Czy ja wspieram jakieś teorie spiskowe? Czy w jakikolwiek sposób zasugerowałem, że wg mnie Rosjanie zabili tych ludzi? Następnym razem zastanów się trzy razy - w twoim przypadku nawet dziesięć razy, zanim znów przelejesz na klawiaturę takie bzdury, bo na tego typu posty nie mam zamiaru więcej odpowiadać.
Nie podoba mi się nierzetelne prowadzenie śledztwa, nie podoba mi się szczątkowy dostęp do informacji strony polskiej, nie podoba mi się bierna postawa rządu, WRESZCIE NIE PODOBA MI SIĘ, ŻE NIESPEŁNA MIESIĄC PO KATASTROFIE, PO MIEJSCU ROZBICIA SAMOLOTU ŁAŻĄ POSTRONNI LUDZIE, KTÓRZY ZNAJDUJĄ DOKUMENTY, FRAGMENTY CIAŁ I PRZEDMIOTY OSOBISTE OFIAR! Trudno mi sobie wyobrazić, że przyczyny katastrofy wyjaśnią ludzie, którzy przez dwa tygodnie nie byli w stanie ustalić dokładnej godziny, nie potrafią odpowiednio zabezpieczyć miejsca, a którzy chwilę po katastrofie byli zajęci wymianą żaróweczek.
Odpowiadając na wcześniejsze - skądinąd bezsensowne - pytania, pogoda w Smoleńsku gwałtownie się pogarszała i samolot z dziennikarzami lądował w bardziej sprzyjających warunkach, a na miejscu było dwóch funkcjonariuszy BOR. Co to ma do rzeczy? Nie wiem. Na ch** ten filmik? Też kur** nie wiem.