Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 718360 razy)

Tarniak

• Gość
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #1360 dnia: Marca 18, 2007, 23:34:25 pm »
Cytat: "Wojtq"
Dzisiaj wk*rwiłem się jak nigdy. Miałem informację, że PS2 w MM w Bielsku stoi po 349 zł, więc uradowany tam też pojechałem. I co ? 529 zł  :? No dobra, brałem taką możliwość pod uwagę...spytałem faceta czy są karty pamięci, jak coś to kupiłbym tam kilka groszy drożej niż w sklepie psxextreme, ale przynajmniej miałbym dzisiaj - i co mi pokazał ? Karty duo stick :shock: Dobrze, że nie jestem głupi w tym temacie, bo nieźle mógłby kogoś facet zrobić... No nic, poszedłem do informacji się spytać czy mają chociaż kable RGB, co by już mieć przynajmniej - a tu co ? Za tydzień będą :lol: Śmiech na sali, podziękowałem. Kupiłem sobie GT4 i GoW'a, i nieświadomie udałem się do Sfery, gdzie byłem pewny, że jest Empik - może tam bym kupił konsolkę. Oczywiście nie mogło być tak różowo, i się okazało, że w Sferze nie ma Empiku (tak, pierwszy raz tam byłem), i dowiedziałem się, że jest w pobliżu MM - nic tylko się pociąć. Najlepsze było to, że go tam nie widziałem, ale cóż, może źle patrzyłem. I tak spędziłem dzisiejszy dzień, w nerwach i rozgoryczeniu. Teraz gierki leżą na biurku, a ja ich odpalić nie mogę...ale, co się odwlecze to wiadomo co :wink:

Trzeba było porosić o guide po Bielsku :D. A PS2 owszem było za taką cenę swego czasu więc pewnie "felernie trafiłeś". A nie ma tam nikogo, kto mógłby ci pomóc, to banda półgłówków.

_Music

• Łajka
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1361 dnia: Marca 19, 2007, 00:39:27 am »
Wkurza mnie przeładowanie reklam na kilku stronach i portalach które do tej pory lubiłem- i tak moje niegdyś ulubione wp, teraz wygląda jak cyrk na kółkach, strach cokolwiek otworzyć, bo zaraz jakaś żaba, samochód zapierdziela, samolot startuje czy inne bzdety które same się otwierają (mimo zablokowanego pop-up'u).

Oczywiście magiczny przycisk do zamknięcia tego tatłajstwa jest albo b. dobrze ukryty (zamiast standardowo w górnej- prawej części), albo spierdziela przed moim kursorem jak szalony  :evil:

magister

• Gość
« Odpowiedź #1362 dnia: Marca 19, 2007, 00:56:19 am »
Mnie wqrza, ze nie wiem kiedy ukaze sie w Europie/USA Dragon Quest : Monster Joker no i wqrza mnie ze nie moge sie doczekac Zeldy na DS i Manhunta 2 na ps2 = ]. NAJBARDZIEJ MNIE WQRZA ZE DRAGON QUEST: ROCKET SLIM to jakas denna gra o glutach...

crasch

• He?
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
« Odpowiedź #1363 dnia: Marca 19, 2007, 07:41:45 am »
Wkurza mnie, ze za 1min wychodze na szczepienie, a igeł nie nawidze :].
zyczcie powodzonka ;)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #1364 dnia: Marca 19, 2007, 10:09:41 am »
Powodzenia :)
I jak bylo?

Linki

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #1365 dnia: Marca 19, 2007, 11:02:36 am »
Wkurza mnie to że prawdopodobnie 5 raz trafie na egzaminie na prawko na tega samego oszołoma i obleje za to że nie wiem ile średnio spada w mieście Toyota Yaris...
''...Gdy Zabraknie Miejsca W Piekle, Nieumarli Wyjdą na Ziemie..."

crasch

• He?
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
« Odpowiedź #1366 dnia: Marca 19, 2007, 13:20:37 pm »
@linki - wspolczuje ;( heh.. oszołoma :]
@Hubi - poszło, nawet nie poczulem :D bardziej mnie bolało jak mi plaster przyklejała ;)

pozdro

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #1367 dnia: Marca 19, 2007, 13:43:22 pm »
Ja tam nie lubiałem jak dostawałem przez 2 miesiące wapń prosto w żyłę- nic przyjemnego.

Wkurza mnie to że prawdopodobnie 5 raz trafie na egzaminie na prawko na tega samego oszołoma i obleje za to że nie wiem ile średnio spada w mieście Toyota Yaris...

Daje do zrozumienia, że powinna ci koperta wypaść z kieszeni podczas egzaminu :]

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1368 dnia: Marca 20, 2007, 23:18:29 pm »
Wkurza mnie podawanie linków do profilu w formie "skróconego" linka z tiny.pl, nie uważacie że to załośc?

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1369 dnia: Marca 20, 2007, 23:32:15 pm »
Wiesz Mikes, zawsze znajdzie się jakiś pomysł, żeby się móc dowartościować. Niektórzy robią to w dziwny sposób - nabijanie ilości wyświetleń profilu :roll:.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #1370 dnia: Marca 20, 2007, 23:36:55 pm »
Gupie to, przyznam. Ale po co sie tak tym przejmować? :>
---
Wkurza mnie ostatnio nakimushi (:P) taki jakis bardziej uszypliwy w stronę fanów sony sie zrobil niz normalnie ;)
---
Edit: Wojtq bo Hitmana to sie kupuje zaraz po premierze. Takich gier nie mozna przekladac z zakupem ;)

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #1371 dnia: Marca 20, 2007, 23:38:17 pm »
Wkurzyło mnie, że nie doszła jeszcze dzisiaj paczka ani z konsolą, ani z Hitmanem. Pewnie jutro będzie, ale chciałem dziś... :wink:
PSN ID: WojtqGO

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1372 dnia: Marca 21, 2007, 10:01:40 am »
Cytat: "Ibra"
Wiesz Mikes, zawsze znajdzie się jakiś pomysł, żeby się móc dowartościować. Niektórzy robią to w dziwny sposób - nabijanie ilości wyświetleń profilu

Ja się już dowartościowałem. Mam 934 bez żadnych trików :).

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #1373 dnia: Marca 21, 2007, 10:19:59 am »
Cytat: "Mikes"
Wkurza mnie podawanie linków do profilu w formie "skróconego" linka z tiny.pl, nie uważacie że to załośc?

Ja tam nawet nie wiem po co komu duza ilosc wyswietlen profilu. To tylko taka riposta w strone Mastera.
A pozatym- co Cie tak to wkurza? Nawet gdybym to robil na serio.

Linki

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #1374 dnia: Marca 21, 2007, 10:34:52 am »
Cytat: "_Music"

Daje do zrozumienia, że powinna ci koperta wypaść z kieszeni podczas egzaminu :]

2 lata temu była niezła aferka i poszło paru siedzieć wiec myślę że teraz są ostrozniejsi anyway tym razem jeśli powie mi że oblałem bo krzywo zaparkowałem auto to napisze odwołanie a moze i skarge. Miesięcznie pływa ich do Ministerstwa transportu co najmniej 100 :D
''...Gdy Zabraknie Miejsca W Piekle, Nieumarli Wyjdą na Ziemie..."

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #1375 dnia: Marca 21, 2007, 10:47:12 am »
hmm, denerwuje mnie moj internet - pingi w cs wieksze niz 100 :X
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1376 dnia: Marca 21, 2007, 11:56:12 am »
Cytat: "Hubi"

Ja tam nawet nie wiem po co komu duza ilosc wyswietlen profilu. To tylko taka riposta w strone Mastera.

lol, najlepszą ripostą jest chyba olanie takiego czegoś '-_-'
A pozatym- co Cie tak to wkurza? Nawet gdybym to robil na serio.

A co jest fajnego w szoutowaniu linków do swojego profilu na shoucie pod różnymi linkami i w profilu? No nie powiesz mi że to jest w jakiś sposób mądre?

Ale ja sie o duzo rzeczy wkurzam, wiec sie nie przejmuj lol

sambady

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1377 dnia: Marca 21, 2007, 13:10:42 pm »
Co mnie wkurza? Na dzień dzisiejszy - moja wychowaczyni i jej podejście do mojej klasy (traktuje nas jak dzieci, mimo że, większość z nas ma już osiemnaście lat). Omfg.

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
« Odpowiedź #1378 dnia: Marca 21, 2007, 20:09:10 pm »
Internet - uzalezniajce scierwo gdzie nic pozytecznego nie robisz a czas gdzies sie ulatnia .
Komp - zlomik , nie wytzrymuje cisnienia(czyt 5 tys . okienek i progsow wlaczonych jednoczesnie ) i domaga sie formata .
Pogoda - powrot przebrzydlej zimy ;/ a mialem zamiar juz szykowac lezaczek na tarasie i kielbiaski na grilla :(
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #1379 dnia: Marca 21, 2007, 20:29:30 pm »
Wkurza mnie to że nie dałem rady jechać w zeszłym tygodniu do Bielska aby testować PS3  :evil:

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #1380 dnia: Marca 21, 2007, 20:30:20 pm »
Cytat: "jay jay"
Internet - uzalezniajce scierwo gdzie nic pozytecznego nie robisz a czas gdzies sie ulatnia .

Niestety też mnie to wkurza i jak dotąd przez to uzależnienie same negatywne skutki

Pogoda - powrot przebrzydlej zimy ;/

Kogo nie  :evil:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1381 dnia: Marca 21, 2007, 20:31:44 pm »
Mam jutro 2 spr.(niemiecki i matma) Z niemieckiego nawet nie wiem co ma być a z matmy nie ruszyłem nawet książki.

Pieprzone lenistwo

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
« Odpowiedź #1382 dnia: Marca 21, 2007, 20:40:54 pm »
Cytat: "Mikes"
Pieprzone lenistwo

a to akurat najmniej mnie denerwuje ^^ Przywyklem juz  :lol:
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1383 dnia: Marca 21, 2007, 21:40:48 pm »
Cytat: "Snake_Plissken"
Wkurza mnie to że nie dałem rady jechać w zeszłym tygodniu do Bielska aby testować PS3

Byłem przejazdem koło MM. Kolejka skutecznie mnie odstraszyła. :D

paprot

• J-23
  • PSN ID: paprotPL
« Odpowiedź #1384 dnia: Marca 22, 2007, 00:14:40 am »
Cytat: "Tarniak"
Cytat: "Snake_Plissken"
Wkurza mnie to że nie dałem rady jechać w zeszłym tygodniu do Bielska aby testować PS3

Byłem przejazdem koło MM. Kolejka skutecznie mnie odstraszyła. :D

a w Lublinie w ogóle nie będzie co za lipa tylu klientów stracą

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1385 dnia: Marca 22, 2007, 21:25:39 pm »

Dokładnie. Przyjdzie się ze szkoły, sprawdzi to, sprawdzi tamto. Wejdzie się tu, coś się poczyta tam i tak oto mija całe popołudnie. Całkowicie nieświadomie :?.

Też mnie wkurza to, że przez cały ten tydzień, codziennie był jeden sprawdzian + jakaś kartkówka czy cało-lekcyjna pytanina :?.
Jutro jeszcze tylko sprawdzian biologii, kartkówka z chemii, powtórzenie wiadomości z polskiego i w końcu weekend...

playing girl

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #1386 dnia: Marca 22, 2007, 21:35:04 pm »
Wkurza mnie że mój save z PGR3 poszedł się kochać. >.<

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1387 dnia: Marca 22, 2007, 21:42:12 pm »
Cytat: "playing girl"
Wkurza mnie że mój save z PGR3 poszedł się kochać

To może spłodzi Ci nowego :mrgreen:.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #1388 dnia: Marca 22, 2007, 22:20:29 pm »
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Aa, żeby nie było oftopa to wkurza mnie, że mi maszynka do golenia padła - kabel się poluzował zaraz przy urządzonku ;(

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1389 dnia: Marca 22, 2007, 23:26:24 pm »
Właśnie się dowiedziałem ze jutro sprawdzian z całego roku z chemii... Nie no, zajebiście, NAPRAWDĘ K*RWA ZAJEBIŚCIE :evil:

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1390 dnia: Marca 23, 2007, 17:34:05 pm »
Ale sie wkurzyłem na PoP :TTT, nie dość że to chyba najgorsza część serii (grafe ma tylko niezłą) to ma takie błędy że człowiek z chęcią by wywalił płytę przez okno. Raz mi gra odczytała skok z takiej wybijającej platformy jako w bok (i poleciałem daleko w lewo), a teraz to już normalnie mnie krew zalała, jak przetransportowałem kamień na inną platformę i nie chciał wejść na drugą (próbowałem ruszyć go lekko w bok i do przodu ale nadal nie wchodził). Już nawet faq przeczytałem i tam jest napisane że musi wejść. Gdzieś dopiero za 3/4 razem mi wszedł. I jeszcze mnie wkurza ten wygląd Princa. Wygląda jak by miał rajstopy. WW jest najlepszą częścią.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #1391 dnia: Marca 23, 2007, 21:31:49 pm »
Cytat: "Solid Snake 1989"
Ale sie wkurzyłem na PoP :TTT, nie dość że to chyba najgorsza część serii (grafe ma tylko niezłą) to ma takie błędy że człowiek z chęcią by wywalił płytę przez okno. Raz mi gra odczytała skok z takiej wybijającej platformy jako w bok (i poleciałem daleko w lewo), a teraz to już normalnie mnie krew zalała, jak przetransportowałem kamień na inną platformę i nie chciał wejść na drugą (próbowałem ruszyć go lekko w bok i do przodu ale nadal nie wchodził). Już nawet faq przeczytałem i tam jest napisane że musi wejść. Gdzieś dopiero za 3/4 razem mi wszedł. I jeszcze mnie wkurza ten wygląd Princa. Wygląda jak by miał rajstopy. WW jest najlepszą częścią.

Nie znasz sie poprostu WW jest najgorsza!! TSoT przeszedłem bez poradnika i TTT a WW nawet z poradnikiem nie dałem rady.... Klimat juz nie ten co w Piaskach Czasu przeciwnicy troche dziwni zwłaszcza te kamienne golemy, ogólnie część do bani :? . Pozatym we WW nie mogłem znaleść drogi w połowie ogólnie gra zagmatwana fabularnie. Najlepszy klimat był w TSoT a najlepsze wykonanie w TTT a WW jak dla mnie ta część nie istnieje już...
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1392 dnia: Marca 23, 2007, 21:58:47 pm »
Cytat: "DEVIL"
Nie znasz sie poprostu WW jest najgorsza!! TSoT przeszedłem bez poradnika i TTT a WW nawet z poradnikiem nie dałem rady.... Klimat juz nie ten co w Piaskach Czasu przeciwnicy troche dziwni zwłaszcza te kamienne golemy, ogólnie część do bani Confused . Pozatym we WW nie mogłem znaleść drogi w połowie ogólnie gra zagmatwana fabularnie. Najlepszy klimat był w TSoT a najlepsze wykonanie w TTT a WW jak dla mnie ta część nie istnieje już...

Dla ciebie może WW jest najgorsze ale dla mnie nie. Poza tym co sie kłócimy i tak GoW1/2 są jeszcze lepsze

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1393 dnia: Marca 23, 2007, 23:42:02 pm »
To ze moj "kolega" umawia sie z kobieta ktora mnie zostawila a ktora kocham. Moje prostolinijne myslenie w tej sytuacji nakazuje mi poiwiedic go za jaja na starowce.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #1394 dnia: Marca 23, 2007, 23:54:15 pm »
a ktora kocham.

Mówiłeś jej to  :?:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1395 dnia: Marca 23, 2007, 23:56:08 pm »
Zeby raz. W ogole jaka zeada, ziwrzam sie na forum, ale spokko usprawieldiwiam sie alkoholem (jak zawsze)

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #1396 dnia: Marca 24, 2007, 00:07:39 am »
Zeby raz. W ogole jaka zeada, ziwrzam sie na forum, ale spokko usprawieldiwiam sie alkoholem (jak zawsze)
Jaka żenada, sami swoi no i chyba każdy tu czai jak takie rzeczy potrafią człowieka wk... wytrącić z równowagi.  :evil:

mejs

• Gość
« Odpowiedź #1397 dnia: Marca 24, 2007, 00:14:46 am »
To ze moj "kolega" umawia sie z kobieta ktora mnie zostawila a ktora kocham. Moje prostolinijne myslenie w tej sytuacji nakazuje mi poiwiedic go za jaja na starowce.

Zacytuję Ciebie:

"Ile to już było tych jedynych(...)"

Mnie wkurza to że nie mam Yoshi Island na własność tylko w zaporzyczeniu, może kolega się wymieni na Killzone, zobaczymy.

Cieszy mnie to że uzbierałem 57 zł i wszystko to wydam na gry, wkurza to że wydam dopiero wtedy kiedy skończy się weekend...
 :x

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1398 dnia: Marca 24, 2007, 00:18:52 am »
Cytat: "mejs"
"Ile to już było tych jedynych(...)"

Naćpany byłem.

A i wkurzyło mnie, że dwa koncery na rpzestrzeni tygodnia a ja nie mam ani grosza i mature za miesiąc.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #1399 dnia: Marca 24, 2007, 13:24:27 pm »
Wkurzam mnie moja własna osoba. Nie wiem jak to się dzieje, ale jakoś podświadomie robię wszystko, żeby jak najgorzej na tym wyjść... :?
GT: Trusio