Sawicka na konferencji to tak gada, że normalnie się nie da. Przyjęła łapówkę to niech ma. Najlepszy tekst "Nie stać mnie na wynajęcie innej sali..." Fajnie, że poseł zarabia 25k na miech, a wynajęcie sali konferencyjnej w jakimś hotelu czy nei wiem gdzie dużo droższe nie jest. WIele ludzi by chciało "nie mieć" na taką sale. Co mnie obchodzi, że ten facet był uprzejmy i bla bla, że wysyłał jej kfiatki i inne pierdoły (u lekarzy to te "kfiatki" to też łapówka btw.). A to, że nie czysta kampania to można równie dobrze powiedzieć o wszystkich partiach tak samo (mówie o czołówce [PO,SLD{a sorka, LiD},PiS])
A co do tej telewizji to jakieś bzdury,bo jak ja włączam TV to najczęściej poświęcano czas PiSowi ale gadano tylko jaki rząd beznadziejny i widziałem morde Tuska narzekającą na PiS oraz mówiącą co by to nie było gdyby oni rządzili, a coś mi sie wydaje, że będzie taki sam burdel jak teraz.
Najlepsze są prawa wyborcze. Sobie głosujemy niby na różne osóbki, dodają do list jakieś Małyszowe, Dody i inne tzn. "gwiazdy". Ludzie na nie głosują, że niby oni będą w sejmie (co prawda to tez by byłą paranoja by taka DOda była w sejmie), a tak na prawdę to ludzie głosują na partie,a te partie sobie ustawiają kto w jakiej kolejności wejdzie i takim sposobem zawsze mamy tych samcyh patafianów w rządzie.
Ja jestem za Partią Kobiet i jak ona wygra to będzie git...