ziemniakami, kartoflami
Cytat: Leszke w Marca 08, 2015, 19:37:59 pm ziemniakami, kartoflamiCzym różni się ziemniak od kartofla?
Dobry zestaw. Tylko zamiast ryżu kasza gryczana dla mnie.
Wrzucaj takie rzeczy do spoilerów, albo bierz przykład z Lupiego i przedstaw ciekawy przepis, zamiast takie paści przedstawiać użytkownikom.
To mieso to kurczak tak? a to czerwone to cwikła ze słoika?
Właśnie zjadłem taki sam zestawik, tylko inne warzywa był. 100g ryżu, 200g kury jakby kogoś proporcje interesowały.
Cytat: Leszke w Marca 09, 2015, 15:40:24 pmTo mieso to kurczak tak? a to czerwone to cwikła ze słoika?Nie, to białe to kawior z suma albinosa. To żółte to pyzy królewskie z mączki bananowej doprawiane porannym pyłem kolibra. To zielone to kiwano, serwowane po swojsku. I na koniec to czerwone to syrop z jeżyn, zbieranych o świcie w głębi puszczy amazońskiej, skąpanych w kroplach rosy po nocy z księżycem w nowiu.
Słuchajcie svona. Na pewno wie co mówi.
Macie panowie jakiś pomysł, na coś słodkiego ? Jakiś deser, ale taki kozacki, słodki
To już coś mamy co do tego Marca jeszcze ? Roztopić i do budyniu waniliowego wlać ? Ouuu
Cytat: Iras w Marca 09, 2015, 16:27:00 pmSłuchajcie svona. Na pewno wie co mówi.Potwierdzam. Wygląda inaczej niż serwowane przez 28 lat przez mamę.
Zielone i czerwone, by wyniki morfologii były odpowiednie. Poza tym, są smaczne.
CytujZielone i czerwone, by wyniki morfologii były odpowiednie. Poza tym, są smaczne. Jeszcze aby to jakiś smak razem z tym kurczakiem miało. oj sylwan sylwan.
Cytat: Leszke w Marca 10, 2015, 16:43:38 pmOglądałem ostatnio Kuchenne Rewolucje. Magda zażyczyła sobie hamyrakieśniego burgera. Kucharka jej robiła go trzykrotnie. Geslerowa nawet nie próbowała. Mówiła tylko "to nie burger z kraju Obamy".I wiesz dlaczego smaczny burger kuraki, którym zachwycają się ludzie otrzymał od słynnej restauratorki bana....ponieważ ta stwierdziła, że żaden keczup tudzież musztarda nie pasują do burgera tylko (i wyłącznie) majonez.
Oglądałem ostatnio Kuchenne Rewolucje. Magda zażyczyła sobie hamyrakieśniego burgera. Kucharka jej robiła go trzykrotnie. Geslerowa nawet nie próbowała. Mówiła tylko "to nie burger z kraju Obamy".I wiesz dlaczego smaczny burger kuraki, którym zachwycają się ludzie otrzymał od słynnej restauratorki bana....ponieważ ta stwierdziła, że żaden keczup tudzież musztarda nie pasują do burgera tylko (i wyłącznie) majonez.
Oglądałem ostatnio Kuchenne Rewolucje. Magda
czytam PS: czy jest ktoś taki na forumku, któremu smakuje lub jadł ćwikłe, ogórek i drób razem. ?
PS: czy jest ktoś taki na forumku, któremu smakuje lub jadł ćwikłe, ogórek i drób razem. ?
Cytat: Sylvan Wielki w Marca 10, 2015, 18:02:12 pmCytat: Leszke w Marca 10, 2015, 16:43:38 pmOglądałem ostatnio Kuchenne Rewolucje. Magda zażyczyła sobie hamyrakieśniego burgera. Kucharka jej robiła go trzykrotnie. Geslerowa nawet nie próbowała. Mówiła tylko "to nie burger z kraju Obamy".I wiesz dlaczego smaczny burger kuraki, którym zachwycają się ludzie otrzymał od słynnej restauratorki bana....ponieważ ta stwierdziła, że żaden keczup tudzież musztarda nie pasują do burgera tylko (i wyłącznie) majonez.Gesslerowa żadnym guru nie jest. Burgery amerykańskie robi się z rożnymi sosami. To tak jakby stwierdzić, że prawdziwaPizza jest tylko z szynką...
Cytat: Leszke w Marca 10, 2015, 16:43:38 pmCytujZielone i czerwone, by wyniki morfologii były odpowiednie. Poza tym, są smaczne. Jeszcze aby to jakiś smak razem z tym kurczakiem miało. oj sylwan sylwan.To już kwestia gustu. Buraki i ogórki niekoniecznie pasują do słodkich deserów, ale do mięsa i ryżu wg mnie jak najbardziej. Oglądałem ostatnio Kuchenne Rewolucje. Magda zażyczyła sobie hamyrakieśniego burgera. Kucharka jej robiła go trzykrotnie. Geslerowa nawet nie próbowała. Mówiła tylko "to nie burger z kraju Obamy".I wiesz dlaczego smaczny burger kuraki, którym zachwycają się ludzie otrzymał od słynnej restauratorki bana....ponieważ ta stwierdziła, że żaden keczup tudzież musztarda nie pasują do burgera tylko (i wyłącznie) majonez.
Prawdziwa pizza to akurat byłaby bez szynki...
Cytat: Sylvan Wielki w Marca 10, 2015, 18:02:12 pmCytat: Leszke w Marca 10, 2015, 16:43:38 pmCytujZielone i czerwone, by wyniki morfologii były odpowiednie. Poza tym, są smaczne. Jeszcze aby to jakiś smak razem z tym kurczakiem miało. oj sylwan sylwan.To już kwestia gustu. Buraki i ogórki niekoniecznie pasują do słodkich deserów, ale do mięsa i ryżu wg mnie jak najbardziej. Oglądałem ostatnio Kuchenne Rewolucje. Magda zażyczyła sobie hamyrakieśniego burgera. Kucharka jej robiła go trzykrotnie. Geslerowa nawet nie próbowała. Mówiła tylko "to nie burger z kraju Obamy".I wiesz dlaczego smaczny burger kuraki, którym zachwycają się ludzie otrzymał od słynnej restauratorki bana....ponieważ ta stwierdziła, że żaden keczup tudzież musztarda nie pasują do burgera tylko (i wyłącznie) majonez.Zawsze bawiły mnie wymysły tej grubej kurwy Ciekawy tylko jestem skąd ona to bierze
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)