Nie wymiguj się chłopcze od faktów. Mowa o tych faktach:
Becet a wiesz co jest najlepszym pociskiem, który sam sobie w kolano sprzedałeś, a teraz przez to robisz z siebie głupka? To:
Łap zoom'a.
LOL najpierw wrzuca gameplay z Forzy a dla porównania daje z GT5 bullshoty z photomode od producenta.
Buhahaha!!! To się pogrążyłeś. To nie są bullshoty. Te screeny są łapane podczas powtórki na Eigerze i zoom'owania za pomocą trójkąta. FAIL!!!
Wiadomość scalona: [time]Lipiec 16, 2011, 13:29:10 pm[/time]
Dokładnie w ten sposób.
Screen z BMK'ką uznałeś za bullshot z photomde. Czekałem dziś aż będziesz brnął w ten temat, żeby w końcu wkleić ci tamten post. Jest beczunia, oj jest. Nawet potem jak pokazałem ci filmik jak robi się tego typu fotki w GT5:P, to ty nie chciałeś w to uwierzyć, bo juz wtedy wiedziałeś, że zajebałeś mega faila. O tutaj:
Uhum, pewnie.
To wszystko jest elegancko widocznie na 11 stornie tego tematu.
Ty na trzeźwo jesteś tak zadżumiony, że screen z gameplay'u nazywasz bullshotem z photomode.
I jeszcze śmiesz mi zarzucać, że mylę BMW z Lancerem, co sam uczyniłeś, a teraz odwracasz kota ogonem. Napisałeś o:
Przecież ja o tym drugim zdjęciu BMKi nic nawet nie napisałem.
Podczas gdy w tej dyskusji nie było żadnego drugiego zdjęcia BMK'i. Było jedno zdjęcie BMW, które uznałeś za bullshot z photomode (z tego będę miał zawsze polew) i druga fotka z Lancerem. Oba te zdjęcia to offscreeny czyli fotki tv z puszczoną grą. Nie odwracaj kota ogonem kłamczuszku. Juz zbyt dużo ściem dziś chciałeś nawciskać. Wszyscy widza teraz z kim mamy do czynienia. Niezła beka.
Wiadomość scalona: Lipca 21, 2011, 22:34:13 pmCo tu się dzieje? Ja już nie wiem sam o czym pisałem przez ten majdan. Był idealnie wykadrowany offscreen z BMW i ten z widocznym TV Sony z Lancerem. Oba są offscreenami. Pisałem o tym screenie z Lancerem (bo ten wrzuciłeś nagle, w trakcie rozmowy) i napisałem, że to nie bullshot. O tym z BMW pisałem, że jest przycięty (w zasadzie to ty napisałeś, ja to tylko nazwałem).
What? Tam nie było żadnego zdjęcia z TV Sony! Ale sie motacie, ja pierdziele. Oba to offscreeny i uznałem, że tak Tarniak je nazwał pisząc o zdjęciach tv. Jeśli już to na zdjęciu z Lancerem był tv Samsung. Jeśli Tarniak pisał o tym to mógł zaznaczyć, że screen z Lancerem uznaje jako ten, który nie jest bullshotem. Swoja drogą pytanie do Tarniaka w takim razie. Uważasz, że offscreen z BMW (ten gdzie nie widać ramki tv) to bullshot?