Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 717958 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

S4mael

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #520 dnia: Sierpnia 10, 2006, 01:44:17 am »
:twisted: Palli nie bój żaby, na dniach wrócę do normalności kiedy mi "kur*ica" przejdzie i przestanę... I znowu będę tym rubasznym chłopcem, co to tępi spamerów, leje gazrurką fanbojów i pisze rzeczowo, ciekawie, na temat, bez zbędnych "kur*a" (czikenada jak w KFC kur*a :twisted: )... Myślałem o powrocie od roku ponad na to forum i być może jakimś cudem znowu na GO :wink: , toteż postanowiłem pownerwiać "nowy narybek" forum, jak widać zaje*iście mi się udało :lol: :twisted: Od następnego posta NIE BĘDZIE :twisted: 'ów! ZADOWOLENI TEJ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (kilka na koniec, raz a dobrze kurde :P ) :twisted:

WRÓCIŁEM!!!!!!!

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #521 dnia: Sierpnia 10, 2006, 11:48:42 am »
Cytat: "S4mael"
WRÓCIŁEM!!!!!!!

Hell no! :lol:

Wkurza mnie że pościągałem wszytskie możliwe piosenki do FoF i dalej nie mam dość

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #522 dnia: Sierpnia 10, 2006, 12:52:14 pm »
Wyłączcie wyświetlanie obrazków w przeglądarce i ch*j Laughing Twisted Evil

Nie będę sobie ich wyłączał tylko dlatego, że tobie coś się rzuciło na dekiel i nie potrafisz je**ąć jednego posta bez "twisted".
Łatwiej zlikwidować wyimaginowany "problem" niż go rozwiązać/zrozumieć Twisted Evil

Zlikwidowanie to też jakieś rozwiązanie. A problem na pewno nie jest wyimaginowany :lol: .
No, ale jeśli sam powiedziałeś, że się poprawisz to chyba problem znika  <głaszczę>
I jeszcze jedno mnie zastanawia - odzywka "tej" jest raczej używana w okolicach Poznania, nie? Więc dlaczego jej używasz skoro jesteś z Ustki (btw. zajebiste miasteczko)? Nie żebym miał coś przeciwko, albo żeby wku*wiało mnie to jak np. " :twisted: " - po prostu jestem ciekaw  :lol:

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #523 dnia: Sierpnia 10, 2006, 12:58:52 pm »
Cytat: "Kresq"
Wyłączcie wyświetlanie obrazków w przeglądarce i ch*j Laughing Twisted Evil

Nie będę sobie ich wyłączał tylko dlatego, że tobie coś się rzuciło na dekiel i nie potrafisz je**ąć jednego posta bez "twisted".
Łatwiej zlikwidować wyimaginowany "problem" niż go rozwiązać/zrozumieć Twisted Evil

Zlikwidowanie to też jakieś rozwiązanie. A problem na pewno nie jest wyimaginowany :lol: .
No, ale jeśli sam powiedziałeś, że się poprawisz to chyba problem znika  <głaszczę>
I jeszcze jedno mnie zastanawia - odzywka "tej" jest raczej używana w okolicach Poznania, nie? Więc dlaczego jej używasz skoro jesteś z Ustki (btw. zajebiste miasteczko)? Nie żebym miał coś przeciwko, albo żeby wku*wiało mnie to jak np. " :twisted: " - po prostu jestem ciekaw  :lol:

ARGHHHHHHHHHHHHHH :twisted: Powiedziałeś je**ął :lol: :lol: :D :D .... Dżołk, każdy wie, że te ostrzeżenia i tak dla picu są bo coś trzeba było dodać do forum, co by zastój znikł :wink: ... A co do tej, to... no takie rzeczy się z ludźmi dzieją, jak się kilka lat siedziało na forum PE 8) , do mojego śmiesznego "miasteczka" jak to je wygloryfikowałeś (toż to wiocha, nawet praw miejskich nie mamy :lol: ) chyba moja poryta osoba przywlekła na szerszą skalę wśród młodzieży "tej" :wink: Pokolenie tejoooooo, żadne JPZwei :twisted: :lol:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #524 dnia: Sierpnia 10, 2006, 13:04:28 pm »
Lol  :D . Niee, z Ustką kojarzą mi się świetne wspomnienia typu picie w parczku whisky ze szklanych kubków na herbatę przy okazji popijając colą...
No, a poza tym jest tam taki świetny sklep o nazwie "Alkohole świata"... Ha, już wiem! Na razie koniec oftopa, a ja idę sobie zmienić avatara :mrgreen:

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #525 dnia: Sierpnia 10, 2006, 13:11:36 pm »
Lol  :D . Niee, z Ustką kojarzą mi się świetne wspomnienia typu picie w parczku whisky ze szklanych kubków na herbatę przy okazji popijając colą...
No, a poza tym jest tam taki świetny sklep o nazwie "Alkohole świata"... Ha, już wiem! Na razie koniec oftopa, a ja idę sobie zmienić avatara :mrgreen:

Wkurza mnie, że od kiedy mam dowód to w owym sklepie (a mamy trzy :lol: Duża, Średnia, Mała Baza :lol: ) i innych z artykułami pierwszej potrzeby NIKT nie zawołał ode mnie dowodu, a wcześniej to minimum raz na tydzień :lol:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #526 dnia: Sierpnia 10, 2006, 13:23:24 pm »
Ja tak miałem w Żabce, bez kitu nigdy tam nie mogłem kupić czegokolwiek bez dowodu, a teraz kiedy biorę hurtem to nawet mnie nie zapyta :cry:

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #527 dnia: Sierpnia 10, 2006, 13:26:24 pm »
może masz dywan pod nosem:) mnie, jakis rok temu pani w sklepie poprosiła o dowód, kiedy robiłem kumplom zaopatrzenie :)

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #528 dnia: Sierpnia 10, 2006, 13:35:00 pm »
W Żabce to w ogóle jest jakiś poroniony system - przychodzę jednego dnia i kupuję na jakąś imprezkę ze dwa koszyki browarów. Przychodzę ze dwa dni później - tym razem chciałem tylko dwa sobie kupić i kulturalnie nad rzeczką wysączyć. Jednak ta sama kobieta, która dwa dni wcześniej sprzedała mi tych parę buteleczek wyjeżdża z tekstem: "a dowód jest?". Ale ta niemiła akcja przydarzyła mi się dzień po tym jak się ogoliłem właśnie - od tamtego czasu zaprzestałem tego procederu i już nigdy nie ogoliłem się na "pupę niemowlaka" :lol:  :lol:  :lol:

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #529 dnia: Sierpnia 10, 2006, 13:49:19 pm »
Gładki fejs rządzi :twisted: A Żabki to kulawa noga polskiego rynku sprzedaży alko, ceny momentami z kosmosu, siakieś karmi czy redsy w przewadze ilościowej nad Leszkiem czy Tyśkiem... Hellllllll no! :evil:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #530 dnia: Sierpnia 10, 2006, 16:03:00 pm »
Gładki fejs rządzi Twisted Evil A Żabki to kulawa noga polskiego rynku sprzedaży alko, ceny momentami z kosmosu, siakieś karmi czy redsy w przewadze ilościowej nad Leszkiem czy Tyśkiem... Hellllllll no!

To chyba na północy. U nas nie ma takich ewenementów w Żabce. Zresztą w moim niedorobionym mieście, nie dość, że autobusy przestają jeździć o 22:30 to wszystko zamykają wcześnie, a Żabka 'światek, piątek, niedziela' otwarta. No tak racja, zawsze można zaliczyć jakiś 'markiet', ale Żabka pod nosem to cóż zrobić :D.
Cytat: "_invictus"
może masz dywan pod nosem:)

Nie gustuję :oops:  :wink:

Jarek

• Towarzysz
« Odpowiedź #531 dnia: Sierpnia 10, 2006, 16:33:19 pm »
Ale ta niemiła akcja przydarzyła mi się dzień po tym jak się ogoliłem właśnie - od tamtego czasu zaprzestałem tego procederu i już nigdy nie ogoliłem się na "pupę niemowlaka" Laughing Laughing Laughing

Przypomniał mi się kumpel co zawsze gdy wiedział że się szykuje imprezka, zaprzestawał się golić, potem właził do sklepu, stawał przed ladą, napinał się aby pokazać jaki on "byq" jest i mówił na bezdechu (jakoś napinke trza trzymać :P )- sześć wark jasne pełne. Kozak na maksa :) .

Jarek: kumpel 15 lat miał wtedy czy jak?

Coś koło tego.

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #532 dnia: Sierpnia 10, 2006, 17:12:04 pm »
Jarek: kumpel 15 lat miał wtedy czy jak? :wink:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #533 dnia: Sierpnia 10, 2006, 18:58:05 pm »
A ty Music jak coś masz do mojego "zachowania" (podaj mi definicję wyrazu "dżejzi" bo nie rozumiem) to napisz na priv Twisted Evil , bo tutaj możesz co najwyżej uczepić się tak jak Palli do moich twistedów Twisted Evil .

Jest coś takiego jak netykieta i wymaga to jedynie minimum wyobraźni by jej przestrzegać.

mnie, jakis rok temu pani w sklepie poprosiła o dowód, kiedy robiłem kumplom zaopatrzenie Smile

Mnie stale proszą o dowodzik jak coś kupuję- co lepsze, non stop ta sama baba, bo w tym samym sklepie najblizej mnie przeważnie.
A żabka jest fajna- chyba i w boże narodzenie jest nawet otwarta :]

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #534 dnia: Sierpnia 10, 2006, 19:19:21 pm »
w boze narodzenie do 16, a tak to nawet w sylwestra do 23/24 :o

Słowik

• Towarzysz
« Odpowiedź #535 dnia: Sierpnia 10, 2006, 23:08:40 pm »
Z innej beczki

Wkurza mnie wspanialomyslnosc, empatia i ogromna moralnosc, jakie pokazuja ludzie, ot, tak sobie. przyklad? temat darmowy SMS z neta  :roll:

Od razu ludzie staja sie wielkimi obroncami innych, promienieja swoimi nieskalanymi myslami... a jak ktos pomysli o czyms zlym to od razu najlepiej 'do kosciola!!! modlmy sie za zlych grzesznikow!!! ALLELUJA!!!'.
Ogolnie jak widze takich 'moralizatorow', to chce mi sie rzygac  :roll: no, to tyle. podziekuje.
klimat jak artysta

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #536 dnia: Sierpnia 10, 2006, 23:36:32 pm »
No jakoś te posty nabijać muszą :twisted: ... Co do topicu - wkurzyło mnie dzisiaj wino słodkie marki Istra... Jedna butelka dla dwojga to za mało, żeby coś poczuć :lol:

Jarek

• Towarzysz
« Odpowiedź #537 dnia: Sierpnia 11, 2006, 00:40:24 am »
Cytat: "Słowik"
Od razu ludzie staja sie wielkimi obroncami innych, promienieja swoimi nieskalanymi myslami... a jak ktos pomysli o czyms zlym to od razu najlepiej 'do kosciola!!! modlmy sie za zlych grzesznikow!!! ALLELUJA!!!'.
Ogolnie jak widze takich 'moralizatorow', to chce mi sie rzygac Rolling Eyes no, to tyle. podziekuje.

Normalnie człeku z chęcią w imię Boga wrzuciłbym cię na stos. Chodziło mi w tamtym poście o to co może taki sms spowodować gdy pisze go  jakiś wór (ot daj dziecku zapałke a orlen spłonie), jak ktoś robi to z pomyślunkiem to luzik. A że czasem mam przebłyski powagi i moralności to moja sprawa, kaput? A i nie rzygaj za dużo bo ci kiedyś rzygi utkną w gardzieli, a tego byśmy nie chcieli no nie?

Jarek

• Towarzysz
« Odpowiedź #538 dnia: Sierpnia 11, 2006, 00:52:45 am »
No zgadzam się z długimi postami (na str 32), ale paradoksalnie mnie najbardziej wku***a to, że się czasami wkurwi*m na błahostki, a pozatym to olać to wszystko co mnie wkurza (choć z drugiej strony nie jestem w stanie wyprodukować takiej ilości moczu), bo i tak nic nie zmienie, a może poprostu  
jestem walnięty i to ja wszystkich co mam w nosie denerwuje?

Sorry że post pod postem ale zmęczony jestem i ogółem mój błąd.

Słowik

• Towarzysz
« Odpowiedź #539 dnia: Sierpnia 11, 2006, 02:13:27 am »
Normalnie człeku z chęcią w imię Boga wrzuciłbym cię na stos. Chodziło mi w tamtym poście o to co może taki sms spowodować gdy pisze go jakiś wór (ot daj dziecku zapałke a orlen spłonie), jak ktoś robi to z pomyślunkiem to luzik. A że czasem mam przebłyski powagi i moralności to moja sprawa, kaput? A i nie rzygaj za dużo bo ci kiedyś rzygi utkną w gardzieli, a tego byśmy nie chcieli no nie?

wiesz, mi chodzilo wlasnie o takie przesadne pieprzenie... no bo co mozesz spowodowac takim sms'em? zabic kogos? (w sumie bylaby niezla opcja, gdyby takie cos szlo uskutecznic  :D)

A jesli juz chodzi o druga czesc posta, to musze przyznac, ze to bylo 'supcio i fogule słiiiit :* I lov yu, yu ar sou kul :*'
klimat jak artysta

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #540 dnia: Sierpnia 11, 2006, 03:30:53 am »
Cytat: "Jarek"
Ogolnie jak widze takich 'moralizatorow', to chce mi sie rzygac Rolling Eyes no, to tyle. podziekuje.

Normalnie człeku z chęcią w imię Boga wrzuciłbym cię na stos. Chodziło mi w tamtym poście o to co może taki sms spowodować gdy pisze go  jakiś wór (ot daj dziecku zapałke a orlen spłonie), jak ktoś robi to z pomyślunkiem to luzik. A że czasem mam przebłyski powagi i moralności to moja sprawa, kaput? A i nie rzygaj za dużo bo ci kiedyś rzygi utkną w gardzieli, a tego byśmy nie chcieli no nie?

Wkurzają mnie ludzie odwołujący się do boga i piszący takie rzeczy jak "palenie na stosie w imię boga" :roll: ... groźby karalne to są tak przy okazji :twisted:

Jarek

• Towarzysz
« Odpowiedź #541 dnia: Sierpnia 11, 2006, 05:49:04 am »
wiesz, mi chodzilo wlasnie o takie przesadne pieprzenie... no bo co mozesz spowodowac takim sms'em? zabic kogos? (w sumie bylaby niezla opcja, gdyby takie cos szlo uskutecznic Very Happy)

Nie no jak dla ciebie dopiero zabicie kogoś jest niewporządku to szczerze współczuje. Koniec tematu z mojej strony, bo mi się znudziła konwersacja z tobą.
Wkurzają mnie ludzie odwołujący się do boga i piszący takie rzeczy jak "palenie na stosie w imię boga" Rolling Eyes ..

To była taka ukryta drwina pijąca do jego poprzedniego posta.

Słowik

• Towarzysz
« Odpowiedź #542 dnia: Sierpnia 11, 2006, 11:09:50 am »
Nie no jak dla ciebie dopiero zabicie kogoś jest niewporządku to szczerze współczuje. Koniec tematu z mojej strony, bo mi się znudziła konwersacja z tobą.

To była taka ukryta drwina pijąca do jego poprzedniego posta.

Swietnie ukryta ta drwina, w gruncie rzeczy, prawie jej nie zauwazylem. :o No to pozamiatales. :roll:

Wkurza mnie to, ze ludzie nie rozumieja nieraz sami ironii, a probuja sie nia poslugiwac, co z reguly nie wychodzi <tancze>  :cry:
klimat jak artysta

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #543 dnia: Sierpnia 11, 2006, 13:29:54 pm »
Przypomniał mi się kumpel co zawsze gdy wiedział że się szykuje imprezka, zaprzestawał się golić, potem właził do sklepu, stawał przed ladą, napinał się aby pokazać jaki on "byq" jest i mówił na bezdechu (jakoś napinke trza trzymać Razz )- sześć wark jasne pełne. Kozak na maksa

Błahaha!! :lol:  No, całe szczęście, że nie muszę się tak napinać. :D

A co do tych esemesów to nie wkurzaj się tak Słowik, bo prawda jest taka, że jak kogoś najdzie ochota na jakieś takie żarciki, a niestety zdarzy mu się nie pomyśleć (druga i do tego smutna prawda jest taka, że ludziom rzadko zdarza się myśleć, albo delikatniej - często zdarza się nie myśleć) to rzeczywiście mogą je**ąć jakąś totalną głupotę. A bodajże _invictus pokazał, że można w ten sposób zrobć dobrego dżołka (numer z kumplem z pracy :lol: ). Tak więc wszystko rozchodzi się o używanie "muzgu". Co bezpośrednio wiąże się z poprzednimi postami w tym topicu...

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #544 dnia: Sierpnia 11, 2006, 15:53:58 pm »
Z CYKLU: "Witamy w średniowieczu"

w zasadzie nie wiedziałem w jakim temacie ten news ulokować, dotychczas tego typu informacje dawałem w "szokuje??" ale teraz to już mnie to nie szokuje - to mnie wkur*ia...

http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3543075.html

:evil:
to tylko potwierdza że mamy ciemnotę i analfabetyzm wsteczny i wszystkie inne najch**owsze przypadłości w narodzie, niebawem pewnie będzie zryw narodowy i bedą kretyni nawoływac do polowania na czarownice, i stosy będą płonęły na rynkach, bo i bajki o czarownicach i "szatanistycznych" kotach ludzie łykną......masakra
zatem otwieram cykl o w/w tytule :)

Aras

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Hige!
« Odpowiedź #545 dnia: Sierpnia 12, 2006, 11:08:21 am »
gehehehe mnie to bardziej śmieszy... i mimo iż mam w jelicie tych panów na czarno ubranych i charczących cośtam z siebie (kto to zrozumie? tez mi przesłanie 'satanistyczne' :lol: ) to jednak są ludzie którzy chceli by się z nimi powydzierać a tu jakieś urwipoły w krawaciakach stwierziły że musżą te biedne duszyczki chronić od tego koncertu  :mrgreen: looool
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Słowik

• Towarzysz
« Odpowiedź #546 dnia: Sierpnia 12, 2006, 11:15:26 am »
NIEEEEEEEEE  :evil:  to sa na serio idioci... ja pierd**e. Nie mowie juz o tym, ze mialyby sie koniecznie odbyc te koncerty, bo fanem black metalu nie jestem. Ale boje sie, ze jak niedlugo przyjedzie do Polski jakis Hatebreed (acha, jasne, przyjedzie... :roll:), to powiedza, ze ich teksty szerza przemoc wsrod mlodziezy i nawoluja do napier**lania ludzi na ulicy O________o
Super. A jedynymi osobami, ktore powinni palic na stosie, sa wlasnie te debile, ktore zakazuja odbywania sie takich koncertow  :evil:  o.  :)
klimat jak artysta

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #547 dnia: Sierpnia 12, 2006, 11:25:24 am »
Hatebreed (acha, jasne, przyjedzie... Rolling Eyes), to powiedza, ze ich teksty szerza przemoc wsrod mlodziezy i nawoluja do napier**lania ludzi na ulicy O________o

No w sumie teksty takiego Hatebreeda, nie nawołują do pokojowego rozwiązywania problemów. Ale skoro pozwolili zagrać takiemu Madballowi w moim miasteczku, to i Hatebreed by zagrał :D.

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #548 dnia: Sierpnia 12, 2006, 11:36:53 am »
ale madball to nie masoni (choć mają kubańkie korzenie - to komuchy;)  ) a HB pewnie bedzie....w spodku, bo to już major label :)
też nie słucham black metalu (oprócz impaled n.m. :) ) ale dlaczego ktoś ma dyktować czego ktoś tam słuchać a czego nie?? Na jaki koncert się udać, a na jaki nie? Się kur**a troskliwe misie znalazły i i dbają żeby przypadkiem słowa "szatan" nie usłyszeć :)

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
« Odpowiedź #549 dnia: Sierpnia 12, 2006, 11:54:35 am »
mnie wkurza że nie ma seta na TŻP7 :cry:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #550 dnia: Sierpnia 12, 2006, 12:12:54 pm »
Cytat: "_invictus"
a HB pewnie bedzie....w spodku, bo to już major label

Good Riddance też jest a grał w BB, a nie spodku :].

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #551 dnia: Sierpnia 12, 2006, 12:32:07 pm »
GR nie są z USA, jednak hamerykanskie kapele bardziej sie cenią, zresztą kolesie z GR zagrali tylko trase reunion, nie działają jako tako w major label jak m.in HB.

edit
heh, a to ciekawe, byłem pewny że GR są z kanady :| a jednak nie........szok :)

edit 2
a nie grali w spodku, bo Kołek z Hartala był pierwszy z zaproszeniem ich :)

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #552 dnia: Sierpnia 12, 2006, 17:30:38 pm »
Ontopic- wkurza mnie nachalne reklamowanie każdego filmu cytatami z gazet. Nawet jeśli to chała jakich mało, to jest tylu recenzentów, że choć jeden zawsze się trafi który napisze coś dobrego- no bo jak może nie wkurzać tekst "najlepszy film lata" w trzech kolejnych trailerach, trzech różnych filmów?
A jak film jest wybitnie katastrofalny że nawet największy szmatławiec nie napisze o nim nic dobrego (vide "Gigli") to się wymyśli autora i stworyz recenzję- więc po jaką cholerę przypominac o tym w kółko?

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #553 dnia: Sierpnia 12, 2006, 21:18:20 pm »
To taka aluzja do filmu Dead or Alive..?  :lol:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #554 dnia: Sierpnia 13, 2006, 00:33:29 am »
DoA też tak będzie reklamowany- mimo że średnia w serwisach będzie mocno ponizej średniej, to wyrwie się jakieś pozytywne zdanie i będzie cytowało i umieszczało na plakatach do upadłego...
No chyba że to naprawdę będzie dobry film, a trailer to taka zasłona dymna.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #555 dnia: Sierpnia 13, 2006, 00:40:05 am »
Wkurzyla mnie dzisiaj moja konsola :D Rano, gdy chcialem zagrac w PES'a zablokowala sie tacka. Wysuwala sie do polowy i znowu zasuwala. Probowalem cos naprawic i wreszcie wysuwala sie do 3/4 dlugosci, ale z kolei sie nie domykala. Konkretnie sie wkurzylame wiec rozkrecilem konsole i, jako doswiadczony majsterkowicz ( :lol: ), wygialem tacke lekko do gory i przesunalem na odpowiednia pozycje. Juz myslalem, ze wszystko jest ok, ale tacka sie nie domyka. Gdy wlaczaymy konsole, otowrzymy tacke i ja zamkniemy, ta zaraz znowu sie otworzy i tak w kolko. Nie chce mi sie przy niej znowu bawic, wiec za pomoca "haczyka" otwieram tacke i wkladam plyte przy wylaczonej konsoli.

Don

• Gość
« Odpowiedź #556 dnia: Sierpnia 13, 2006, 11:14:38 am »
Wkurzają mnie ludzie którzy (bez cienia wstydu) piszą na forach internetowych o tym, że grają w pirackie kopie gier...

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #557 dnia: Sierpnia 13, 2006, 14:21:36 pm »
Don, tym bardziej jak sie czyta o ich miłości i wierności tej formie rozrywki i wogóle o tym jaka to jest pasja... :roll:
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #558 dnia: Sierpnia 15, 2006, 14:16:02 pm »
Wkurza mnie że przy abrdzo dobrych wiatrach do gwiazki nie będę mieć nawet połowy kasy na PSP.
Wkurza mnie że ludzie <18 mają właściwie zerowe możliwości zarobku.

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #559 dnia: Sierpnia 15, 2006, 14:20:21 pm »
A tam ja roznosilem kiedys ulotki, znudzilo mi sie ^^

Wkurza mniee to, ze mam zolty obraz na dc ;\
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.