0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W sumie ten procesor to mi tam zwisa, ale podświetlana klawa to jest megaprzydatna Do tego system Lion Ech, trzeba jednak śledzić na bieżąco jakieś te targi elektroniczne, aby potem nie "wpaść".
kur** zaraz rzygne z nudów. Deszcz napierdala, wszyscy znajomi wyje**li na wakacje lezec w deszczu nad morzem, infamous jest ch**owe, ograłem matke w scrabble, obejrzalem wchuj odcinków That's 70s show i nie mam co robić. Wakacje kur** sracje.
Cytat: wojteq w Lipca 31, 2011, 20:25:53 pmkur** zaraz rzygne z nudów. Deszcz napierdala, wszyscy znajomi wyje**li na wakacje lezec w deszczu nad morzem, infamous jest ch**owe, ograłem matke w scrabble, obejrzalem wchuj odcinków That's 70s show i nie mam co robić. Wakacje kur** sracje.Mam tak samo, ale jakoś w połowie sierpnia i tak wybijam chyba nad to nasze gówniane morze. Póki co słucham w kółko jednej płyty którą mam i ładuję "Harrego Pottera i Zakon Feniksa" na ekino.
Woodstock
Cytat: pachu w Sierpnia 02, 2011, 12:48:27 pmWoodstockojezusku
brudasów.
windomearl, dał mi minusa "za brudasów".Taki żarcik to był, nie ma co się obrażać.
Ano, testowy :< Wybacz za niego. Normalnie zawsze piszę wytłumaczenie za co, a ten pierwszy to taki na samym poczatku akurat na Ciebie padło
Ja wzialem urlop akurat, jak mialo lac i sprawdzilo sie to, co sobie wczesniej wykombinowalem - byla piekna pogoda, swiecilo slonko od rana do wieczora. Prognozy tych cymbalow nalezy odczytywac na odwrot.
"Drzewo życia" jest aż tak cienkim filmem, że nie warto iść na niego do kina?