Tylko 5?
1. Uncharted 2
2. GT 5 - mimo, ze obie ogladalem majac otwarta gebe
to na ta trzeba jeszcze troche poczekac
3. MAG - spelnil moje oczekiwania w 100% - tylko czemu nie na PC!
4. GoW 3 - umieram z ciekawosci by w to zagrac, tym bardziej, ze nie mialem okazji sprawdzic poprzednich czesci
5. Last Guardian - tez nie gralem w poprzednie i umieram z tego powodu
---
Poza tym wspaniale byly tez prezentacje:
MW 2 kazdy wie, ze bedzie swietna - must have zdecydowanie
Alan Wake - swietny klimat, swietne oswietlenie, tylko czemu fps na poziomie 15?
Bayonetta - zdecydowanie wielki plus za prezentacje tytulu
AC 2 - moze mnie nie znudzi jak jedynka po godzinie
choc czasy mi sie nie podobaja, ale co zrobic
Halo 3: ODST - mimo, ze gra mi sie nie podoba pod wzgledem designu, to ladnie to zaprezentowali
Lost Planet 2 - bardzo ladna gra, moze tym razem bedzie ciekawsza :p
+ Castlevania:LoS, OF 2, Dirt 2 i Split/Second :]
Za to bylo tez troche faili:
Heavy Rain - swietna prezentacja, ale early 2010? strzal w stope
Left for Dead 2 - co to ma byc? 1 od pol roku na rynku, a oni nie dosc, ze wydaja dwojke to gorzej wygladajaca, z gorszym klimatem? fail Valve, fail ... w sumie Valve cos bardziej idzie w strone Blizzarda - eh szkoda
Shadow Complex - zalosny Epic Fail, nie dosc, ze nic specjalnego to jeszcze chodzila podobnie jak Alan w 15 fps'ach ...
Konferencja Nintendo - zalosna, 70 minut, z czego polowa zostala przegadana...
rendery Microsoftu - kiedys tak wszyscy narzekali, ze Sony robi rendery [zreszta slusznie narzekali], a teraz powtarza ten sam blad Microsoft - i po co?
Mass Effect 2, The Old Republic, Dragon Age - eh, mialo byc tak sporo o nich na targach, a sie okazalo, ze wszystko za zamknietymi drzwiami - Bioware failed!
White Knight Stories - premiera w 2010? WTF ..., ile mozna jedna gre tlumaczyc ...