A Divisionsię jarasz okrutnie. To skoro Division może działać na konsoli, czemu nie inne gierki? KZ faktycznie wygląa jak kupa (a przynajmniej to demko w lesie tragedia, z lutego przelot nad miastem był o niebo lepszy).
Widzisz... z Division byl pokazany GAMEPLAY i to prawdopodobnie z PS4 (aczkolwiek nie zdzwilbym sie jakby to byla sciema (oby nie)).
Kiedyś był hejt na PS3 i na gejonly same xboty latały. Nie wiem czemu tego nie pamiętasz.
No dobra, ale po co mi przytaczasz rzeczy z przeszlosci skoro slowa Maciomaniaka dotyczyly terazniejszosci, dokladnie to Karot... tfu... Jurasa i to ze jego
komentarze sa przepełnione nienawiścią w stosunku do konsolowców
?
Wystarczy wbic do dzialu MS/Nintendo i poczytac randomowe posty Irasa i wtedy jasno widac czyje posty sa przepelnione nienawiscia...
itp. to nic nie znaczy bo rownie dobrze ja moge napisac to samo o tech demach NVIDII.
ale co to za argument, nie rozumiem. tech dema nvidii do pięt nie dorastają dark sorcerowi
poki co to tylko TECH DEMO i dopoki nie zobacze tego w ruchu to mam wyje**ne na fappowanie hipokrytow
Wymień mi jeden powód dla którego gra miałaby wyglądać gorzej. Dlaczego na tech demie konsola miałaby sobie z tym radzić a w grze już nie?
Gdyby pokazano powiedzmy tylko jedna postać, to można by było powiedzieć wtedy, że cala moc poszła na postać i nie wiadomo jak chodziłoby gdyby dodano otoczenie postaci, ale na tym tech demie masz wszystko to co ma gra. Są efekty cząsteczkowe, jest wiele dynamicznych świateł, kilka postaci, otoczenie. Nie ma żadnego powodu by mówić ze w samej grze już nie chodziłoby to tak dobrze.
Oczywiście mówimy tu o zamkniętych, niewielkich pomieszczeniach.
Ale co to za argument, nie rozumiem.
Wymień mi jeden powód dla którego gra miałaby wyglądać gorzej od tech dema nvidii "a new dawn". Dlaczego na tech demie PC miałaby sobie z tym radzić a w grze już nie?
Gdyby pokazano powiedzmy tylko jedna postać, to można by było powiedzieć wtedy, że cala moc poszła na postać i nie wiadomo jak chodziłoby gdyby dodano otoczenie postaci, ale na tym tech demie masz wszystko to co ma gra. Są efekty cząsteczkowe, jest wiele dynamicznych świateł, kilka postaci, otoczenie. Nie ma żadnego powodu by mówić ze w samej grze już nie chodziłoby to tak dobrze.
Oczywiście mówimy tu o zamkniętych, niewielkich pomieszczeniach.
Gadka szmatka.
Ja myślę, że Lem chce nam powiedzieć, ze The Sorcerer chodziło na VLC Media PLejer.
Nie wykluczam takiej opcji. W tej branzy sie juz rozne rzeczy widzialo wiec to by mnie jakos specjalnie nie zdziwilo
A ja myślę, że podłapał od nowego najlepszego przyjaciela trochę pseudointeligentnego bełkotu i próbuje błyszczeć. Z marnym skutkiem.
Az chce sie odpisac:
Spierdalaj.
Ale nie znize sie do Twojego poziomu. Wybacz.
No i poszły spać.
Jutro rano kolos. Dobranoc.