Zmieniłem gałki w ds4 na te z xbox one.
Wiemy, że obecnie trwają prace nad nową odsłoną serii Uncharted (PS4). Wiemy również, że swoje trzy grosze do tego projektu dorzucą Neil Druckmann i Bruce Straley, którym świat zawdzięcza scenariusz do gier z serii Uncharted i zeszłorocznego The Last of Us™ (PS3).Evan Wells w rozmowie z Game Informerem przyznał, że studio pracuje nad nowym, dużym projektem. Niestety, na konkrety przyjdzie nam jeszcze poczekać, gdyż gra znajduje się w bardzo wczesnej fazie produkcji. Wells przyznał, że jest to tytuł na skalę Uncharted, dodał również, że mimo iż Druckmann i Straley pracują nad inną grą to prace nad tajemniczym czymś trwają.
Co druga poprawka to lepsza stabilność a jak wchodzę do Store to wiecznie niebieski ekran i gówno nie chce się załadować.
Settings->PSN->Account Information->Service List i tam mam usluge PSPlus. Po wejsciu w nia wchodze w playstation plus: 12 month membership(subscription) i tam jest napisane od kiedy do kiedy, mozna tez skasowac automatyczne odnawianie uslugi.
Nie wiem o co cho, ale co jakiś czas (dosyć często w sumie) pojawia mi się info w lewym górnym rogu, że ktoś dołączył do mojego party chata. Problem w tym, że żadnego nie mam założonego, ani w żadnym nie biorę udziału... O co może chodzić?Leszku, Ty mi się dzisiaj właśnie tak pojawiłeś. Gdzieś widziałeś u siebie info o moim mniemanym chacie?
To chyba informacja o tym, że ktoś z listy znajomych dołączył do czatu lub stworzył własny.