Tak, rozmawiam dziś normalnie z kim innym o tym screenie z felgą, a ty nagle wpadasz do tematu wrzeszcząc jak dziki że nie rozmawiamy wcale o screenie z felgą, tylko o screenie sprzed pięciu dni. A po tym dajesz ten cytat sprzed pięciu dni, tego niby twojego direct feeda pokazującego prawdziwy gameplay, a okazuje się że to zwykły bullshot po retuszu w programie graficznym. Ja pier**le, Boban...
Lolkurwawut??? <płakanie przez pół strony a4 że się myle i że to jest direct feed nie ruszany w żadnym programie graficznym>
Bębny.
Dobranoc.
Wiem że nie przyznasz się do błędu i dalej będziesz udawać idiotę na różne sposoby, tak jak po moim skrinie z felga powiedziałeś że pomyliłem skrin z gameplayu z bullshotem a teraz udajesz że nic takiego nie było. Biorę popcorn i patrzę jak się miotasz. Nie zapomnij o rzece tekstu i wielu emotikonach.
O JA PIER DO LĘ!!! Nie wierzę w to co widzę. Nie sądziłem, że jesteś aż tak mało inteligentny, żeby stwierdzić, że jeśli coś jest zapisane w programie do obróbki zdjęć, to oznacza iż zostało zmodyfikowane. Ja np. wszystkie swoje fotki otwieram w Photo Filtre i czasem przycinam kadr, więc potem we właściwościach wiadome, że będzie wzmianka o PF, co zupełnie nie oznacza, że coś retuszowałem lub przerabiałem. Chłopie ja na twoim miejscu wstydziłbym się nawet takie rzeczy pisać. Tym bardziej, że w jakiś tam sposób zajmujesz się fotografią. No ale jak to zatwardziały zwolennik pewnej partii, nigdy nie będziesz potrafił przyznać się do błędu.
Jeśli natomiast nadal twierdzisz, że to zdjęcie BMK'i jest retuszowane, to NAPISZ CO ZOSTAŁO PODDANE RETUSZOWI. Czekam na odpowiedź. No chyba, że nie masz nic do powiedzenia, bo sam wpadłeś w dołek, który wykopałeś. Przy okazji napisz co z kolej na tym screenie jest retuszowane:
Bo pewnie według ciebie jest skoro plik został zapisany w PhotoShopie. Na tym zdjęciu widać tv, więc jestem ciekaw co tym razem wymyślisz kłamczuszku.
Po prostu gdybyś kiedykolwiek zagrał w GT5:P, które miało opcję przybliżania trójkątem podczas powtórek, to nie pisałbyś tych bzdur, że to retusz. Zrobiłeś z siebie skończonego błazna becet. Dalej nie ma sensu tego ciągnąć, bo i tak nigdy nie przyznasz się do tego mega faila, który popełniłeś i w dodatku dalej w niego brnąłeś.
Btw. Nadal nie doczekałem się wyjaśnienia w sprawie twojego bezczelnego kłamstwa. Nie udawaj, że nie tego nie widzisz. Mowa o tym, że ja gdzieś komuś wciskałem iż fota z photo travel to gameplay.
PS. Swoją drogą zastanawiam się gdzie są teraz ci wszyscy obrońcy prawdy z forum (np. Mrocz). Przecież tutaj becet ewidentnie ciśnie ściemę i pierdoli głupoty, a żadnej reakcji nie ma. Zabawne.