Jeszcze raz by wszyscy widzieli
Jak to jest, że tutaj widzimy screeny, które oddają wygląd gry, a na wszelakich porównaniach, serwisach itp. zawsze je**ł po oczach aliasing i wyprane kolory.
Cytat: BoBaN w Października 27, 2011, 11:18:15 amJak to jest, że tutaj widzimy screeny, które oddają wygląd gry, a na wszelakich porównaniach, serwisach itp. zawsze je**ł po oczach aliasing i wyprane kolory. bo wszyscy oprócz kkrt są kupieni przez m$. tyle lat gra i jeszcze nie wie
Piter, a jaki masz tv? Bo u mnie wygląda dokładnie tak jak na tych screenach (chociaż tutaj widać lekko ząbki, a u mnie w 1080p są praktycznie niewidoczne).
zapomniałeś jeszcze o jednymSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Łapią hurtem zamiast męczyć się godzinami z kadrowaniem aby czasem nie złapać żadnego brzydkiego elementu, tylko wybrać fragmenty w których GT5 wygląda dobrze? A to nieobiektywnie dziennikarze, pokazują wygląd gry z negatywnymi i pozytywnymi aspektami, jak mogą.
Łapią hurtem zamiast męczyć się godzinami z kadrowaniem aby czasem nie złapać żadnego brzydkiego elementu, tylko wybrać fragmenty w których GT5 wygląda dobrze?
To ja chyba muszę zainwestować w lepszy tv , ponieważ GT5 u mnie tak ładnie nie wygląda
jaki śnieg? Unli, dobrze Ci radzę - przestań brać to świństwo co bierzesz! albo daj namiary na swojego dilera
Cytat: Soul w Października 27, 2011, 10:53:21 amEj Boban ten typ trzema ręce na kierownicy jak shrek zupełnie jak w FM4 ;/ Przecież to nie ja pisałem o tym Shreku. Co chcesz ode mnie?
Ej Boban ten typ trzema ręce na kierownicy jak shrek zupełnie jak w FM4 ;/
Bardzo możliwe, że jest taki efekt na SPA jak widać na powyższych filmikach. To samo zdarza się na Eigerze.
białe kreseczki
Mówiłeś, że jesteś czysty!
Cytat: piter86 w Października 27, 2011, 11:37:08 amTo ja chyba muszę zainwestować w lepszy tv , ponieważ GT5 u mnie tak ładnie nie wygląda Jest rozwiązanie kup forze