Autor Wątek: Forza 4 vs GT5  (Przeczytany 303402 razy)

Unlimited

• Gość
Odp: Forza 4 vs GT5
« Odpowiedź #2040 dnia: Października 23, 2011, 13:32:13 pm »
LOL to jest z Ciebie co najwyżej  :lol:

Znowu zaczynasz? Jesteś na liście ignorowanych(roślinek), a ja z roślinkami nie rozmawiam. :troll:

Michal102

• Towarzysz
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2041 dnia: Października 23, 2011, 13:35:36 pm »
Ci co chwalą SI w FM4 mają raczej na myśli ich zachowanie podczas ścigania się, a nie taranowania im drogi ;)

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
« Odpowiedź #2042 dnia: Października 23, 2011, 13:41:39 pm »
A to już nie jest AI?? ok.

W FM4 zauważam powtorke z FM2, dobrze pamietam wyscig w mistrzostwach Lambo - start, wybijamy sie do przodu bardzo szybko, koncowka stawki to barany, nastepnie przed nami dwaj  silniejsi przeciwnicy, pierwszego lykamy po jakims czasie, np na 2 okrazeniu, a reszte czasu spedzamy na poscigu za liderem ktory uciekl dosyc daleko...

hmmm...

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #2043 dnia: Października 23, 2011, 13:45:13 pm »
Spoko, ale podczas premiery GT5 nie przeszkadzało Wam wrzucanie takich filmików i pisanie o AI, że jest gówniane. Teraz nagle wielkie oburzenie i pisanie, że takie porównania są niewymierne. AI to AI i po tym filmiku widać jak głupie jest w FM4.

Soul

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #2044 dnia: Października 23, 2011, 13:46:25 pm »
Nie ma to jak szukanie dziury w całym.

ps Chyba, już stwierdziliśmy, że na tym filmiku Ai ssie, jak długo macie zamiar to wałkować ?!

No Fanboy

• Pionier
  • *
  • Reputacja: -1
« Odpowiedź #2045 dnia: Października 23, 2011, 14:05:08 pm »
Bobana i spółkę jak zwykle coś uwiera :lol: Zamiast prezentować filmiki zagrajcie chociaż w demo i zobaczcie jak wygląda zachowanie SI podczas normalnego wyścigu. Nie wiem kto wcześniej wrzucał takie porównania przy GT5 i nie mam zamiaru w to wnikać. Prawda jest taka że FM4 ten element jest bardziej dopracowany. Rywalizacja bywa bardzo satysfakcjonująca, widać walkę na torze, kierowcy popełniają błędy. Przy wysokim stopniu trudności można poczuć się jak w wyścigu online. Dla mnie jest to bardzo ważne, gdyż rzadko grywam online. Żeby jeszcze Bobana bardziej gul uwierał, dodam że poczytałem reckę FM4 napisaną przez HIVa. Wystawił on za grafikę 10 i jego zdaniem jest to absolutny król racerów tej generacji. To tak dla kontrastu z niezależnym Uralem, którym się tak rozpaczliwie posiłkujecie :lol:
A teraz czekam na kolejne minusy i wyzwiska ;)

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #2046 dnia: Października 23, 2011, 14:17:59 pm »
Jeśli ktoś pisze, że AI (choćby nie wiem jak dobre było) jest w stanie sprawić, że ktoś poczuje się jakby grał online, to więcej na temat znajomości tematu takiego osobnika nie trzeba pisać. Bzdury totalnie i tyle.

Żeby jeszcze Bobana bardziej gul uwierał, dodam że poczytałem reckę FM4 napisaną przez HIVa. Wystawił on za grafikę 10 i jego zdaniem jest to absolutny król racerów tej generacji.

To akurat bardzo mnie cieszy, bo HIV swego czasu jarał się niemiłosiernie Shiftem i uznał go za króla racerów. Do tej pory spuszcza się nad tą denną, trzęsącą się kamerą. To dużo mówi o grupie ludzi do jakich uderza Forza 4. Owszem gra zapewne jest świetna i podoba się bardzo wielu recenzentom. Tyle, że w przypadku kogoś kto poszukuje bardzo rozbudowanego racera, bardziej surowego i wymagającego to nie jest najlepsza wiadomość. Po prostu Turn 10 osiągnęło swój cel. Stworzyli tytuł, który podoba się nawet takim łajzom jak recenzenci IGN, którzy jak pamiętamy nie potrafili grać w GT5 i po zaledwie 7lvl wystawili tej grze ocenę, siląc się na obiektywizm (dodajmy, że oceniali fizykę jazdy grając padem).

Wiadomość scalona: Października 23, 2011, 14:20:10 pm
A teraz czekam na kolejne minusy i wyzwiska ;)

Czy wystawiłem ci kiedykolwiek minusa? O czym ty pier**lisz? W każdej twojej wypowiedzi widzę, że masz coś do mnie, a teraz piszesz, że czekasz na jakieś minusy i wyzwiska. Przecież nigdy żadnego minusa ci nie wystawiłem człowieku. Masz jakieś urojenia.
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2011, 14:20:10 pm wysłana przez BoBaN »

No Fanboy

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #2047 dnia: Października 23, 2011, 14:30:38 pm »
Czytałem reckę shifta i nie pamiętam by uznał go za króla racerów ale to szczegół. Kamera to swoją drogą. FM i GT zawsze były dla niego najważniejszymi grami.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #2048 dnia: Października 23, 2011, 14:50:09 pm »
Za to HIV wystawił najlepszemu SIM'owi Rally(czyli nieśmiertelnemu RBR) do tej pory, ocene 7-/10 bo nie zdołał go opanować. :roll:

Jego słowa: "RBR pokazuje prawdziwe oblicze rajdów. Czysty hardcore... który do mnie nie trafia. Cóż jestem mięczak i się poddaję".
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2011, 14:55:05 pm wysłana przez Unlimited »

pawel_k

• Gość
« Odpowiedź #2049 dnia: Października 23, 2011, 14:51:58 pm »
na prawdę opinia HIVa nikogo, nawet jakby GT5 wystawił ocenę 12/10.

generalnie to co napisał Boban to 100% racji - ludzie teraz oczekują efekciarstwa i przyjemnego grania na padzie (bo przecież taki HIV nie będzie na kierownicy grał) w co lepiej wpisuje się FM4 niż GT5. i dla mnie wcale to nie jest zarzut wobec Forzy bo za nią idą argumenty pozwalające się nią cieszyć fanom symulacji - czego nie można powiedzieć o tylko efekciarskim NSF: Shit. i niestety musimy się pogodzić z tym że efekciarstwo jest teraz w cenie - moi znajomi wielce zainteresowani symulacjami i jazdą na kierze kupili sobie Logitechy po czym zachwycali się denną fizyką w NFS i "wspaniałym" widokiem z kabiny który u nich powodował mega wczutę (a mnie przyprawiał o mdłości), do tego te mega rozmycia przy wielkich prędkościach - np wypas po prostu...
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2011, 14:55:23 pm wysłana przez pawel_k »

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #2050 dnia: Października 23, 2011, 14:54:26 pm »
Święte słowa Paweł. :)

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #2051 dnia: Października 23, 2011, 15:04:34 pm »
poczytałem reckę FM4 napisaną przez HIVa. Wystawił on za grafikę 10 i jego zdaniem jest to absolutny król racerów tej generacji. To tak dla kontrastu z niezależnym Uralem, którym się tak rozpaczliwie posiłkujecie

HIV to były pracownik Microsoft Polska - no po prostu kwintesencja niezależności

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #2052 dnia: Października 23, 2011, 15:21:35 pm »

Haha, a to dobre. A jakby nie dawno było tu niemiłosierne spuszczanie się nad zajebistością starej ekipy PE. A teraz się okazuje że HIV już nie jest zajebisty, bo stwierdził że Forza jest lepsza od GT?  :lol:

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
« Odpowiedź #2053 dnia: Października 23, 2011, 15:25:55 pm »
Akurat hif był tu jechany odkąd pamiętam.

pawel_k

• Gość
« Odpowiedź #2054 dnia: Października 23, 2011, 15:27:01 pm »

Haha, a to dobre. A jakby nie dawno było tu niemiłosierne spuszczanie się nad zajebistością starej ekipy PE. A teraz się okazuje że HIV już nie jest zajebisty, bo stwierdził że Forza jest lepsza od GT?  :lol:
HIV dla mnie skończył się jako recenzent dużo przed tym jak recenzował Forze 2, nie mówiąc już o GT5...

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #2055 dnia: Października 23, 2011, 15:35:24 pm »
Stara ekipa PE to głównie Hiv, myszaq, kali i ściera. Ostatnio limited płakał że stara ekipa była zajebista ("stara ekipa" a nie "stara ekipa oprócz hiva"), a nowa jest ch**owa, a tu zonk - główny reprezentant starej ekipy wraca i na wejściu oznajmia że Forza 4> GT5. Rozumiem ból dupki - najpierw kogoś wychwalać tygodniami, a tu się okazuje że wygłasza niewygodną dla fanboja GT opinię - więc trzeba się powoli wycofywać z wychwalania "starej ekipy PE." :lol:

Michal102

• Towarzysz
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2056 dnia: Października 23, 2011, 15:42:10 pm »
Jak Hiv'a bardzo lubię i szanuję, tak jeśli chodzi o jego recki, to już nie raz sypnął takim rodzynem, że ciężko było na nogach ustać (np. Shi(f)t). Także tu trza przyznać rację kolegom hejterom FM4 :P

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #2057 dnia: Października 23, 2011, 15:44:12 pm »
ludzie teraz oczekują efekciarstwa i przyjemnego grania na padzie (bo przecież taki HIV nie będzie na kierownicy grał)

W recenzji pisał że grał kierownicą.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #2058 dnia: Października 23, 2011, 15:47:21 pm »
Beczuś, twoje pieprzenie nie ma końca. :-? Problem jest taki że HIV później trochę się sprzedał(do tego momentu był w miarę OK, choć nie raz, nie dwa zdarzały mu się rodzyny), jako że znasz stary skład i stare PE to nie muszę ci tego tłumaczyć, no chyba że tak nie jest, ale to ja ci nie pomogę, nawet na to nie licz.

Dla przypomnienia stary skład PE:

« Ostatnia zmiana: Października 23, 2011, 15:53:48 pm wysłana przez Unlimited »

pawel_k

• Gość
« Odpowiedź #2059 dnia: Października 23, 2011, 15:49:12 pm »
ludzie teraz oczekują efekciarstwa i przyjemnego grania na padzie (bo przecież taki HIV nie będzie na kierownicy grał)

W recenzji pisał że grał kierownicą.
o widzisz jaka zmiana, aż jutro kupię PE i przeczytam jakie ma wrażenia ;)

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2060 dnia: Października 23, 2011, 15:55:53 pm »
Klasyk, oni = fajni GT5 nigdy nie pogodzą się z tym,  z opinią, że FM4 jako całość wypada zwyczajnie lepiej, zawsze będzie jakiś tam argument przeciw, a jak by tego było mało, żaden z nich nawet nie musną FM4 palcem  :roll: Temat do wywalenia inaczej będzie się ciągnął w nieskończoność.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #2061 dnia: Października 23, 2011, 15:57:01 pm »
Taniej mnie wyjdzie jak sobie kupię FM1 i Xboxa, dużo nie stracę, a nawet zyskam :P

Ps. Problem jest taki że ja grałem w tą serię od początku. ;)

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2062 dnia: Października 23, 2011, 15:59:15 pm »
Ale ja piszę o FM4, człowieku......

pawel_k

• Gość
« Odpowiedź #2063 dnia: Października 23, 2011, 16:00:11 pm »
Klasyk, oni = fajni GT5 nigdy nie pogodzą się z tym,  z opinią, że FM4 jako całość wypada zwyczajnie lepiej, zawsze będzie jakiś tam argument przeciw, a jak by tego było mało, żaden z nich nawet nie musną FM4 palcem  :roll: Temat do wywalenia inaczej będzie się ciągnął w nieskończoność.
przecież sam pisałem że jako całość FM4 wypada lepiej niż GT5...

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #2064 dnia: Października 23, 2011, 16:02:49 pm »
Ale ja piszę o FM4, człowieku......

Nie zaczyna się od "Ale", poza tym ja patrzę na tą edycję przez pryzmat całej serii, nie widzę na tyle znaczących zmian bym miał wydawać kasę na tą grę. Proste.

Ps. Zaznajomić się z grą można choć w Silesia City Center, jak ktoś ma blisko, może się wybrać(rano nie ma kolejek).

No Fanboy

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #2065 dnia: Października 23, 2011, 16:05:39 pm »
HIV bardzo pozytywnie wypowiadał się o shifcie. Jednak nigdy nie próbował równać serii NSF z FM czy GT. Zaznaczał że to zupełnie inna filozofia. Czy pracował dla MS Polska? Nie wiem. Wiem ze nigdy nie przejawiał objawów fanboystwa. Doceniał konkretne tytuły na obie platformy takie jak Uncharted czy Gearsy. Dlatego nic do niego nie mam. Po fanboyach potrafił konkretnie pojechać, nie przejmując się opiniami. Za to go cenię.

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #2066 dnia: Października 23, 2011, 16:15:18 pm »
Nie zaczyna się od "Ale ale", poza tym ja patrzę na edycję przez pryzmat całej serii, nie widzę na tyle znaczących zmian bym miał wydawać kasę na tą grę. Proste.

Ps. Zaznajomić się z grą można choć choćby w Silesia City Center, jak ktoś ma blisko, może się wybrać(rano nie ma kolejek).

Może najpierw naucz się pisać, a dopiero potem poprawiaj interlokutorów.
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2011, 16:17:59 pm wysłana przez tarniak »

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2067 dnia: Października 23, 2011, 16:15:57 pm »
przecież sam pisałem że jako całość FM4 wypada lepiej niż GT5...

Nie Ciebie miałem na myśli, Ty potrafisz napisać jak jest  ;)

Nie zaczyna się od "Ale", poza tym ja patrzę na tą edycję przez pryzmat całej serii, nie widzę na tyle znaczących zmian bym miał wydawać kasę na tą grę. Proste.

Ps. Zaznajomić się z grą można choć w Silesia City Center, jak ktoś ma blisko, może się wybrać(rano nie ma kolejek).

Ale, ale, ale :/

Słuchaj nie interesuje mnie to, że nie masz zamiaru tego kupować, tylko fakt, że nawet nie musnąłeś tej gry a co za tym idzie nie posiadasz odpowiedniej wiedzy do dyskusji w tym temacie, Twoja przygoda z Forzą skończyła się na trzeciej części a my ty "HALOOOOO" rozmawiamy o czwartej.  

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #2068 dnia: Października 23, 2011, 16:35:30 pm »
Nie zaczyna się od "Ale ale", poza tym ja patrzę na edycję przez pryzmat całej serii, nie widzę na tyle znaczących zmian bym miał wydawać kasę na tą grę. Proste.

Ps. Zaznajomić się z grą można choć choćby w Silesia City Center, jak ktoś ma blisko, może się wybrać(rano nie ma kolejek).

Może najpierw naucz się pisać, a dopiero potem poprawiaj interlokutorów.

Dziękuję za korektę(zasada co piszemy z nadrzędnikiem) chyży osobniku.
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2011, 16:37:55 pm wysłana przez Unlimited »

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #2069 dnia: Października 23, 2011, 16:47:18 pm »
 :lol:

Wulfen

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #2070 dnia: Października 23, 2011, 17:38:02 pm »
Twoja przygoda z Forzą skończyła się na trzeciej części a my ty "HALOOOOO" rozmawiamy o czwartej
a są jakieś różnice miedzy 3 a 4?  :troll:

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2071 dnia: Października 23, 2011, 17:44:39 pm »
No cyferką się różnią  :troll:

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #2072 dnia: Października 23, 2011, 18:00:20 pm »
No i odblaskami. :troll:

bramkarz032

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #2073 dnia: Października 23, 2011, 18:20:19 pm »
I pudełkiem.:troll:

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
« Odpowiedź #2074 dnia: Października 23, 2011, 18:31:34 pm »
Kontrastem  :troll:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #2075 dnia: Października 23, 2011, 18:48:14 pm »
To ta recka FM4 sklecona przez HIV'a jest w PE? Myślałem, że na Konsolowisku zrecenzował. Ja myślałem, że on odszedł z PE, a teraz dowiaduje się, że recki tam pisze.

Klasyk, oni = fajni GT5 nigdy nie pogodzą się z tym,  z opinią, że FM4 jako całość wypada zwyczajnie lepiej...

Człowieku, a czy ktoś temu przeczy? Przecież sam pisałem, że jako całość gra zapewne jest bardziej równa i trafia do wszystkich. Niestety dla casuali, Kaz poszedł w stronę mocnego rozbudowania GT i piąteczka uderza bardziej w fanów pure sim. Dlatego wszystkich tych posiadaczy X0 i FM4, którzy również posiadają PS3 i GT5, nie widać na serwerach online. Wolą coś łatwiejszego, bardziej przyswajalnego. Podobnie z recenzentami, czego najlepszym przykładem jest wałkowana milion razy recka IGN.

Zresztą najlepszy przykład tego jak ludzie grają w FM podał mi jeden ze stałych bywalców online w GT5 (ten, który ma calaka w FM3). Mówił, że jak zaprosili graczy z Forzy na swój serwer, to ich pojechali, że grać w wyścigi nie potrafią itp. Kiedy potem ekipa od GT5 wbiła do nich na serwer to okazało się, że grają stylem znanym z Forzy. Ustawiali sobie pokój takimi restrykcjami, żeby tylko odpowiednio poustawiane auta, które już mieli przygotowane mogły wygrywać. Techniki jazdy nie mieli, ale za to najszybsze auta. Kiedy oni wchodzili gdzieś na serwer, gdzie każdy zawodnik mógł dobrać auto równe osiągami względem innych to płakali, że tak się nie gra, że bywalcy tego serwera nie potrafią jeździć itp. Wspominał coś o Audi S4 bodajże, które w FM3 było nie do objechania (przy jakiś ustawieniach) i wszyscy tym jeździli online.

Po prostu do świata GT nie da się tak z marszu wejść i nadążać za resztą. Tej grze trzeba poświęcić mnóstwo czasu, żeby zacząć jeździć szybko, nie popełniać większych błędów (chociaż to zdarza się nawet najlepszym wyjadaczom) i ogólnie ogarniać sytuację. Samo to, że takie GT ma swój polski Team, który walczy na arenie międzynarodowej, ciągle są jakieś ligi lub mniejsze turnieje, na serwerach cały czas jest pełno i gdzie się nie wejdzie tam poziom wysoki, wiele mówi. Gra na początku oddzieliła zainteresowanych taką rozgrywką od tych, którzy szukali łatwego ścigania się i teraz zostali sami fani tego typu sim'ów.

tninja

• Proletariusz
  • Reputacja: 11
« Odpowiedź #2076 dnia: Października 23, 2011, 19:22:19 pm »
Sporo prawdy BoBaN, lecz walisz przykłady tylko Tobie wygodne.Czy to fm czy gt jeśli nie ma odpowiedniej ekipy nie pograsz na poziomie.Choć muszę przyznać z tymi topowymi furami jest tak jak piszesz, jak mnie wkur**a gdy widzę na torze,gdy na 12 samochodów jedzie 8 toptirów (samochody z pierwszych miejsc rankingu )A już tym pojechałeś "Dlatego wszystkich tych posiadaczy X0 i FM4, którzy również posiadają PS3 i GT5, nie widać na serwerach online. Wolą coś łatwiejszego, bardziej przyswajalnego" bardzo ogólnie traktujesz takich użytkowników(aby tylko coś dojebać).Toć FM4 dopiero co wyszło,daj nacieszyć się grą (jak by nie pie**olić, jest czym)
Jak na razie zbyt mało ograłem FM4(na padzie :(  )lecz jak dla mnie pewnie jeszcze trochę pośmigam leonem i wracam do GT5

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #2077 dnia: Października 23, 2011, 19:33:53 pm »
Ninja, a pisałem też o ludziach, którzy chwalili FM3. Tutaj na forum jest kilku takich graczy, których nie widziałem online w GT5. A co do tego, że bez odpowiedniej ekipy nie pograsz, to masz 100% racji. Plus GT5 jest taki, że nadal mnóstwo osób w to gra i zawsze trafisz na kogoś znajomego.

Wiadomość scalona: Października 23, 2011, 20:03:23 pm
Takie małe porównanie.

Rozchodzi się o efekciarstwo. Owszem trasa w wersji na FM4 wygląda na bardziej dopasioną graficznie. A to jakieś chorągiewki, dodatki itp. Jednak najbardziej zwróciły moją uwagę ślady opon na torze. W FM4 jest ich masa i bardzo się odróżniają. Celowo wkleiłem filmik z rzeczywistego przejazdu po Tsukubie, żeby pokazać iż w realu nie ma tych śladów. Stylem graficznym FM4 znacznie bardziej przypomina Shifta. To nic złego. Po prostu to pokazuje po raz kolejny, że PD postawiło przede wszystkim na jak najwierniejsze odwzorowanie torów, a nie na graficzne fajerwerki. Nie odbierajcie tego znowu jako coś co ma pokazać, która gra jest lepsza. To ma za zadnie uświadomić tylko jak różne jest podejście obu firm do tematu.

« Ostatnia zmiana: Października 23, 2011, 20:03:23 pm wysłana przez BoBaN »

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #2078 dnia: Października 23, 2011, 20:14:10 pm »
Jestem świeżo po kilku wyścigach w forzie 4 i jeśli chodzi o grafę to jest wg mnie tak: otoczenie w forzie jest dużo bardziej widowiskowe, natomiast to w GT jest dużo mniej efektowne ale z bardziej realnym oświetleniem co wg mnie robi różnicę. Dlatego w kwestii torów myślę, że forza przeważa skomplikowaniem, gt natomiast oświetleniem. To, które są ładniejsze to wg mnie kwestia gustu(osobiście wolę bardziej naturalne podejście japońców - tego typu grafika bez zbędnych efektów mniej męczy mój wzrok). Jeśli chodzi o wykonanie fur to bezapelacyjnie wygrywa gt(oczywiście jeśli chodzi o premiumy) - dzięki swietnemu wymodelowaniu i przywiazaniu do szczegolow ale przede wszystkim dzieki oswietleniu wlasnie, fury w forzie wyglądają dla mnie zbyt plastikowo i nie ratuje ich nawet to, że są naprawde ładnie wymodelowane. Ogółem gry są na podobnym poziomie - forza poszła w kierunku bardziej dopracowanych graficznie torów, gt w stronę bardziej dopracowanych fur. Największą bolączką forzy jest wszechobecny plastik, a w gt razi w oczy nierówny poziom grafy - raz jest ps2, a raz ps4 i to mnie wkur**a. To, ktora gra ma lepsza grafę to bez wątpienia kwestia gustu. Takie moje zdanie, tymczasem wracam do testowania nowej forzy:)
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2011, 20:16:38 pm wysłana przez szafa »
Fryty tyty dotknij pyty

tninja

• Proletariusz
  • Reputacja: 11
« Odpowiedź #2079 dnia: Października 23, 2011, 20:15:07 pm »
Dokładnie grając w GT5 czuje się ten poważny ton tego szpila.Wchodzi się w ten świat pro driverów.FM4 ma być produktem dla każdego i gdzieś straciła swój charakter (FM1 i FM2). Szkoda,że tak niewiele zostało z tego trailera(nie chodzi o dzień/noc, ale o klimat,szczególnie pierwsze kadry.)