Tracisz czas Magik. Tak im sprawia radość plucie na Serię S, że nie odpuszczą. Jak na sprzęt za 1340zł, konsola spisuje się znakomicie, choć zgadzam się, że jakieś standardy odgórnie powinno się wyznaczyć. I absolutnym minimum powinno być 1080p. Ale jak Nioszek, eks Sony nie potrafi utrzymać 720p, to 9/10 za grafikę.
Czasy wczytywania przemilczę, dodając tylko że poczciwy Jin Sakai korzystając z dobrodziejstw mojej już nieco leciwej PS4 wyposażonej w solid, bynajmniej nie snake, drive nie czekał dłużej niż siedem sekund.
Weź poprawkę na fakt, iż przygody pana Sakai to technologicznie druga liga gier. Jasne, stylistycznie jest ujmująca, co daje nam obraz jednaj z najpiękniejszych wizualnie gier na sprzęcie Sony, niemniej technicznie 4liter nie urywa.
Natomiast
Metro Exodus to niemalże taki
Crysis 2.0. Ujmę to tak, mój PCMR, w którym sam procesor to koszt mniej więcej konsoli nowej generacji, ma problemy z ME niczym Fabiano Caurana z Magnusem Carlsenem. Natomiast do Cuszimy wystarczy konsola za kilkaset zł z 2013r.
Raz jeszcze, cenię PS4. Mam ją niemal osiem lat. Ale jak już dyskredytujesz obecną generację, to nie przyrównuj nieuczciwie, jak bykoszotów, tylko graj fer.
Spider na PS4(Pro) okolice 8 sekund. Na piątce okolice sekundy.
NiOh tudzież
Final Fantasy VII Remake loadingi na minionej generacji to rząd 30 sekund, na PS5 1.3 sekundy.
No i najsprawiedliwiej przyrównać samo
Metro Exodus, nie uważasz. Stara generacja, to czasy ładowania rzędu 3 minut (!), a obecna okolice 44 sekund. No, ale znając twe podejście, to zaraz napiszesz, że
Bloodborne na PS4 wczytuje się w siedem sekund, więc Krwiste i PS4 >>>>
Metro Ekodus na Serii X.
Lubię cie, nic do ciebie nie mam chłopak, ale Gacek dobrze to podsumował. Bawisz się w kwiaciarkę Aerith Gainsborough, takiego forumowego botanika z YouTube. Chyba marnuję swój czas, bo posiadam
Metro Exodus, na sprzęcie MS, Sony na blachę, cholera wie, czy ty w ogolę w nią grałeś, ale wiesz najlepiej, bo na filmiku z YouTube znalazłeś kiepską teksturę.