0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wkurza mnie avatar Ogura, bo wiem, że takiej laski mieć nie będę, a gdy tylko widzę jego post, to muszę zawiesić oko na tym avatarze na kilkadziesiąt sekund...
Cytat: Maciomaniak w Marca 18, 2011, 18:50:47 pmWkurza mnie avatar Ogura, bo wiem, że takiej laski mieć nie będę, a gdy tylko widzę jego post, to muszę zawiesić oko na tym avatarze na kilkadziesiąt sekund... Bo zmienię.
...że mam wolny wieczór bez swojej 'biczi' nie wiem w co grać. Przed chwilą zaczął się Matrix na TVN, więc chyba po raz miliardowy popatrzę na Neo...
Piła 2 się zaraz na TVP1 zaczyna
Rihanna jest bomba <3
Dobra, Ty tak na poważnie? Nie widzę i nie słyszę w niej nic, co mogłoby jakiegokolwiek faceta skłonić do podniesienia na nią ręki.
Kiedy słucham jej głosu, przestaję się dziwić, że na tym świecie są mężczyźni zdolni uderzyć kobietę.
Rihanna sucks.
Znowu brat mnie wkurwił. Nie dość, że przebimbał pierwsza wypłatę (zamiast zapłacić matce za utrzymanie, a mi za to co mi zajebał), to jeszcze wpierdolił się do mnie i wziął Jedi Academy. Nie wiem po ch**, bo na linuksie nie działa przecież, ale nie przeszkodziło mu to zniszczyć płytę.W ramach zemsty, dobrałem się do jego "kolekcji". Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)ch** ze mnie.
Cytat: Ogur w Marca 20, 2011, 20:24:11 pmZnowu brat mnie wkurwił. Nie dość, że przebimbał pierwsza wypłatę (zamiast zapłacić matce za utrzymanie, a mi za to co mi zajebał), to jeszcze wpierdolił się do mnie i wziął Jedi Academy. Nie wiem po ch**, bo na linuksie nie działa przecież, ale nie przeszkodziło mu to zniszczyć płytę.W ramach zemsty, dobrałem się do jego "kolekcji". Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)ch** ze mnie.Jagged Alliance połamać? poj**ało?!
Znowu brat mnie wkurwił. Nie dość, że przebimbał pierwsza wypłatę (zamiast zapłacić matce za utrzymanie, a mi za to co mi zajebał), to jeszcze wpierdolił się do mnie i wziął Jedi Academy. Nie wiem po ch**, bo na linuksie nie działa przecież, ale nie przeszkodziło mu to zniszczyć płytę.
Moja dziewczyna razem z moja matka zrobily mnie w huja i zamiast na zakupy jak co tydzien pojechaly sobie zrobic tatuaze. Zeby tylko mnie wkur**c daly sie oszpecic na cale zycie byle frajerowi z pierwszego lepszego salonu.
Cytat: Ogur w Marca 20, 2011, 20:24:11 pmZnowu brat mnie wkurwił. Nie dość, że przebimbał pierwsza wypłatę (zamiast zapłacić matce za utrzymanie, a mi za to co mi zajebał), to jeszcze wpierdolił się do mnie i wziął Jedi Academy. Nie wiem po ch**, bo na linuksie nie działa przecież, ale nie przeszkodziło mu to zniszczyć płytę.http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=2315
Tępy ch**.Chyba, że go kochasz mimo wszystko i czujesz się urażony. Wtedy:ch**.