
« Ostatnia zmiana: Października 11, 2011, 19:29:27 pm wysłana przez s00s »

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #1624 dnia: Października 11, 2011, 19:42:03 pm »
akurat z tymi "okazjami" byłbym bardzo ostrożny. wielce prawdopodobne, że konta, albo karty kredytowe, z których były ładowane są kradzione.
Kupowałem już kilka takich kont i nigdy mi się nic złego nie przytrafiło. Zresztą wystarczy zobaczyć opinie użytkownika na Allegro.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1625 dnia: Października 11, 2011, 19:51:59 pm »
ja nie moge znalezc zadnego pozytywnie nastawionego posta...

nowe auta w DLC. Fury zajebiste.

Czekam z kasą.

Pewnie, bo te są w ch** negatywnie nastawione do DLC.  :lol:
+ to co napisał s00s - zapowiedziane DLC do Forzy - ryk oburzonego chóru, DLC do GT5 - bardzo dziwna cisza. Gdzie twoje kilkupostowe jęki o wyzyskiwaniu przez żądanie 50 centów za samochód, które były tak donośne w przypadku Forzy, co KKRT? :lol:

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 10
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #1626 dnia: Października 11, 2011, 19:58:27 pm »
Kupowałem już kilka takich kont i nigdy mi się nic złego nie przytrafiło. Zresztą wystarczy zobaczyć opinie użytkownika na Allegro.
POK jak masz dostep do paypal'a to polecam stronke ponizej:
http://www.dhgate.com/wholesale/search.do?searchkey=ms+points&catalog=&stype=down&sinfo=price
Lepiej brac bezposrednio ze zrodla niz placic posrednikom 50% wiecej.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #1627 dnia: Października 11, 2011, 20:02:35 pm »

ja nie twierdzę, że one nie działają. jestem za to prawie w 100% pewien, że nie są legalne. tylko i aż tyle.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #1628 dnia: Października 11, 2011, 20:28:43 pm »

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1629 dnia: Października 11, 2011, 20:54:06 pm »
stękania, jak w przypadku t10 też nie widać. przynajmniej z twojej strony Wink
Moze dlatego, ze nie zapowiedzieli tego przed premiera? :>
No i przed ogloszeniem oraz wydaniem DLC nie udostepniono Spec II w Forza :)

Wiadomość scalona: [time]Październik 11, 2011, 20:57:53 pm[/time]
Gdzie twoje kilkupostowe jęki o wyzyskiwaniu przez żądanie 50 centów za samochód, które były tak donośne w przypadku Forzy, co KKRT? Laughing
Kilku postowe? Post byl jeden, w ktorym podalem news'a o DLC + moj komentarz, potem to po prostu byla reakcja na 'przeciez to dobra polityka' ReD'a.

No jeden komentarz prarta, wow, no normalnie cale community GT 5 na gameonly.
« Ostatnia zmiana: Października 11, 2011, 20:58:17 pm wysłana przez KKRT »

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #1630 dnia: Października 12, 2011, 00:47:07 am »
Nie wiem o czym cala dyskusja, nie chce mi sie czytac, ale dla mnie DLC, nie wazne do jakiej gry wyscigowej to swietna sprawa. Czym czesciej tym lepiej. Oie firmy maja inne podejscie, zadne nie jest zle. DLC do GT5 lykam od razu tak samo jak kazde do Forzy i nie widze w tym nic zlego. Kto nie chce nowych aut, tras, ciuchow, kolorow etc. to niech nie kupuje, proste. DLC jest dla ludzi, ktorzy tego chca i nikt nikogo nie zmusza do zakupu.

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1631 dnia: Października 13, 2011, 01:51:08 am »

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #1632 dnia: Października 13, 2011, 08:54:00 am »

Spec 2.0 Cockpit Cocktail Gameplay

tropik79

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: -7
  • Who's the boss?!
« Odpowiedź #1633 dnia: Października 13, 2011, 11:30:06 am »
Cytowane z tematu Forza 4, warte pokazania.

Nie wiem czy Forza 4 jest faktycznie ładniejsza niż GT5, bo jeszcze jej nie mam, ale na tych fotkach osiąga spokojnie poziom wyższy(*) lub podobny jak u konkurencji.

(* moim nieskażonym fanbojstwem zdaniem) :troll:
« Ostatnia zmiana: Października 13, 2011, 11:32:46 am wysłana przez tropik79 »
(L)

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1634 dnia: Października 13, 2011, 12:02:55 pm »

Spec 2.0 Cockpit Cocktail Gameplay

Tutaj raczej jest filmik o cockpit'ach, bo na GT nie pokazali nawet jednego standarda cabrio, ale po prostu bez dachu.

prart

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1635 dnia: Października 13, 2011, 14:29:36 pm »
Czekam z kasą.
Każdy Twój post w tym temacie jest czystym trollowaniem.
Zagubiłeś się już w tym totalnie, nie ogarniasz kto co pisał nt. DLC Forzy 4, Forzy 4 sensu stricte czy GT5. Przeciwko "narzekaniu" KKRT na Forza 4 DLC wysuwasz moje Czekam z kasą dot. GT5, podczas gdy ja nie krytykowałem DLC Forzy a KKRT nie zachwycał się nad DLC do GT5.
Daj se siana koleś, nie ma sensu!

DLC do GT5 jest dla mnie "day fucking one" nie z powodu zawartych w nim obiektywnie patrząc słabych samochodów, farb czy kombinezonów. SPA! Ten tor to legenda i niepowtarzalne miejsce. Odtworzone z taką jakością jak Le Mans czy Nurb, zapewni mi godziny jazdy online i nie mogę się doczekać. To jest zajebista oferta i zajebiste wsparcie. Każdy fan sim racingu się zgodzi, żaden hejter tego nie przyzna.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1636 dnia: Października 13, 2011, 14:44:06 pm »
Czekam z kasą.
Każdy Twój post w tym temacie jest czystym trollowaniem.
Zagubiłeś się już w tym totalnie, nie ogarniasz kto co pisał nt. DLC Forzy 4, Forzy 4 sensu stricte czy GT5. Przeciwko "narzekaniu" KKRT na Forza 4 DLC wysuwasz moje Czekam z kasą dot. GT5, podczas gdy ja nie krytykowałem DLC Forzy a KKRT nie zachwycał się nad DLC do GT5.
Daj se siana koleś, nie ma sensu!

Odkopujesz zakończony temat po dwóch dniach i jeszcze innych o trolling innych oskarżasz. :lol: KKRT stwierdził ze nie widział na forum żadnego pozytywnego wpisu o DLC, więc mu pokazałem że to nie prawda wklejając m.in. twój pozytywny komentarz. Biedny KKRT nie widział, to mu pokazałem, pomogłem koledze z forum, bo by jeszcze pomyślał że nikt na forum nie lubi DLC do GT5. Więc czego się czepiasz mojej koleżeńskiej pomocy w obronie GT5? 

To jest zajebista oferta i zajebiste wsparcie. Każdy fan sim racingu się zgodzi, żaden hejter tego nie przyzna.

Ja tam się nie czepiam tego DLC, to Iras i KKRT stwierdzili że to zdzierstwo - więc jak to - teraz oni są hejterami?  8)

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1637 dnia: Października 13, 2011, 14:51:09 pm »
Ja tam się nie czepiam tego DLC, to Iras i KKRT stwierdzili że to zdzierstwo - więc jak to - teraz oni są hejterami?  8)

Oj nie ładnie tak Becetol. Znowu próbujesz wcisnąć ludziom kit i ustawić wypowiedź tak, aby tobie było wygodnie w dyskusji. Iras wcale nie pisał, że DLC do GT5 to zdzierstwo. On pisał tylko i wyłącznie o autach, które będą w tym DLC.

Taka cena za samochód to zdzierstwo, ale nadal co innego skromne DLC rok po premierze, a półroczny abonament za 120 złotych na dzień dobry.

Zawsze taki precyzyjny jesteś w tym co kto powiedział, a tutaj nagle zabrakło ci tej precyzyjności.

prart

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1638 dnia: Października 13, 2011, 14:52:22 pm »
Odkopujesz zakończony temat po dwóch dniach i jeszcze innych o trolling innych oskarżasz. :lol:
Sory, że mam życie poza forum. <w_chuj_lolów>

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1639 dnia: Października 13, 2011, 14:55:17 pm »
Oj nie ładnie tak Becetol. Znowu próbujesz wcisnąć ludziom kit i ustawić wypowiedź tak, aby tobie było wygodnie w dyskusji. Iras wcale nie pisał, że DLC do GT5 to zdzierstwo. On pisał tylko i wyłącznie o autach, które będą w tym DLC.

Taka cena za samochód to zdzierstwo

<ok> To nie DLC jest ździerstwem, tylko jego cena. Myślałem że powszechnie wiadomo że słowo "zdzierstwo" to krytyka ceny w stosunku do zawartości.   

Wiadomość scalona: Października 13, 2011, 14:58:14 pm
Odkopujesz zakończony temat po dwóch dniach i jeszcze innych o trolling innych oskarżasz. :lol:
Sory, że mam życie poza forum. <w_chuj_lolów>

W ch** lolów z tego argumentu zawsze użytego w necie, zwłaszcza że byłeś na forum w tym czasie i się udzielałeś, ale ok, te posty napisały się same, bo ty byłeś poza forum i chłonąłeś życie :lol:
« Ostatnia zmiana: Października 13, 2011, 14:58:14 pm wysłana przez el becetol »