Boban poprawili coś ten model jazdy, czy jest identyczny jak w wersji demo? Bo jeśli nic się nie zmieniło to nie rozumiem nad czym się tu zachwycać.
Jest poprawiony, ale bug z FF przy podsterowności nadal występuje. Na forum gtplanet piszą, że zostało to zdiagnozowane przez PD i ma zostać wyeliminowane wraz z najbliższym patchem.
Kompletnie nie rozumiem zarzutów Magika odnośnie GTR'ki. Ja bym właśnie powiedział, że zbyt łatwo się prowadzi i za słabo czuć moment wypychania masy do zewnątrz kiedy ciśniemy gaz na wyjściu z zakrętu. W ogóle uważam, że GTR'ka w GT Sport to najlepiej odwzorowana GTR'ka w ze wszystkich jakie można spotkać w grach. W takim PC2 to auto jest kompletnie nietrafione z prowadzeniem i dźwiękiem. Za to taki Lancer EVO po patch'u w PC2 wrócił do swojego dawnego blasku z PC1 gdzie doskonale było czuć specyficzne zachowanie napędu 4WD.
Ogólnie rzecz biorąc ja osobiście uważam, że modelem jazdy nadal nie do przebicia jest PC2. Tylko jak wytłumaczyć, że kilku ludzi z listy PSN, którzy kupili PC2 pograło kilka godzin i odstawili grę, a od GT Sport nie mogą się oderwać? Już któraś osoba mi pisze, że po becie GT Sport była zniechęcona, a jak kupili pełną wersję, to odejść od konsoli nie mogą. Nawet dosłownie przed chwilą kumpel, który ma PC2 i zastanawiał się nad kupnem GT Sport pisał mi na fejsie, że wczoraj siedział do 2 w nocy, bo tak go wciągnęło.