Najlepsza gra w jaką grałem w życiu. Postacie mają swój charakter i są tak prawdziwe, że momentami miesza mi się to z filmem. Graficznie ta gra prezentuje taki poziom, że gdybym sam w to nie grał, to nigdy w życiu nie uwierzyłbym, że konsola za 1500zł generuje taką grafikę. Jaki to musi powodować płacz u posiadaczy PC'tów za grube tysiące. Animacja, oświetlenie czy tekstury to poziom jakiego jeszcze świat gier nie widział. Fabuła i akcja są tak prowadzone, że nie da się oderwać od tego tytułu. Gdyby nie to, że remontuje dom i mam bardzo mało czasu na granie, to pewnie łyknąłbym Uncharted 4 w kilku posiedzeniach, bo ta gra nie pozwala od siebie odejść. Wreszcie tytuł o którym myślę w pracy, na basenie, na budowie...w każdej chwili wracam myślami do tego co dalej się wydarzy. Totalna DYCHA dla U4 mimo, że jeszcze nie skończyłem. ND to magicy i Sony powinno im płacić krocie oraz trzymać ich przy sobie jak największy skarb. Mam nadzieję, że gra sprzeda się w rekordowej ilości i ekipa ND zarobi grube miliony. Należy im się. Widać, że tworzą z pasją i starają się oddać graczom produkt najwyższej jakości.
UNCHARTED!!!!!!!!!!!!!!!!111111!111111!!!!!!!!111!!1!11!