Niezgorszy z ciebie PiaRowiec pazernego Capcom byłby, Ryo. becet ma sto procent racji, a takiego modelu biznesowego nie ma co nawet tłumaczyć.
Tak się składa, że gra mnie wyniesie ~100 zł. Najważniejsze jednak jest to, że jestem w 100% świadom, co kupuję - trening i online, który jak to bywa na premierę pozostawia wiele do życzenia. Story nie liczę, bo to popierdółka i wprowadzenie w historię zawodników przed czerwcowym Story (które jak powiedział Ono ma zająć nawet i 2h). Survival ok, ale na ten moment te tryby (story i survival) psuje online, bo jak cię rozłączy z serwerem podczas grania, to wracasz do menu głównego. Ja ten zakup traktuję obecnie jako przedłużenie bety, przede wszystkim możliwość ostrego treningu, poznania systemu, nauczenia się combosów, przygotowania do walk online, jak to będzie już w pełni i sprawnie działało.
Driveclub też dostał baty na wejście, a co jest teraz wszyscy widzą. Fakt, że Capcom to nie Evolution Studios, ale liczę, że wsparcie będzie dobre.
To nie jest tak, Ryo. SF V również mogłeś otrzymać jako prezent i wówczas koszt wyniósłby zero zł, ale to nie powód by bronić wówczas ceny.
Ja najczęściej kupuję gry na premierę i 4 tygodni później odstawiam je na półkę. Gra na dzień dobry ma być kompletna i sprawnie działająca. Dej łan pacz przełknąć się jeszcze da, to bowiem nie lata dziewięćdziesiąte i dostęp do niezłej sieci jest powszechny.
Juras ostatnio napisał, że
Krwiste działają płynnie dziesięć miesięcy po premierze. No brawo. Tylko ja niedługo po premierze platynę zdobyłem o stabilna animacja cieszyć może osoby, które teraz grają.
Rzecz jasna, lepiej późno niz wcale, ale niesmak pozostaje. DC na GO lepiej w ogóle nie poruszać, bo to dla klapek mesjasz. Ale zobacz, gra była strasznie wykastrowana na premierę (wiem, ponieważ wówczas ją kupiłem). Ciekawe jak ci, którzy gloryfikują dynamiczną pogodę ją oceniali wówczas gdy włączałeś "deszcz" i było sucho.... Ano było "hej, ale za miesiąc już będzie".
No właśnie. Podobnie jest z SF V. Za miesiąc będzie to, a za pół roku tamto. Tylko napisz co z graczem, który nie siedzi na forumku (a takich jest ogrom), bądź taki, który chce teraz kupić, pograć dwa, trzy tygodnie i sprzedać nie tracąc za wiele....
Otrzyma bubla za 244zł.