[/quote]
Raczej zapomnij o myszy i klawiaturze.A niby dlaczego granie online na padzie mija się z celem, możesz mi wytłumaczyć, bo ja mam ponad 500 godzin w CoD4 i świetnie się bawię, z Killzone 2 mam nadzieję że będzie podobnie.
[/quote]
Bo grałem wczesniej online na pc
... Far Cry2 online na ps3 rozczarował mnie do tego stopnia ze juz zaczołem sie zastanawiac czy jest sens inwestowac w fps'y na konsole ... takze lepiej nich żółtki od Killzone2 maja jakiś ass w rękawie i naprawde niech ten tytuł z pada się nada
.. bo miec mozliwosc zrobienia sterowania w spawdzony sposób, i nie wykorzystac tego to trzeba byc żółtkiem
w CoD4 na ps3 nie grałem, z prostego powodu, grałem na pc .. i nie sądze by granie z pada było wygodniejsze czy bardziej precyzyjne ze juz o czasie reakcji nie wspomne, a o samej grze no cóż w singlu dynamiczna ale linowa, a online nie miałem okazji .. ale nie zaryzykuje
... wole MGO, tutaj pad radzi sobie bardzo dobrze, ale to całkowicie inne tempo ...
patrząc na screenshoty, widac ze ten Killzone2 wygląda świetnie, ... kolega ma dobry aparat zdaje sie ;P