Niedobrze, chyba mi ta gra po sieci nie podejdzie Ale to się jeszcze zobaczy, oby jednak tak nie było.
BTW CoD4 i Rambo??? Chyba graliśmy w inne gry
A nie ? Bez problemu zdejmiesz dwóch a cała gra polega na bieganiu sprintem tam i spowrotem. No może przesadzam trochę, ale taktyka z COD4 nie przejdzie w KZ2. Trzeba inaczej podejść. Tutaj przede wszystkim nie lecisz na pałę zaraz po rozpoczęciu gry, a powoli badasz każde pomieszczenie itp Próbowałem sprintem biegać pół meczu i dostałem więcej w dupę przy nikłej punktacji za kille aniżeli sobie powoli i spacerkiem chodzić po mapie
Ciekawy fakt w INFORMACJI KZ2 nie MA LIMITU CZASOWEGO jak w przypadku LBP ! Ciekawe czy po skończeniu bety będę mógł sobie pobiegać po mapie OFFLINE ;P Jeśli kody rozdają do 14 to jak będziesz miał ochotę to Ci oddam bete bo mnie już zaczyna wkurzać. FAJNIE bo fajnie, ale nie chce psuć sobie zabawy mając fulla.
PS: doświadczenie zdobyte w BECIE przechodzi na fulla ?
Jeśli gra się w noob'owskie F4A, to tak mecze wyglądają...
PS. też chcę betkę KZ2!
Noobowskie no nie wiem. Wole F4A i sobie biegać aniżeli grać TEAM'a i na dzień dobry 10 grantów na respaw także kwestia gustu
: Listopad 07, 2008, 09:47:20 am
bez sensu i kolo gra na myszy bo celuje baardzoo szybko i precyzyjnie a to na padzie raczej nie możliwe
To da sie w grze uzywac myszke i klawiature, czy masz na mysli te urzadzenie, ktore imituje pada, ale podlacza sie do niego myche i klawe?
Urządzenie bo gościu gra zbyt dobrze jak na pada i jeśli te 1993 to rocznik to nie mam pytań. Grałem już z na prawdę ostrymi wymiataczami i potrafili robić błędy lub źle celować, ale ten jak jakiś pier**lony BOT co widzi to zabiję no jakim cudem !?
: Listopad 07, 2008, 09:48:49 am
Na razie jednego polaka spotkałem Welon_PL lub WelonPL nie pamiętam już. Liczę że ustawka jutro aktualna.
Welna_PL - też go spotkałem.
Po L1 nie, ale pod L2 tak. To samo tyczy się strzelania może mieć po R1 lub R2, ale osobiście wole R1 a zoom pod gałką, bo jedno wciśniecie i jest cały czas i to mnie boli bo zwykle jest do momentu aż puścimy przycisk np. cod4 i ciężko się przyzwyczaić.
Ja gram pod Alternative 2:
L1 - celowanie
R1 - strzał
R3 - atak wręcz
Reszta jest tak jak w Standard.
Mam nadzieję, że w pełnej będzie możliwość dowolnej konfiguracji przycisków.
10 minut z bety:
http://neocrisis.com/content/view/2959/39/
Ja wczoraj sobie spróbowałem grać tak L2 kucanie, R2 strzelanie, R1 granty, L1, kolba, R3 celownik. Bo mając kolimator pod L1 źle się kuca lub prawie wcale bo jest nie wygodnie. Powiem że nawet fajnie się gra na spuście początkowo wydaję się to nie możliwe, ale chwilka i jest ok no i przede wszystkim palec nie jest wygięty do góry tak jak trzymając R1, a leci w dół.
Pograłem wczoraj w WARZONE 32 graczy i powiem jedno... takiej zadymy, chaosu, ilości wybuchów, armii przeciwników nie widziałem nigdzie, Jak widzisz 10 Hel biegnących na CIEBIE myślisz o jednym jak szybko spierdzielić stąd oczywiście jeszcze rzucając granat ;P Masakra i FRAMERATE ani na chwile nie spada poważnie. O ile na MARKET jest ok bo jest duża, o tyle w RADEC ACADAMY na respawie przeciwnika ISA masakra taka zadyma że co wstałem (MEDYK) lub leżałem, a jak mi się udało to walenie na oślep. Nie da się tego opisać istna masakra ludzie latają z strzelbami, karabinami maszynowymi pogrom na maksa
Zaś ta najmniejsza mapka ooojj tam 32 to za dużo, nie idzie wyjść z respa bo zaraz dostaniesz kulkę ponadto z każdej strony przeciwnik.
32 graczy to za dużo bo z gry robi się wtedy zwykły shooter taki mniej ambitny. Ludzi pełno z każdego kąta wychodzą na jedną sprawę to dobrze bo czujesz się jak na wojnie
Ale nie idzie normalnie pograć bo każdy pragnie KILL'a i zabija swoich 3 by jednego przeciwnika udupić.
Gram na razie medykiem bo zawsze pomogę. Wiecie może od której rangi odblokowuje się żołdak i BODY ARMOR ?
Pograłem do 3 nad ranem i mam takie wory pod oczami że szok ;P I jak tu dziś do laski iść eh
: Listopad 07, 2008, 09:56:54 am
Zapuściłem sobie wczoraj betke w 1080p i obraz jest strasznie rozmyty coś jak BIOSHOCK, kurde liczyłem na coś pokroju MGS4 czyli ostry i wyraźny, ale kij ważne że w 720p jest ostry i ma wygładzanie także brak ząbków przy takiej GRAFICE i takiej zdymie bez poważniejszych chrupnieć SZACUN.