0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WRÓCIŁEM!!!!!!!
Wyłączcie wyświetlanie obrazków w przeglądarce i ch*j Laughing Twisted Evil
Łatwiej zlikwidować wyimaginowany "problem" niż go rozwiązać/zrozumieć Twisted Evil
Cytat: "S4mael"Wyłączcie wyświetlanie obrazków w przeglądarce i ch*j Laughing Twisted EvilNie będę sobie ich wyłączał tylko dlatego, że tobie coś się rzuciło na dekiel i nie potrafisz je**ąć jednego posta bez "twisted".Cytat: "S4mael"Łatwiej zlikwidować wyimaginowany "problem" niż go rozwiązać/zrozumieć Twisted EvilZlikwidowanie to też jakieś rozwiązanie. A problem na pewno nie jest wyimaginowany .No, ale jeśli sam powiedziałeś, że się poprawisz to chyba problem znika <głaszczę>I jeszcze jedno mnie zastanawia - odzywka "tej" jest raczej używana w okolicach Poznania, nie? Więc dlaczego jej używasz skoro jesteś z Ustki (btw. zajebiste miasteczko)? Nie żebym miał coś przeciwko, albo żeby wku*wiało mnie to jak np. " " - po prostu jestem ciekaw
Lol . Niee, z Ustką kojarzą mi się świetne wspomnienia typu picie w parczku whisky ze szklanych kubków na herbatę przy okazji popijając colą...No, a poza tym jest tam taki świetny sklep o nazwie "Alkohole świata"... Ha, już wiem! Na razie koniec oftopa, a ja idę sobie zmienić avatara
Gładki fejs rządzi Twisted Evil A Żabki to kulawa noga polskiego rynku sprzedaży alko, ceny momentami z kosmosu, siakieś karmi czy redsy w przewadze ilościowej nad Leszkiem czy Tyśkiem... Hellllllll no!
może masz dywan pod nosem:)
Ale ta niemiła akcja przydarzyła mi się dzień po tym jak się ogoliłem właśnie - od tamtego czasu zaprzestałem tego procederu i już nigdy nie ogoliłem się na "pupę niemowlaka" Laughing Laughing Laughing
Jarek: kumpel 15 lat miał wtedy czy jak?
A ty Music jak coś masz do mojego "zachowania" (podaj mi definicję wyrazu "dżejzi" bo nie rozumiem) to napisz na priv Twisted Evil , bo tutaj możesz co najwyżej uczepić się tak jak Palli do moich twistedów Twisted Evil .
mnie, jakis rok temu pani w sklepie poprosiła o dowód, kiedy robiłem kumplom zaopatrzenie Smile
Od razu ludzie staja sie wielkimi obroncami innych, promienieja swoimi nieskalanymi myslami... a jak ktos pomysli o czyms zlym to od razu najlepiej 'do kosciola!!! modlmy sie za zlych grzesznikow!!! ALLELUJA!!!'.Ogolnie jak widze takich 'moralizatorow', to chce mi sie rzygac Rolling Eyes no, to tyle. podziekuje.
Normalnie człeku z chęcią w imię Boga wrzuciłbym cię na stos. Chodziło mi w tamtym poście o to co może taki sms spowodować gdy pisze go jakiś wór (ot daj dziecku zapałke a orlen spłonie), jak ktoś robi to z pomyślunkiem to luzik. A że czasem mam przebłyski powagi i moralności to moja sprawa, kaput? A i nie rzygaj za dużo bo ci kiedyś rzygi utkną w gardzieli, a tego byśmy nie chcieli no nie?
Cytat: "Słowik"Od razu ludzie staja sie wielkimi obroncami innych, promienieja swoimi nieskalanymi myslami... a jak ktos pomysli o czyms zlym to od razu najlepiej 'do kosciola!!! modlmy sie za zlych grzesznikow!!! ALLELUJA!!!'.Ogolnie jak widze takich 'moralizatorow', to chce mi sie rzygac Rolling Eyes no, to tyle. podziekuje.Normalnie człeku z chęcią w imię Boga wrzuciłbym cię na stos. Chodziło mi w tamtym poście o to co może taki sms spowodować gdy pisze go jakiś wór (ot daj dziecku zapałke a orlen spłonie), jak ktoś robi to z pomyślunkiem to luzik. A że czasem mam przebłyski powagi i moralności to moja sprawa, kaput? A i nie rzygaj za dużo bo ci kiedyś rzygi utkną w gardzieli, a tego byśmy nie chcieli no nie?
wiesz, mi chodzilo wlasnie o takie przesadne pieprzenie... no bo co mozesz spowodowac takim sms'em? zabic kogos? (w sumie bylaby niezla opcja, gdyby takie cos szlo uskutecznic Very Happy)
Wkurzają mnie ludzie odwołujący się do boga i piszący takie rzeczy jak "palenie na stosie w imię boga" Rolling Eyes ..
Nie no jak dla ciebie dopiero zabicie kogoś jest niewporządku to szczerze współczuje. Koniec tematu z mojej strony, bo mi się znudziła konwersacja z tobą.
To była taka ukryta drwina pijąca do jego poprzedniego posta.
Przypomniał mi się kumpel co zawsze gdy wiedział że się szykuje imprezka, zaprzestawał się golić, potem właził do sklepu, stawał przed ladą, napinał się aby pokazać jaki on "byq" jest i mówił na bezdechu (jakoś napinke trza trzymać Razz )- sześć wark jasne pełne. Kozak na maksa
Hatebreed (acha, jasne, przyjedzie... Rolling Eyes), to powiedza, ze ich teksty szerza przemoc wsrod mlodziezy i nawoluja do napier**lania ludzi na ulicy O________o
a HB pewnie bedzie....w spodku, bo to już major label