Odnośnie filmu , tak jak napisali poprzednicy nie ma nic nadzwyczajnego. Jak jeździ się w sieci to tak naprawdę jest tak samo. Przy dużej prędkości ciężko jest wyhamować i ominąć auto, które np obróciło i stoi na środku jezdni. A po za tym widzę, że to już nie jest bitwa pomiędzy fanami fm a gt. To już jest wojna
Jest dużo fanboyów gt oraz fm, ale dam przykład jednego, które cholernie mnie wkurza. Szukałem jakichś ciekawych informacji na temat nowego patch do gt. Wygooglałem i pierwsza strona którą otworzyłem miała takie komentarze
lol
30.09.2011 o 08:57
Konkurencja wychodzi więc chcemy przypomnieć o swojej niedokończonym, skaczącym Gran Turismo 4 HD ?
BoBaN
30.09.2011 o 10:38
GT5 nawet jeśli niedokończone, to i tak w cholerę większe niż demo zwane Forza4 (może lepiej Forza 3.5). Fajnie, że my dostaniemy za darmo tyle dodatków, a Turn10 jedzie w zad swoich klientów płatnymi DLC, które gówno dodają. W FM4 miało być 16 aut na trasie, a zostało tylko 12, Autopizda będzie mieć jedynie 25 aut (hłe hłe, ale żal), a sama gra zmieści się dopiero na kilku DVD. Beczunia. Brawa dla PD o to, że dbają o swój produkt i co tydzień dostajemy nowe wyścigi sezonowe, eventy typu “zmierz się z Davidem Coulthardem” itp. Konkurencja może pomarzyć o takiej pozycji w świecie motoryzacji.
Wiem, że zaraz posypią się na mnie posty, że jestem debilem itd. itp. Ale tak naprawdę wiadomo kto jest prawdziwym fanboyem.