Dzisiaj wk*rwiłem się jak nigdy. Miałem informację, że PS2 w MM w Bielsku stoi po 349 zł, więc uradowany tam też pojechałem. I co ? 529 zł
No dobra, brałem taką możliwość pod uwagę...spytałem faceta czy są karty pamięci, jak coś to kupiłbym tam kilka groszy drożej niż w sklepie psxextreme, ale przynajmniej miałbym dzisiaj - i co mi pokazał ? Karty duo stick
Dobrze, że nie jestem głupi w tym temacie, bo nieźle mógłby kogoś facet zrobić... No nic, poszedłem do informacji się spytać czy mają chociaż kable RGB, co by już mieć przynajmniej - a tu co ? Za tydzień będą
Śmiech na sali, podziękowałem. Kupiłem sobie GT4 i GoW'a, i nieświadomie udałem się do Sfery, gdzie byłem pewny, że jest Empik - może tam bym kupił konsolkę. Oczywiście nie mogło być tak różowo, i się okazało, że w Sferze nie ma Empiku (tak, pierwszy raz tam byłem), i dowiedziałem się, że jest w pobliżu MM - nic tylko się pociąć. Najlepsze było to, że go tam nie widziałem, ale cóż, może źle patrzyłem. I tak spędziłem dzisiejszy dzień, w nerwach i rozgoryczeniu. Teraz gierki leżą na biurku, a ja ich odpalić nie mogę...ale, co się odwlecze to wiadomo co