Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 717965 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

darekxx

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #600 dnia: Sierpnia 25, 2006, 23:03:44 pm »
w studiu zabrakło duszy towarzystwa GMOCHA  :D  :D
profil na xbox live gold: darekPOLSKA

"Bergkamp trafił bramką w słupek" - Dariusz Szpakowski (TVP)

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #601 dnia: Sierpnia 25, 2006, 23:28:13 pm »
Spokojnie- to tylko piłka nożna.
:]

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #602 dnia: Sierpnia 26, 2006, 00:00:07 am »
Trocje przesadzasz Ibra. Daj na luz.
Przeciez kazdy wiedzial, ze w tym meczu faworytem byla Barca. A w sumie przegrana Barcelony byla sensacja.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #603 dnia: Sierpnia 26, 2006, 00:14:50 am »
Ja nie wiedziałem i od początku stawiałem na zespół Mareski... :roll:
I dla mnie to żadna sensacja. Sevilla to świetny zespół ze świetnym trenerem, w końcu ograli już Barce w tamtym sezonie, nie?

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #604 dnia: Sierpnia 27, 2006, 11:45:43 am »
A pogrzebało mnie zdanie tego frajera z prostatą, Pol czy jak mu tam : "Szkoda, że barcelona nie wykorzystała sytuacji zdegradowanego Juventusu i nie ściągnęła z tego klubu Gianluigiego Buffona".
Wypi*rdalaj buraczana szmato, bo inaczej ja cię wykorzystam do czyszczenia mojego kibla, sępie.

:shock:

:shock:

Moze jest kibicem Barcelony i mial nadzieje na sciagniecie Buffona?

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #605 dnia: Sierpnia 27, 2006, 11:48:29 am »
Mnie ostatnio wkurzają coraz większe maści trolów internetowych z avatarmi z mody na sukces

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #606 dnia: Sierpnia 28, 2006, 11:44:41 am »
Wkurza mnie Polsat:
"Kolejne premierowe odcinki 24 godzin od 5 wrzesnia o 23.20"
Jakby to czlowiek nie musial rano do szkoly wstawac.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #607 dnia: Sierpnia 28, 2006, 15:23:00 pm »
To jest film dla dorosłych ludzi.

Opracuj plan snu-działania.

Ja mam taki schemat:

23-24-01 ------ 06 = sen (zależnie od tego czy jest co robić)
06 ------ 23-24-01 = działanie (zależnie od tego czy jest co robić)

Nic nie przegapisz w tv!

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #608 dnia: Sierpnia 28, 2006, 20:22:50 pm »
Cytat: "setezer"
To jest film dla dorosłych ludzi.

Opracuj plan snu-działania.

Ja mam taki schemat:

23-24-01 ------ 06 = sen (zależnie od tego czy jest co robić)
06 ------ 23-24-01 = działanie (zależnie od tego czy jest co robić)

Nic nie przegapisz w tv!

Całe życie albo przed TV albo przed kompem spędzasz? :lol: Czy tylko w wakacje jak nikt nie chce z Tobą nigdzie iść? :twisted: :wink:

nubes

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #609 dnia: Sierpnia 28, 2006, 20:32:21 pm »
a mnie wkurza za glosno ustawiony telewizor sasiada i panaorama co godzine, stukanie lyzeczka o szklanke i glupie teksty niektorych dziewczyn;)

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #610 dnia: Sierpnia 28, 2006, 23:41:23 pm »
Mnie znów naszło jakoś tak. Ludzie to jednak kur** głupie istoty. Znajomy na kasie w BP, zamyka stację, bo przywieszają reklamy, słupki poustawiane, miejsce raptem dla pojazdu szerokości malucha, to się wryje w ciągu 10 minut 15 kretynów, którzy nie potrafią zrozumieć, że skoro jest zamknięte, poustawiano słupki to chwilowo NIE DA SIĘ zatankować ani kupić szlugów. Ale to Polska. Dalej. Cytując za bashem: facet jest jak kibel albo posrany albo zajęty, a baba jest albo głupia albo głupia. Coś w tym jest. Wkruza mnie, że rozjeba*em praie 300 zł w ostatnim okresie na szeroko pojęte nałogi. Nie żałuję, ale kasy szkoda. Bardzo. W ogóle to jestem "nieco pobudzony" dzisiaj, więc myśli źle mi się przelewa na... klawiature. W ogóle to chujnia, mam napisać teksty kolegom do kapeli i jakoś mam pustke. Jak ktoś ma pomysł na pank rokowe teksty o kobietach to jestem otwarty na jakieś zajebiste rymy. :lol:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #611 dnia: Sierpnia 29, 2006, 07:39:20 am »
Wkruza mnie, że rozjeba*em praie 300 zł w ostatnim okresie na szeroko pojęte nałogi. Nie żałuję, ale kasy szkoda

Ja w przeciągu 2 miesięcy wydałem prawie dwa razy tyle i ani troche mi nie żal- odpowiednie nastawienie robi swoje.

Jak ktoś ma pomysł na pank rokowe teksty o kobietach to jestem otwarty na jakieś zajebiste rymy.

"Daj mi nogę, daj mi nogę, daj mi nogę.
Ja ci nogi nie dam, nogi nie dam, nogi nie dam
Urgghhhhhhhh (growly męskie i damskie na zmianę)"

Karamba- dobry w te klocki jestem.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #612 dnia: Sierpnia 29, 2006, 09:25:55 am »
"Daj mi nogę, daj mi nogę, daj mi nogę.
Ja ci nogi nie dam, nogi nie dam, nogi nie dam
Urgghhhhhhhh (growly męskie i damskie na zmianę)"

Myślę, że zda się na refren choć te growle mi jakimś death'em zalatują nieco.

Cytat: "_Music"
Ja w przeciągu 2 miesięcy wydałem prawie dwa razy tyle i ani troche mi nie żal- odpowiednie nastawienie robi swoje.

Ta, ale nie w przeciągu tygodnia... :roll:

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #613 dnia: Sierpnia 30, 2006, 13:58:44 pm »
Poczta Polska :shock: ... Mnie wkurza... Dzisiaj to chyba z siebie wyjdę :shock: ... Listonosz - ty... :evil:
GT: Trusio

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #614 dnia: Sierpnia 30, 2006, 14:24:08 pm »
Oj tak, nie ma to jak czekanie na przesyłke... nie nawidze tego :[ a wlasnie na jedna czekam, poki co jestem cierpliwy, bo wiem ze gosciu gdzies jutro moze ja wysle, ale jak nie przyjdzie na dany dzien, to... :[ :evil:

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #615 dnia: Sierpnia 30, 2006, 21:23:36 pm »
Wkurza mnie mój stary: wyśmiał mnie dzisiaj, kiedy mu pokazałem świeżo zakupionego DS Lite'a... Ku**a, ciężko na niego pracowałem, to moje pieniądze, a nigdy nie wydawałem na wóde, fajki, czy inne pierdoły... Nerw mnie nosi  :evil: .

Enyłej - pogoda mnie wkurza - ostatni tydzień wakacji, a tu nic, tylko deszcz... Wee... :x
GT: Trusio

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #616 dnia: Sierpnia 30, 2006, 21:34:27 pm »
Cytat: "Trusio"
Wkurza mnie mój stary: wyśmiał mnie dzisiaj, kiedy mu pokazałem świeżo zakupionego DS Lite'a... Ku**a, ciężko na niego pracowałem, to moje pieniądze, a nigdy nie wydawałem na wóde, fajki, czy inne pierdoły... Nerw mnie nosi Evil or Very Mad .

u mnie jest to samo! Mówię do starszego że chcę sobie kupić PSP, pokauje mu w MM a on "takie małe g*wno chcesz sobie kupić" grr.. ale i tak kupię ;)

Wkurza mnie podkradanie tekstów, w ostatnim roku, jak ktoś miał na mnie zeka czy coś mówiłem "momento" kazdy mówił zebym tak nie gadał bo to bez sensu a teraz wszycy tak mówią O_o

Matrox

• Towarzysz
« Odpowiedź #617 dnia: Sierpnia 30, 2006, 21:46:00 pm »
Wkurza mnie gdy listonosz nie zostawia awizo i gdy pytam sie na poczcie po 3 tygodniach czy jest tam moja paczka to mowia, ze nie, a za 3 dni przychodzi do mnie podobno kolejne awizo z zawiadomieniem, ze paczka lezy na poczcie od 3 tygodni....

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #618 dnia: Sierpnia 30, 2006, 22:09:59 pm »
Nawiazujac do powyzszych wypowiedz-
Wkurza mnie, gdy listonosz zostawia awizo z notka, ze nikogo nie bylo w domu, chociaz bylem i czekalem na paczke.
Wkurza mnie, ze rodzice sie czepiaja, ze nie mam na co wyadawac kasy, gdy kupuje gry.

damian

• Towarzysz
« Odpowiedź #619 dnia: Sierpnia 30, 2006, 22:30:15 pm »
Bardzo wkurzają mnie komentarze do newsów na stronie GameOnly (a dokłądniej poziom intelektualny piszących te komentarze)

Jak wyżej - listonosz, któremu się nie chce tyłka ruszyc na drugie piętro tylko woli na dole w skrzynce zostawić awizo (oczywiście wszelkie reklamacje, petycje do poczty i tym podobne bez echa)

I jeszcze - jak kupuje cos na aukcji. Kase wpłacam na konto niemal natychmiast, a paczka wysłana po tygodniu + opieszałość poczty + awizo leżące kilka dni na dole = towar po dwóch tygodniach albo i dłużej....
Life's a game
Gaming 24:7

sambady

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #620 dnia: Sierpnia 31, 2006, 02:16:40 am »
1) Że czwartego muszę wstać o 7:00, bo o 9:00 mam rozpoczęcie roku szkolnego... ._.
2) Że pogoda jest do d*py i nie można się nigdzie ruszyć.
3) GG i Tlen, które ciągle się wieszają.
4) Brak drugiej pary akumulatorów do mojego aparatu.
5) Brak weny twórczej.

All.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #621 dnia: Sierpnia 31, 2006, 09:22:06 am »
Wkurza mnie życie... ta cała szara codziennosc, czyli praca, dom i jakies nudy na dworzu, ewenyualnie siłka, czy robienie prawka... W łikend bym se na disco pojechal, ale mozliwe ze nie bede mial kasy. W sumie dyskoteka to jedyna porzadna rozrywka. Chcialbym wrocic znowu na kilka dni na konwent ehhh

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #622 dnia: Sierpnia 31, 2006, 09:30:40 am »
To koniec :twisted: Każda następna sobota do połowy Października upłynie mi na weselach, NIENAWIDZĘ WESEL KU*WA!!! :twisted: I jeszcze te popraprane kościoły, stać tam i udawać że słucham co kameduła piep*zy przez godzinę, wysłuchiwać za plecami błagalnych i bogobojnych moherów, tekstów w stylu "boże kochany, zobacz - w takim stroju do domu bożego przychodzi!", czy jakieś poje*ane komentarze jak rzucam na tacę 5zł i wybieram sobie 4,90 reszty, tak żeby powku*wiać z deczka personel kościoła i moherki :twisted: :lol: ... Nienawidzę ślubów, wesel i.... o sorry, noce poślubne są zaje*iste, zwłaszcza jak się Pana Młodego zamknie gdzieś i samemu dokona "produkcji antychrysta" :twisted: :lol: :lol: :wink: ... Ale przynajmniej kasy sporo wpadnie przez te weekendy 8)

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #623 dnia: Sierpnia 31, 2006, 09:35:23 am »
Paaaaaaaaaaaanie, troche tolerancji ;)

Ja chetnie bym na jakies wesele sie wybral :( Poki co najblizsze zapowiedziane to mojej siostry, ale to w nastepnym roku jakos chyba. W koncu mam te 18 lat i nie bede musiał kitrac sie w jakis bunkrach z alkoholem razem z UFO :D Bede trzeepal vode jak glupi, w koncu to wesele ;) No i siostra laske kladzie na zespol, bedzie DJ! Jeah :D

Renshu Clan

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #624 dnia: Sierpnia 31, 2006, 09:45:05 am »
Cytat: "Ako"
Paaaaaaaaaaaanie, troche tolerancji ;)

Ja chetnie bym na jakies wesele sie wybral :( Poki co najblizsze zapowiedziane to mojej siostry, ale to w nastepnym roku jakos chyba. W koncu mam te 18 lat i nie bede musiał kitrac sie w jakis bunkrach z alkoholem razem z UFO :D Bede trzeepal vode jak glupi, w koncu to wesele ;) No i siostra laske kladzie na zespol, bedzie DJ! Jeah :D

Co do DJki to się zgadzam, że YEAH :> Orkiestranci piją w tempie rosnącym  wprost proporcjonalnie do poziomu promili na sali, a że ja nie mogę pić (za dużo) na weselach to już swoją drogą, oczywiście zawsze flaszenia-dwie wpadną po weselu 8) Nie ma to jak 60% roztwory serwowane przez niektórych jako "Home Made Original Płońsk Vodka Made In Garaż" :twisted:

A o jaką tolerancję chodzi? Ja lubię ludzi wszystkich kolorów, ras czy jakie tam inne debilowate podziały panują, człowiek jest człowiek, no chyba że klecha albo polityk... :twisted:

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #625 dnia: Sierpnia 31, 2006, 10:02:19 am »
Chodziło o tolerancje religijna, to chyba jasne no nie?

Renshu Clan

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #626 dnia: Sierpnia 31, 2006, 10:13:10 am »
Cytat: "Ako"
Chodziło o tolerancje religijna, to chyba jasne no nie?

No że tak powiem... tak po ch*ju :twisted: Jak mogę być dla LUDZI w kościele tolerancyjny, skoro skreślają innych za sam fakt np. chodzenia po kościele w trakcie mszy albo że żem przylazł do przybytku rozkoszy owej w stroju codziennym :twisted: ... Myślą tolerancja, robią to co zawsze;), hipokryci dewoccy :>

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #627 dnia: Sierpnia 31, 2006, 10:17:53 am »
Myśle, ze przesadzasz. Co najwyżej jakies startsze babcie moga sobie myslec, czy tam gadac "co za mlodziez.." itd. I ze strojem tez przesadzasz... u mnie kjazdy chodzi w norm,alnym stroju do kosciola, no chyba ze na slubie nie byles w garniaku, wtedy zrozumiem te komenty innych ludzi. Ale to zupelnie inny temat i juz nie chce offtopowac za wiele, i tak juz 2 poszły!

Renshu Clan

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #628 dnia: Sierpnia 31, 2006, 13:26:19 pm »
Ja właśnie o tych starszych babciach mówiłem :wink: Zawsze jestem w garniaku, tylko z racji tego "jak jest" nie biorę udziału we mszy 8) , mam ważniejsze rzeczy wtedy do roboty :lol: :twisted: Na każdym ślubie jakiś moher się doje*je zza moich pleców, że jakiś satanista bo na czarno cały, że taka okazja radosna a nawet białej koszuli nie mam :twisted: I'm lovin' it :twisted: :lol:

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #629 dnia: Sierpnia 31, 2006, 14:15:20 pm »
Zrozum stary, ze mozesz w ten sposob (chodzac po kosciele w trakcie mszy, gadajac czy co tam robisz 8) ) ranic ich uczucia, dlatego nawet ktos, kto nie wierzy, nie pakuje sie do meczetu w butach.

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #630 dnia: Sierpnia 31, 2006, 14:44:06 pm »
Ktoś mówił, że ja niewierzący? :lol: Poprostu wkurza mnie, że w kościele na ślubie ZAWSZE są jakieś stare raszple z ulicy, nie wiadomo po co tam w ogóle, nie zapraszane, nie goście, nic kur*a :twisted: A siedzą i piep*zą 3 po 3, obgadują jak na katoliczki przystało :twisted: :lol: ... I żadna nie stara się zrozumieć, że człowiek tutaj ciężko pracuje na te parę groszy, co by nie balować na krzywy ryj potem;]...

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #631 dnia: Sierpnia 31, 2006, 17:19:30 pm »
Wkurza mnie wciąż nadużywanie  :twisted: przez pewnego forumowicza (podpowiem że jest on zbuntowany, nie lubi kościołów, próbuje być srogi i wybiera ostentacyjnie resztę z tacy na oczach starszych ludzi).

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #632 dnia: Sierpnia 31, 2006, 17:59:27 pm »
Wkurza mnie moja matka która zaczęła się ze mną kłócić bo nie dałem kotom jeść :lol: Potem zaczęła się ze mną kłócić(ja się nawet nie odzywałem) zaczęła gadać że nie umiem dawać kotom jeść(:lol:) posługiwać się srubokrętem( :lol: a kto nie raz rower naprawiał, coś rozkręcał albo koło zmieniał jak gumę złapała, pozatym skąd jej to do głowy przyszło to nie wiem :lol: ) Potem coś jeszcze się zaczęła pultać(ja się nie odzywałem) dołączył się starszy też zaczął wypominać( :lol: ) Co ja skwitowałem tylko "To nie moja wina że mam rodziców którzy mnie niczego nie nauczyli"
Ich zatkało a ja dalej robiłem to co wcześniej.
Ostatnio czepiają się coraz częściej, jak coś zrobiłem źle to wielkie pultanie się a jak dobrze to gadanie (o, raz ci się udało)

Nosz kur.. patologia :shock:

Slay

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #633 dnia: Sierpnia 31, 2006, 18:34:04 pm »
Wkurza mnie moja matka która zaczęła się ze mną kłócić bo nie dałem kotom jeść Laughing Potem zaczęła się ze mną kłócić(ja się nawet nie odzywałem) zaczęła gadać że nie umiem dawać kotom jeść(Laughing) posługiwać się srubokrętem( Laughing a kto nie raz rower naprawiał, coś rozkręcał albo koło zmieniał jak gumę złapała, pozatym skąd jej to do głowy przyszło to nie wiem Laughing ) Potem coś jeszcze się zaczęła pultać(ja się nie odzywałem) dołączył się starszy też zaczął wypominać( Laughing ) Co ja skwitowałem tylko "To nie moja wina że mam rodziców którzy mnie niczego nie nauczyli"
Ostatnio czepiają się coraz częściej, jak coś zrobiłem źle to wielkie pultanie się a jak dobrze to gadanie (o, raz ci się udało)

dla mnie standard:
brak zamilowania technika (samochody) no i pierdolami typu naprawy i takie takie to grzech ;d

i kto tu ma najwiekszego gs ??

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #634 dnia: Sierpnia 31, 2006, 18:39:50 pm »
Wkurza mnie moja matka która zaczęła się ze mną kłócić bo nie dałem kotom jeść Laughing Potem zaczęła się ze mną kłócić(ja się nawet nie odzywałem) zaczęła gadać że nie umiem dawać kotom jeść(Laughing) posługiwać się srubokrętem( Laughing a kto nie raz rower naprawiał, coś rozkręcał albo koło zmieniał jak gumę złapała, pozatym skąd jej to do głowy przyszło to nie wiem Laughing ) Potem coś jeszcze się zaczęła pultać(ja się nie odzywałem) dołączył się starszy też zaczął wypominać( Laughing ) Co ja skwitowałem tylko "To nie moja wina że mam rodziców którzy mnie niczego nie nauczyli"

Nosz kur.. patologia Shocked

Za kare ze tak pyskujesz za rok nie pojedziesz na GC :(.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #635 dnia: Sierpnia 31, 2006, 18:42:35 pm »
Cytat: "Slay"
dla mnie standard:
brak zamilowania technika (samochody) no i pierdolami typu naprawy i takie takie to grzech ;d

taa.. nie ma to jak rodzice którzy anrzucają dzieciom czym mają sie zajmować... witaj w klubie Slay ;)
Cytat: "setezer"
Za kare ze tak pyskujesz za rok nie pojedziesz na GC Sad

I c*uj

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #636 dnia: Sierpnia 31, 2006, 18:50:42 pm »
Cytat: "_Music"
Wkurza mnie wciąż nadużywanie  :twisted: przez pewnego forumowicza (podpowiem że jest on zbuntowany, nie lubi kościołów, próbuje być srogi i wybiera ostentacyjnie resztę z tacy na oczach starszych ludzi).

Jeszcze trochę i ludzie z forum uznają mnie za boga, mam wszystkie atrybuty :twisted: - no churches, srogość, łamanie stworzonych przez LUDZI zasad... Hell yeah! :twisted: A co do emotek - serio, wyłącz sobie wyświetlanie ich, bbcode czy co to jest, a jak nie tak to w przeglądarce wyłącz wyświetlanie obrazków :lol: :twisted:

A tak w ogóle to niech Allah będzie z Wami, bo to jedyny kozak jest tej! :twisted: :lol:

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #637 dnia: Września 01, 2006, 02:50:01 am »
Cytat: "S4mael"
a jak nie tak to w przeglądarce wyłącz wyświetlanie obrazków

Nie sadze, aby bylo w poradku, zeby uzytkownicy wylaczali sobie emotki, bo ty ich naduzywasz.

Wkurza mnie codzienny tekst rodzicow- "Znies naczynia, bo chce wstawic zmywarke".

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #638 dnia: Września 01, 2006, 08:05:56 am »
A co do emotek - serio, wyłącz sobie wyświetlanie ich, bbcode czy co to jest, a jak nie tak to w przeglądarce wyłącz wyświetlanie obrazków

Ale ja chcę mieć obrazki- nie chcę jedynie widzieć zalewu twoich  :twisted:  przy każdym post'cie.

Wkurza mnie codzienny tekst rodzicow- "Znies naczynia, bo chce wstawic zmywarke".

A spodobałby ci się tekst "znieś naczynia i umyj- zmywarka się popsuła"?
No widzisz- nie masz tak źle :]

Nie wkurzam się, ale dzisiaj już nie szło przejść obok tego obojętnie:
Idąc na pociąg na stacji, jakieś małe dziecko (z 7 lat może) pcha przed sobą torbę większą od niego (a raczej próbuje pchać, bo ta go cofa), ważącą naprawdę konkretnie. Już pomogłem małemu to nieść, ale jak zapytałem się dlaczego nie ma z nim nikogo dorosłego, to tylko "a mama idzie tam"- i szła. ze 20m przed swoim synkiem, wymiary jak szafa z przybudówką z małą torba na kółkach w ręce. Nie szło nie zwrócić "grzecznie" uwagi odnośnie dzieciaka, to hipcio jeszcze zaczął się wydzierać że mnie zaskarży do sądu (taki sport narodowy) i że nie mam prawa jej oceniać.
Nie jestem rasistą (staram się nie być), ale w takich wypadkach niektórym powinno utrudnić się proces rozmnażania.

darekxx

• Towarzysz
« Odpowiedź #639 dnia: Września 01, 2006, 11:39:33 am »
Wkurzają mnie ludzie którzy  kłócą się na forum która konsola jest lepsza. PS3 XBOX 360 WII są to wspaniałe konsole godne uwagi i nie wiem po co te kłótnie wszystkie konsole mają co innego do zaoferowania jeden gościu  woli WII drugi co innego i koniec kropka
profil na xbox live gold: darekPOLSKA

"Bergkamp trafił bramką w słupek" - Dariusz Szpakowski (TVP)