Za miesiąc matura, a ja chu** się uczę, a prezentacja na ustną z Polskiego sprawia, że siwieję
Nie dość że teraz młodzież ma lżej, to jeszcze narzekają
A potem się dziwić że nie ma pracy jak jest przerost magistrów i "magistrów" nad podażą pracy.
Wizyta w salonie PLAY i pierwsze obiecanki cacanki - miał być telefon dzisiaj w sprawie HTC Legend no i oczywiście zero odzewu
Z doświadczenia polecam nie czekać w jednym salonie i nie polecam tych głównych-tam przeważnie obsługa jest już z manierami, bo i tak wyrabiają cel, więc i mają duże zyski, polecam te małe punkty, choćby te które są czasem w EMPIK'ach, tam generalnie zależy na sprzedaży, więc i jest konkretna i miła obsługa.
Ja miałem taki problem jak brałem mojego HTC DESIRE, w głównym salonie problemy i 3 dni oczekiwania, a poszedłem z ciekawości do punktu w Empiku, i nie dość że dostałem bardziej kompetentne informację(swoją drogą inne niż w głównym punkcie PLAy'a), to jeszcze załatwiłem wszystko w 1 dzień i bez problemów i traktowaniu klienta jako intruza.
Mówiąc krótko sporo zależy od osoby, jeśli widzisz że Cię zbywa, to podziękuj, ew. złóż skargę, weź swoje papiery i czym prędzej do innego punktu/salonu.