Nie opowiadaj za przeproszeniem bzdur ... moj komp reprezentuje (byla) klase srednia i byl w stanie odpalic Bio przy pelnych detalach w rozdzialce 1024x768 ... nie bylo idealnie jezeli chodzi o frejmrejt ale to wina pamieci, ktorej mam tylko 512 mb (reszta konfigu to a3200@3500, i 7800gt 450@1050 256mb) ... biorac pod uwage fakt ze teraz wszystkie nowe kompy maja po dwa rdzenie, 1024mb ram to standard (2gb ddr 800 to wydatek troche powyzej 200 zl) a karty z serii 8xxx oferuja wyzsza wydajnosc przy rozsadnej cenie to taka gra jak Bio nie stanowi zadnego wyzwania ...
U mnie w pracy komp z 2GB ramu z Gforcem 8800GT Core Duo 2.4 hz(btw to jest komp średniej klasy? ) Bioshock nadal nie wyglądał tak dobrze jak na X0 ciut gorzej no ale może to już wina monitora
@ MarcePan
AC ma średnią 83% na gamerankings i 8 to najmniej ile dał bym tej grze u mnie ma mocne 8.5
No tak ale ja się nie znam na grach mam same crapy w domu (Bio,Halo3,GoW,AC,COD4,PGR4,BD,H1,H2 i NGS , Shenmue)
Proponuje zagrać i samemu się przekonać , a nie non stop czytać brednie w necie i wierzyć we wszystko ,co kto napisał niż samemu się przekonać . W tym jest problem za przeproszenie w gówna grałeś a o wszystkim się wypowiadasz , mądrzysz się i wszystko wiesz a grałeś 3 - 4 gry na krzyż
Po za tym gdzie ja napisałem że Uncharted nie jest najładniejszą grę i że wszyscy inni się mylą prócz mnie ?
weno pokaż mi.
Napisałem że po takich grach jak Bio ,gry typu Uncharted nie robią na mnie żadnego wrażenia ,tekstury takowe widziałem już na X0 , woda to w ogóle OWNS tą z Uncharteda no ta ale to X0 nie domaga
No szkoda tylko że Jericho to gra na 6-7 która ma średnia na GR 66% a Bio ma 95 % i kto tu wypisuje bzdury ?
A tu masz jeszcze timeshift 73.0%
więc co kogo miażdży???? To już AC ma większą średnią o tych dwóch crapów które wymieniłeś Jericho i Time shift
Sad but True. MarcePan !!!!!! RAPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
I po raz kolejny Apel najpierw pograj później wypowiedz.