Obstawiam, że oni nie pozują na znawców grafiki i technologii, a ty już niejednokrotnie to zrobiłeś . Szkoda, że nie odniosłeś się do faktu, że ciąłeś pasek który sam znika. O telewizorach i zastosowanych weń rozdzielczościach zawsze miałeś tak wiele do powiedzenia. A tu taki zonk!
Mówisz jak poplątany.
"Obstawiam, że oni nie pozują na znawców grafiki i technologii"
Kto 'oni'? Do czego to się odnosi?
"Szkoda, że nie odniosłeś się do faktu, że ciąłeś pasek który sam znika."
No ale przeciez się odniosłem:
nie wiesz jak działa Youtube
Włączyłem full screena, machnąłem prinn-screena i tyle. Nie wiedziałem, że to będzie przedmiotem sledztwa.
Co tu więcej pisać.
Jak chcesz to dla twojego świętego spokoju, mogę zrobić screena po tym jak pasek zniknie.
A tu taki zonk!
Jaki znowu zonk. To, że wyciąłem pasek z YT? Co to ma do wiedzy o grafice i telewizorach?
Czyli walisz w chu** i oczekujesz, że wszyscy to przyjmą. Doskonale.
Ale o czym ty znowu mówisz? Ja pitole, nie ogarniam cię. Co mają przyjąć i gdzie niby czegoś oczekuje?
Zanim coś napiszesz weź trzy głębokie oddechy i napisz coś konkretnego.
Nie jest minimalna. Jeśli cokolwiek powiększysz o 1/4 to nie jest to "minimalna" strata. Masz powyżej dowód jak "minimalne" są to straty.
Alez oczywiście, że utrata jakości obrazu jest minimalna, szczególnie porównując do skalowania w dół, które ty zrobiłeś.
Dlatego też telewizory robią z matrycą 1366x768 i nie martwią się, ze obraz jest skalowany z 1280x720 bo wiedzą, ze dla większości osób skalowanie w górę będzie niezauważalne.