Jakiś nowy filmik z lasu. Hmm ciekawe jak tam z teksturami bo mam obawy .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dc85LoD4a8w#at=117
Jakoś mam wątpliwości czy przebiją te mega z KZ2, KZ3 czy Metro:LS. Niby nowa konsole, wiadomo raczej słabych nie będzie, ale przebić te wybrane, będzie ciężko.
Cytat: Kyokushinman w Lipca 05, 2013, 18:28:14 pmJakoś mam wątpliwości czy przebiją te mega z KZ2, KZ3 czy Metro:LS. Niby nowa konsole, wiadomo raczej słabych nie będzie, ale przebić te wybrane, będzie ciężko.Tak, na pewno kolejny KZ na NEXTGENA nie przebije poprzedniego KZ.
Cytat: Master_666 w Lipca 05, 2013, 18:31:04 pmCytat: Kyokushinman w Lipca 05, 2013, 18:28:14 pmJakoś mam wątpliwości czy przebiją te mega z KZ2, KZ3 czy Metro:LS. Niby nowa konsole, wiadomo raczej słabych nie będzie, ale przebić te wybrane, będzie ciężko.Tak, na pewno kolejny KZ na NEXTGENA nie przebije poprzedniego KZ. To się okaże w listopadzie.
To w multi Killzone da się zastosować jakąś taktykę?
ciekawe czy się będzie fajnie grało w tych 15fps w terenach leśnych bo ja chcem sobie kupić ps4 na święta i mam nadzieie że bendzie fajnie
Po ile kupujecie karmę dla trolli, bo widzę, że każdy tutaj dysponuje zapasem.
wow
Ten to wygląda jak z Infamous
Ta czerwona torebka to z adidasa?