Dwóch moich kolegów/znajomych utopiło się, bo jak mówili umieli plywać Wlezli po pijaku..
Koleś, który kupił ode mnie PSXa na Allegro właśnie mi przysłał maila: "I NIE BEDZIE BO SIE ROZMYSLILEM".Co za tłuk. :[
Człowieku mam nadzieję, że nie wyciskam Ci łez z oczu, ale właśnie w TEJ sekundzie na swiecie zdarzyły się 144 wypadki samochodowe, w których zginęło 50 osób, a 90 nie będzie mogło chodzić do końca życia, w TEJ zaś sekundzie do puli doszło 3145 martwych z głodu dzieci w najbiedniejszych rejonach swiata.
7 miliardów niepowtarzalnych przypadków w każdej sekundzie, ale znajomych zazwyczaj ma się kilku (-nastu, -dziesięciu, grono 500+).
Ilu ich znasz z reala i na losie ilu z nich ci zależy? Znajomi z serwisów społecznościowych czy konsolowych friendlist to w 90% nawet nie trochę znajomi.
W Krasnystawie robią serki wiejskie. Dobre, kupuję czasem na śniadanie.
A Ty potrafisz pływać?... -,-
Cytat: blancjaone w Czerwca 19, 2009, 12:31:10 pmW Krasnystawie robią serki wiejskie. Dobre, kupuję czasem na śniadanie. wpisdobre to mało powiedziane
Cytat: monio4 w Czerwca 19, 2009, 11:37:03 amIlu ich znasz z reala i na losie ilu z nich ci zależy? Znajomi z serwisów społecznościowych czy konsolowych friendlist to w 90% nawet nie trochę znajomi. Od razu mi się przypomina FREZER i jego: ej moglibyście usunąć tego gościa z rankingu, bo on nie żyje a blokuje stawkę
może w tyc co kupuję akurat nie ma
Cytat: tarniak w Czerwca 19, 2009, 13:26:20 pmCytat: monio4 w Czerwca 19, 2009, 11:37:03 amIlu ich znasz z reala i na losie ilu z nich ci zależy? Znajomi z serwisów społecznościowych czy konsolowych friendlist to w 90% nawet nie trochę znajomi. Od razu mi się przypomina FREZER i jego: ej moglibyście usunąć tego gościa z rankingu, bo on nie żyje a blokuje stawkę
Cytat: Kresq w Czerwca 19, 2009, 10:05:00 amA Ty potrafisz pływać?... -,-Oczywiście. Użytkownik Wuher mi świadkiem.
"ej moglibyście usunąć tego gościa z rankingu, bo on nie żyje a blokuje stawkę"Jeżeli to prawda to frezer ma u mnie gałe z połykiem.
Ale wnioskując po jego avatarze on jest jakimś grubym, pomarszczonym i obleśnym dziadem, któremu wali cygarem z mordy, a Ty jesteś szczupły i całkiem fajniutki (chyba, że Burnsa odwalasz) - nie rozumiem Cię zupełnie