Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 718364 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #1400 dnia: Marca 24, 2007, 14:00:06 pm »
Cytat: "Trusio"
Wkurzam mnie moja własna osoba. Nie wiem jak to się dzieje, ale jakoś podświadomie robię wszystko, żeby jak najgorzej na tym wyjść... :?

Może za dużo słuchasz głupot kolegów.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1401 dnia: Marca 24, 2007, 15:34:55 pm »
Dziś moje wkurzenie przekroczyło wszelkie granice. Pojechałem z kumplem na PS3 i co sie okazuje? Że wstęp do PS show truck jest darmowy ale je**na k*rwa mać ten cały truck stoi w hali gdzie odbywa sie wystawa motorów a bilet kosztuje 20zł od osoby. No tak sie wku*iłem. 40 min tam jechałem i to na darmo. Jeśli to czyta ten człowiek co to wymyślił to słuchaj CH*J CI W D*PE!!!!!!!!!!!! Niech cie płomienie siarczyste ogniste pochłoną, krew nagła zaleje!!!!

_Music

• Łajka
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1402 dnia: Marca 24, 2007, 15:47:33 pm »
Że wstęp do PS show truck jest darmowy ale je**na k*rwa mać ten cały truck stoi w hali gdzie odbywa sie wystawa motorów a bilet kosztuje 20zł od osoby

Wystawa motorów, a ty myslisz o jakiejs konsolce?

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #1403 dnia: Marca 24, 2007, 18:18:23 pm »
Cytat: "DEVIL"
Wkurzam mnie moja własna osoba. Nie wiem jak to się dzieje, ale jakoś podświadomie robię wszystko, żeby jak najgorzej na tym wyjść... :?

Może za dużo słuchasz głupot kolegów.

Eeee... No sory stary, to nie to, ja nie z tych... :roll:
GT: Trusio

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #1404 dnia: Marca 24, 2007, 19:32:52 pm »
Pewnie jesteś nihilistą, tak jak ja i podświadomie jesteś przesiąknięty autodestruktywnym nawykami, które tak jak wąż kusił Ewę (głupia suka i jej grzech pierworodny. Wszystko przez nie jak zwykle), tak one Ciebie sprowadzają na złą drogę i sprawiają, że postępujesz właśnie tak, aby najgorzej na tym wyjść. Może jeszcze pijesz/palisz/zażywasz narkotyki?

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Aras

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Hige!
« Odpowiedź #1405 dnia: Marca 24, 2007, 21:07:54 pm »
konsola ciągle leży rozkręcona i zepsuta :/ czas ją zawieść do serwisu, wymasterować znowu burniego 3 i kupić okami

tylko kiedy panie :roll:  :(
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #1406 dnia: Marca 24, 2007, 22:40:49 pm »
Cytat: "Kresq"
Pewnie jesteś nihilistą, tak jak ja i podświadomie jesteś przesiąknięty autodestruktywnym nawykami, które tak jak wąż kusił Ewę (głupia suka i jej grzech pierworodny. Wszystko przez nie jak zwykle), tak one Ciebie sprowadzają na złą drogę i sprawiają, że postępujesz właśnie tak, aby najgorzej na tym wyjść. Może jeszcze pijesz/palisz/zażywasz narkotyki?

Eeee... Co do nihilizmu... No może w pewnym sensie, nic nadto radykalnego...   :?  Co do używek... No lubię sobie wypić trochę czasem, w sumie może mam na to większą ochotę niż powinienem niekiedy, ale to też bez przesady, no raczej piwko dla zabawy, winko dla refleksji preferuję... Wódy zasadniczo unikam, zwłaszcza ostatnimi czasy. Co do fajek i dragów - nic z tych rzeczy. :P  Tu raczej chodzi o jakąś przesadną melancholię...  :roll: Zdaje mi się czasami, że ja może po prostu baby potrzebuję :?  :shock:

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #1407 dnia: Marca 24, 2007, 23:14:21 pm »
No przydałoby Ci sie dziecko.   Uwierz mi! Ja sam mam i to pomaga! Też jestem nadto melancholijny.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #1408 dnia: Marca 24, 2007, 23:38:46 pm »
Nic z tego - dzieci przeważnie uciekają, albo płaczą na mój widok. A przecież taki miły jestem :P  :lol: . A propo - to już twoje własne? :o  :wink:

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1409 dnia: Marca 24, 2007, 23:45:16 pm »
A propo - to już twoje własne? Surprised Wink

No moje. Przecież cudzego bym nie wychowywał.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #1410 dnia: Marca 24, 2007, 23:52:30 pm »
Nie no, myślałem, że siostry, czy młodsze rodzeństwo - coś w tym stylu :wink: . A tak, to gratuluję :o

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1411 dnia: Marca 25, 2007, 15:22:05 pm »
Zdaje mi się czasami, że ja może po prostu baby potrzebuję

Broń boże. To rozwiązanie krótkoterminowe. Kiedy się rozejdziecie to będzie jeszcze gorzej. Kup sobie lepiej psa - prawdziwego przyjaciela człowieka. Obowiązki podobne, przyjemność nawet porównywalna, konsekwencje wyboru o wiele lepsze. No, a poza tym pies nigdy nie zrobi cię w c*uja zdradzając/wystawiając do wiatru/miewając po*ebane humory (tudzież wszystko naraz).

Co do dziecka Mastera -  :lol:  :lol:  :mrgreen:  :mrgreen:

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1412 dnia: Marca 25, 2007, 15:30:10 pm »
Co do dziecka Mastera - Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

Chcesz abyśmy nie żyli razem w zgodzie? Nie pozwolę wyśmiewać sie z moich dzieci!

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1413 dnia: Marca 25, 2007, 15:33:22 pm »
Obowiązki podobne, przyjemność nawet porównywalna, konsekwencje wyboru nieporównywalnie lepsze. No, a poza tym pies nigdy nie zrobi cię w c*uja zdradzając/wystawiając do wiatru/miewając po*ebane humory (tudzież wszystko naraz).

Z porównywalną przyjemnością to bym się kłócił. Ja tam z moją suką jestem na czysto przyjacielskich stosunkach :D. Aczkolwiek jak ma cieczkę to wystarczy na smycz wziąć. A, no i nie miewa wścieklizny macicy kur*a :D,

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1414 dnia: Marca 25, 2007, 15:46:36 pm »
A to przepraszam, tak sobie tylko, ten no... :oops: Ja się właściwie nie wyśmiewam tylko cieszę z twojego szczęścia... :(
Dzieci? To masz więcej niż jedno? :D

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1415 dnia: Marca 25, 2007, 15:48:30 pm »
A to przepraszam, tak sobie tylko, ten no... :oops: Ja się właściwie nie wyśmiewam tylko cieszę z twojego szczęścia... :(
Dzieci? To masz więcej niż jedno? :D

Swoje "szczęście" podsumowałem stronę wcześniej :D

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1416 dnia: Marca 25, 2007, 15:50:41 pm »
Sorry, to była odpowiedź na post Mastera :mrgreen:

A ja wszystko czaję, normalnie wiesz, "dwa bratanki i szbli i do szklanki czy cuś  xD

CrazyFox

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #1417 dnia: Marca 25, 2007, 16:02:35 pm »
Mnie wkurzają forumowicze ( pilkanozna.pl), same takie cwaniaczki :roll:

mejs

• Gość
« Odpowiedź #1418 dnia: Marca 26, 2007, 17:55:29 pm »
Granie na Sega Master System w Alexx Kid....bez dźwięku !!!!!

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1419 dnia: Marca 26, 2007, 18:29:19 pm »

Przygotowałem dla Ciebie specjalny poradnik, oto on:

Spójrz na poniższe zdjęcie, znajdź na swoim pilocie analogiczne przyciski. Następnie próbuj je wciskać. Gotowe, teraz dźwięk już działa.

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #1420 dnia: Marca 26, 2007, 18:53:03 pm »
kekekkekekekekeke :D

CrazyFox

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #1421 dnia: Marca 26, 2007, 18:54:14 pm »
Cytat: "setezer"

Przygotowałem dla Ciebie specjalny poradnik, oto on:

Spójrz na poniższe zdjęcie, znajdź na swoim pilocie analogiczne przyciski. Następnie próbuj je wciskać. Gotowe, teraz dźwięk już działa.

Bardzo śmieszne :lol:  :lol:

mejs

• Gość
« Odpowiedź #1422 dnia: Marca 26, 2007, 18:56:31 pm »
Haahah Setezerze mój najdroższy, dobrze przecież wierz że nie winą jest ściszony telewizor a wadliwy kabel.

Taaak jestem bąrdzo mięki gram już godzine w Super Ghouls'N Ghosts i nie przeszedłem pierwszej planszy....jestem zabójczo wkurzony.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #1423 dnia: Marca 26, 2007, 20:40:30 pm »
Dzisiaj lekko wkurzyło mnie pięciogodzinne czekanie nie-wiadomo-właściwie-czemu-i-po-co na komisji poborowej... :?

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #1424 dnia: Marca 26, 2007, 20:44:29 pm »
Dzisiaj lekko wkurzyło mnie pięciogodzinne czekanie nie-wiadomo-właściwie-czemu-i-po-co na komisji poborowej... :?

Czekałeś na służbę ojczyźnie- a ta jest wymagająca jak widzisz :]

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1425 dnia: Marca 26, 2007, 21:21:41 pm »
Cytat: "mejs"

Taaak jestem bąrdzo mięki gram już godzine w Super Ghouls'N Ghosts i nie przeszedłem pierwszej planszy....jestem zabójczo wkurzony.

Pffft, to dopiero początek drogi przez mękę :lol:
Super Ghouls & Ghosts już nawet na poziomie normalnym jest hardkorowy (rządzę - doszedłem aż do drugiego bossa :D), boję się aż co będzie na hardzie O_o'

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1426 dnia: Marca 26, 2007, 21:49:56 pm »
Dzisiaj lekko wkurzyło mnie pięciogodzinne czekanie nie-wiadomo-właściwie-czemu-i-po-co na komisji poborowej..

Ej, też czekałem 5 godzin, a w każdym miejscu z wymaganych spędziłem 2 minuty co daje 8 minut i do domu... :roll:

Oczywiście A bez paragrafów, ja to jednak zbyt fajny jestem. :twisted:

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #1427 dnia: Marca 26, 2007, 21:56:35 pm »
Tarniak myślałem że starszy jesteś  :wink:

Wkurza mnie fakt że jestem chory na coś z czego się nie wyleczę i muszę sobie z tym żyć.

CrazyFox

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #1428 dnia: Marca 26, 2007, 22:02:58 pm »
Ale się dzisiaj wkurzyłem.
Tylko 5200 biletów na mecz z Ruchem!
WKS Śląsk Wrocław SA informuje, iż od dn. 31.03.2007 r.(sobota) do 6.04.2007 r. (piątek) w Sklepie Kibica przy pl. Nowy Targ 24 (tel. 323-08-74) rozpocznie się przedsprzedaż biletów na mecz Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów, który odbędzie się 7.04.2007 r. o godz. 18.30 na stadionie przy ul. Oporowskiej. Sklep jest czynny w sobotę w godz. 10.00 - 15.00, a w dni powszednie 10.00 - 19.00. Ceny biletów wynoszą 15 zł na trybunę odkrytą i 25 zł na trybunę krytą. Ze względów bezpieczeństwa i organizacji zostały zniesione bilety w cenie 10 zł, co oznacza, że na trybunę „za bramką” obowiązuje bilet na trybunę odkrytą. Ze względu na ograniczenie liczby uczestników imprezy w przedsprzedaży znajdzie się 4200 biletów, natomiast przed meczem w kasach do kupienia będzie jedynie 1000 biletów.
^^ przecież nie możemy się tak dać :evil:

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #1429 dnia: Marca 26, 2007, 22:20:47 pm »
Swoja komisje odbebnilem w tamten piatek... dostalem A z paragrafem. Ogolnie smiechu warta jest ta komisja, z moim wzrokiem i sluchem az strach dawac mi nawet noz do skrobania ziemniakow (jedyna funkcja, jaka moglbym pelnic w wojsku, no bo co innego?). Tymczasem kumpel swietnie wysportowany, gibki etc., po prostu idealny zolnierz, dostal D tylko z tego powodu, ze w wieku 2 lat mial wade serca, ktora dzis nie stanowi dla niego najmniejszego zagrozenia XD

Wkurza mnie to, ze Mastodon nie przyjedzie na Mystic Festival do Spodka i w zwiazku z tym najprawdopodobniej sie tam nie wybierzemy... Grroaaar! Moze kiedy indziej, oby sie udalo, wszak sami sie zarzekali, ze "chca to nadrobic w nieodleglej przyszlosci"...

mejs

• Gość
« Odpowiedź #1430 dnia: Marca 26, 2007, 22:58:25 pm »
Cytat: "CassSept"
Cytat: "mejs"

Pffft, to dopiero początek drogi przez mękę :lol:
Super Ghouls & Ghosts już nawet na poziomie normalnym jest hardkorowy (rządzę - doszedłem aż do drugiego bossa :D), boję się aż co będzie na hardzie O_o'

O panie, też doszedłem do drugiego bossa na normalu, dzisiaj kupiłem i grałem lekko 4 godziny, czuję się jakbym przerzucił tonę węgla. No ale save na 2-2 jest, Setezer straszy mnie 3 planszą kiedy już 2 jest okropna, ale myślę że dam radę, muszę, satysfakcja jaką zdobędę przechodząc na Normalu będzie nadzwyczajna...

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #1431 dnia: Marca 27, 2007, 21:06:13 pm »
Wkurza mnie moja klasa w liceum. 10 osob wyjechalo do Francji na wycieczke szkolna wiec chcielismy cos zorganizowac i pojsc nad rzeke zamiast do szkoly (bo i tak nic nie robimy). W ostatniej chwili kilka dziewczyn zaczelo mowic, ze boja sie zerwac z dwoch polskich (nauczycielka to suka :D) i takie tam. Wreszcie nic z tego nie wypalilo  :evil:

mejs

• Gość
« Odpowiedź #1432 dnia: Marca 27, 2007, 21:16:32 pm »
Cytat: "Hubi"
Wkurza mnie moja klasa w liceum. 10 osob wyjechalo do Francji na wycieczke szkolna wiec chcielismy cos zorganizowac i pojsc nad rzeke zamiast do szkoly (bo i tak nic nie robimy). W ostatniej chwili kilka dziewczyn zaczelo mowic, ze boja sie zerwac z dwoch polskich (nauczycielka to suka :D) i takie tam. Wreszcie nic z tego nie wypalilo  :evil:

Trzeba było podnieść pięść i powiedzieć: "Polacy, do boju!! Do boju!!" i wtedy może by poszły! Znajdź w sobie siłe.

Wkurza mnie moje potworne zmęczenie które nie daje mi nawet pograć, i lenistwo które nie daje mi zrobić zadania...

Polacy...do boju !!! Do boju !!

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #1433 dnia: Marca 27, 2007, 21:19:40 pm »
Cytat: "Hubi"
Wkurza mnie moja klasa w liceum. 10 osob wyjechalo do Francji na wycieczke szkolna wiec chcielismy cos zorganizowac i pojsc nad rzeke zamiast do szkoly (bo i tak nic nie robimy). W ostatniej chwili kilka dziewczyn zaczelo mowic, ze boja sie zerwac z dwoch polskich (nauczycielka to suka ) i takie tam. Wreszcie nic z tego nie wypalilo

Skądś znam taką integrację klasową. Zawsze wiele się mówi a jak już przyjdzie co do czego to tak się właśnie kończy.
Moja klasa teraz też pojechała na wycieczkę, tyle że do Anglii. Zostało ok.8 osób z czego dwie koleżanki, zupełnie bez sensu siedzą w budzie przypisane do jakiejś klasy, nie robiąc NIC. Jaki w tym sens? W każdym razie ja mam wolne aż to ok.12 kwietnia (sory za off-top - to powinno być raczej w "co Was cieszy" itp :wink: )
PSN ID: WojtqGO

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #1434 dnia: Marca 27, 2007, 21:55:10 pm »
Integracja klasowa integracją - sam w liceum miałem naprawdę wspaniałą klasę: wspólne imprezy (nawet teraz, dwa lata po ukończeniu szkoły średniej), wspólne wypady wakacyjne, wspólne odrabianie lekcji (w sensie: ty odrób, my spiszemy :d) itp itd.
Jednakże nikt nie miał do nikogo pretensji, ani tym bardziej nie zarzucał, że klasa jest głupia, gdy po prostu ludzie nie chcieli się zrywać z lekcji -- kilka razy takie coś robiliśmy, a potem mieliśmy dość nieprzyjemne niespodzianki (jak np. niezapowiedziana kartkówka z zajęć, na których nas nie było; niektóre nauczycielki potrafią być naprawdę wredne).

Zresztą, pamiętam sytuację jeszcze z gimnazjum - część grupy z fizyki postanowiła po prostu na nią nie iść (ot tak, z kaprysu, bo gościu nie pytał, żadnego sprawdzianu nie miało być, nic), i pomimo, iż to właśnie przez nich klasa w końcu nie wyjechała na wycieczkę (bo się wychowawczyni wkurzyła),owi uciekinierzy pretensje mieli do tych, co zostali. Ot, taka idiotyczna mentalność ("co z tego, że przez nas macie przesrane; my was nie lubimy, bo z nami nie uciekliście z zajęć").
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #1435 dnia: Marca 27, 2007, 22:24:56 pm »
Mr_Zombie, żeby nie było - nie mówię, że mam klasę do kitu, tylko czasami trudno u nas ze zgraniem (i nie chodzi tu o wspólne ucieczki, bo tych nie ma - jak coś ucieka się jednostkowo, albo z kilkoma osobami :wink: ). A klasę mam świetną i cieszę się, że przy niej zostałem, bo miałem się przenosić na początku szkoły :)
PSN ID: WojtqGO

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #1436 dnia: Marca 27, 2007, 22:58:03 pm »
Wkurza mnie, że Moh: Vanguard na Wii zbiera tak beznadziejne oceny. Bardzo na tą grę liczyłem, a tu kupa :/ Srednia ocen 50% to imo crap, tylko IGN dał 7 co tez nie jest wysokie. No coz, musze czekac na nastepne Mario :)

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1437 dnia: Marca 28, 2007, 19:13:58 pm »
smog.pl mnie wkurza. Załosny portal który kompletnie spadł na psy,
Cytując góre strony "śmieszne filmiki, kawały dowcipy, zabawne zdjęcią" a obok "zobacz co w chinach robią z psami" i miniaturka kompletnie zmasakrowanego psa, nie no, faktycznie "smieszne filmiki"

:roll:

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1438 dnia: Marca 28, 2007, 20:20:55 pm »
dla mnie to smog.pl to taki pseudo porno portal już :lol:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1439 dnia: Marca 30, 2007, 16:51:53 pm »
(Obowiązkowe mundurki - minister Giertych chce jednolitego stroju uczniów w podstawówkach i gimnazjach. Ten pomysł podoba się całej koalicji, więc zapewne przejdzie. Senator Jan Szafraniec (LPR) przekonywał:- To budzi poczucie wspólnoty między uczniami. Świadczy o tym wielowiekowa tradycja w wielu krajach: Australii, Korei Południowej, Malezji, na Filipinach, w Niemczech. W Nowej Zelandii nawet kolor skarpetek jest określony - uczniowie noszą szare skarpety, a uczennice białe kolanówki.

News ze wczoraj, niech oni się pier*olną w łeb i sami w rządzie chodzą w jednolitych strojach i szarych skarpetkach :roll: Ja mundurku na pewno nie ubiorę, na szczescie jeszcze tylko rok mi został

btw. projekt damskiego mundurku przedstawiony na targach Edukacja 2007 http://bi.gazeta.pl/im/8/4022/z4022098X.jpg Niech ta spódniczka bedzie jeszcze krótsza, wtedy derektorzy na pewno zgodzą się to wprowadzić :roll: