Nie od dziś wiadomo, że mięso w haczapurii pochodzi z kebabów.
wkur**a mnie, że obudziłem się z głową przyklejoną do poduszki. Nie wiem po co, ale wczoraj przykleiłem sobie gumę do żucia za ucho i o tym zapomniałem. Btw jak macie sprawdzone metody pozbywania się gumy do żucia z włosów, to walcie śmiało.
Bylem w Media Expercie, przegladalem sobie dzial z grami, gdy nagle zauwazylem, ze obok mnie te same gry przeglada zajebista laska (widac bylo ze cos ode mnie chce), a ja zamiast do niej zagadac to sobie poszedlem. kur** JAKI CIUL ZE MNIE
(widac bylo ze cos ode mnie chce)
Co jest nie tak z moim prądem jeśli w 3 pokojach po naciśnięciu włącznika światła natychmiast przepaliły się żarówki?
Dobrze, że spierdalam stąd w tym miesiącu.
Da się domowymi sposobami usunąc plamę na kanapie (tak- tej kanapie)? Jakieś mydło zmieszane z wodą może?
Jeszcze co innego.
No to Vanish.
No to zostało już tylko gówno
kur** czekam na star treka co miał się zacząć pół godziny temu a tu opóźnienie bo jakiś student śpiewa o chomikach na żywo. Zaorać to opole.
A mnie wkurza to, że mam chyba jakieś zapalenie języka czy coś. Szczypie mnie cholerstwo, śniadania zjeść nie mogłem i chyba mi jeszcze cały spuchł. Jak do jutra nie przejdzie będę musiał się użerać ze służbą zdrowia Mad
Przyczyny [edytuj]Pierwotne schorzenia języka [edytuj]zakażenia wirusowe, bakteryjne, grzybiczeurazy (źle dopasowane protezy, oparzenie, ugryzienie się w język na przykład wskutek napadu padaczki)czynniki drażniące - alkohol, dym tytoniowy, żucie tytoniu, gorące posiłki i innealergia