Podaj przyklady antysemityzmu, ksenofobi i tego osmieszania nas na swiecie bo tez moge zaczac rzucac slowkami na lewo i prawo, moze jeszcze faszyzm, satanizm i cos jeszcze ?
Wystarczy że musiałem się wstydzić za granicą kiedy ludzie pytali co za cyrki się odbywaja w polsce- nigdy wcześniej reakcja ludzi postronnych nie była tak zdecydowana.
O_O jaka to telewizja?
Płacisz za nią.
no tak. Niszczenie ludzi
Oskarżenie o morderstwo jednego z najlepszych lekarzy, niewiadomo ile zgonów z powodu braku operacji przez to, nazwanie operacji zatrzymania nazwiskiem jednego z najsłynniejszych faszystowkich zbrodniarzy- to jest niszczenie ludzi.
btw. podaj przyklad antysemityzmu, bo ja takiego sobie nieprzypominam.
Taśmy rydzyka, zwierzchnika kurdupla.
rotfl! to juz szczyt. Przestepcy to są w PO. Ja o zadnej aferzew PiS nie slyszalem.
Nie ograniczaj się do "trwam" i "naszego dziennika" to usłyszysz.
Nie wiem, tłumaczę takie zachowanie próbą bycia nonkomformistycznym, bo logicznych argumentów podac się po prostu nie da za waszym zdaniem. Widać wystarczy powtórzyć wam jakieś kłamstwo 100 razy, a w nie uwierzycie- stara sztuczka, ale wciąż skuteczna.
Mimo wszystko najbardziej mnie rozwaliła wypowiedź że to "media nam nie sprzyjały"- widać nawet pomimo tuby propagandowej w postaci tvp nie udało im się ogłupic wystarczającej ilości polaków.
Plus- mam nadzieję że ostatecznie zacznie obowiązywac taka banialuka jak "obowiązywanie prawa"- kaczor z ziobrą pierwsze co, to powinni stanąć przed trybunałem stanu, ich wina jest oczywista więc naturalna kolej rzeczy- powinni zostać zamknięci w więzieniu i pozbawieni wszelkich funkcji publicznych.