Haha, ja widzę drogie DLC? Dla mnie DLC w Fozie i w GT, gdzie w obu przypadkach samochód kosztuje 50 centów i jest takie samo. Jest tak samo opłacalne lub nieopłacalne.
To wy fanboje z klapami na oczach twierdzicie że 50 centów za samochód w GT to jest super zajebista oferta i wsparcie, a 50 centów za samochód w Forzie to ździerstwo i gruba kasa. 50 centów = 50 centów. Dla was jest inaczej. To pokazuje kto w tej dyskusji jest fanbojem GT, hejterem Forzy - a kto patrzy całkowicie obiektywnie. Dla was nawet 50 nie równa się 50. Kompletnie straciliście kontakt z rzeczywistością.
Słuchaj no Jarku...tfu Becetolu. Zapominasz cały czas, że wraz ze SPEC II, które jest preludium do DLC wychodzi 11 darmowych aut NASCAR i GT-R'ka Kaza.
PS. I proszę cię, nie próbuj robić z siebie obiektywnej osoby, bo już samym tym dobitnie udowadniasz jak bardzo nieobiektywny jesteś. Zresztą wiele osób to zauważa i ci wytyka, a ty nadal udajesz kogoś kto stoi po środku między GT, a FM.
Wiadomość scalona: [time]Październik 11, 2011, 16:53:52 pm[/time]
Wielkie DLC do gt5 to jedna trasa, kilka nissanów i ciuchów, no cóż całe PD.
sonyboty jechały po DLC w FM a tutaj chyba wychodzi drożej za samochód, baa...jeszcze pisały że akceptują tylko duże DLC w stylu dodatków do GTA4 a teraz podniecają się takim czymś
Ooo dobrze, że jesteś. Miałem pytać o model jazdy w FM4. Wychwalałeś jak bardzo sim i HC jest. Chciałem zapytać na jakiej kierownicy testowałeś ten tytuł.
Niesamowite, 11malowań/podobnych samochodów za darmo! kuwa święto w PD, teraz przez lata będziesz wspominał o tych niesamowitych gratisach.
Coś takiego jest za darmo w FM albo sobie samemu zrobisz
T10 daje 2 trasy i kilkanaście różnych samochodów za darmo teraz do FM4
Imo lepiej wyglada ten naturalnie oswietlony standardowy model nawet jesli ma malo poly, niz not so hi poly model z badziewnym nienaturalnyn swiatlem.
Szanowny Kolega grał w FM4 ? Proponuje odpalić tor Tsakuba (jest w GT5 więc będziesz miał dobre porównanie), w FM4 wybrać nawet najbrzydszy samochód i zobaczyć, czy oświetlenie rzeczywiście jest takie badziewne
Póki co, to jedynie nurb mnie w FM4 odstraszył... tor jest żywcem wyjęty z FM3 i na tle innych, podrasowanych torów wygląda po prostu słabo. Oświetlenie na nim zdaje się być takie jak w FM3
Z tego co widziałem, to "nowe" oświetlenie podczas gamplayu wygląda jak podbita jasność i kontrast + odbicia na samochodach i bliki od słońca.
Te sceny w garażach i menu faktycznie wyglądają jak prawdziwe nowe oświetlenie.
Chyba mało widziałeś na tym youtube
Ja jeszcze pełnej wersji nie mam, ale z tego co miałem okazję pograć i przeczytać w recenzjach, Forza 4 deklasuje wszelka konkurencję pod względem oprawy audiowizualnej. Mowa tu oczywiście o grach konsolowych. Forza 4 przez wielu została okrzyknięta najlepszym konsolowym racerem i czas się z tym pogodzić
To prawda ale sonyboty tutaj i tak żyją w świecie ładniejszego i lepszego gt5
Zdania były podzielone czy lepsza fm3 czy gt5, teraz przy premierze fm4 nie ma dyskusji, T10 odawliło kawał dobrej roboty dostarczając znowu na rynek konsolowy najlepszego i najładniejszego sima, recenzje i opinie graczy to potwierdzają, płacz kilku bobanów nic nie zmieni
To gdzie gt6 na ps3 ? limited zapowiadał