1:51 , X boty do dzieła
Cytat: Jurass w Czerwca 21, 2009, 15:27:02 pm1:51 , X boty do dzieła nic dziwnego jak na demo gry która wyjdzie za grubo ponad pół roku.Billowi na pierwszym pokazie swego czasu zwiesił się Windows...nie pamiętam czasem czy to nie był XP.
mi chodziło o to.......jednak pamięć nie ta bo nie był to Xp,a Media Center.
Może i Project Natal robi! ale eksluzywne gry od SONY po prostu niszczą te z XO.
Cytat: Mikazuki w Czerwca 20, 2009, 19:27:55 pmMoże i Project Natal robi! ale eksluzywne gry od SONY po prostu niszczą te z XO. Kwestia gustu.
Cytat: Soul w Czerwca 21, 2009, 17:26:31 pmCytat: Mikazuki w Czerwca 20, 2009, 19:27:55 pmMoże i Project Natal robi! ale eksluzywne gry od SONY po prostu niszczą te z XO. Kwestia gustu.Ano tak, ale graficzne różnice są znaczne. Halo3: Coś tam vs Killzone2 To jest za przeproszeniem ku*** kolosalna różnica. Jurass podałbyśmi link do tego porównania, co występuje w nim ten dziadek. Filmik MISTZOSTWO ŚWIATA!
Cytat: Mikazuki w Czerwca 21, 2009, 18:22:06 pmCytat: Soul w Czerwca 21, 2009, 17:26:31 pmCytat: Mikazuki w Czerwca 20, 2009, 19:27:55 pmMoże i Project Natal robi! ale eksluzywne gry od SONY po prostu niszczą te z XO. Kwestia gustu.Ano tak, ale graficzne różnice są znaczne. Halo3: Coś tam vs Killzone2 To jest za przeproszeniem ku*** kolosalna różnica. Jurass podałbyśmi link do tego porównania, co występuje w nim ten dziadek. Filmik MISTZOSTWO ŚWIATA!to porownaj sobie GEARS OF WAR 2 z killzonem 2. tez bedzie roznica tyle ze na korzysc gow
Nie ale te gry dzieli dość spora przepaść czasu więc takie porównania nie mają sensu.
Hmm , ale do UDF chyba można porównać , 2 miesiące różnicy około.Czy nie bo to tpp/fpp?W takim razie KZ2 i GeOw 2 też nie można porównywać.Btw tu jest ten filmik Mikazuki, jak nie znalazłeś :
lol i tak gra beznadziejna jestem ciekaw kto kupuje takie badziewia )pozdrawiam
Tak wogóle to niezle trzeba miec zryty łeb by kupic tego crapa
Dobrze niech sobie ma srednią i 90% Tylko kto niby chciał to kupić, jeszcze przed wyjściem gry. Bo ja nie...
http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6741413,Ghostbusters_jest_ladniejsza_na_360__ale_wlasciwie.html#article_commentsRozwalają mnie komentarze:Cytujlol i tak gra beznadziejna jestem ciekaw kto kupuje takie badziewia )pozdrawiamCytujTak wogóle to niezle trzeba miec zryty łeb by kupic tego crapaCytujDobrze niech sobie ma srednią i 90% Tylko kto niby chciał to kupić, jeszcze przed wyjściem gry. Bo ja nie...Pewnie każdy z nich to posiadacz PS3 używający standardowego schematu "coś jest gorsze na PS3 = crap"
Ale co wy bredzicie ,jakis ghoshunter ,nawet nie wiem czy dobrze napisałem nazwe i od razu robicie hałas o byle co. Jakis crap na licencji.
Cytat: Soul hunter 16 w Czerwca 21, 2009, 19:41:30 pmStarasz się na siłe być fajny jako fanboj sony ? Bo to trochę nudne i wkurwiające za jednym razem. Takie porównania były robione, wiadomo że Halo 3 nie zachwyca, czy komuś to przeszkadzało aby gra przebiła sprzedażą Uncharted i KZ 2 razem wziętę ? Otóż nie. Najlepiej na razie wygląda chyba Uncharted 2. Ale to nie znaczy że XO nie ma mocy co choćby pokazała Forza 3 zbliżając się do GT 5.Hmm? X bots am cry?Czy o co ci się rozchodzi?I nie wyskakuj na litość boską z wynikami sprzedaży, bo wiesz, jeśli to jest miarodajny współczynnik fajności gry to czemu teraz nie wykonujesz ćwiczeń z Wimotem w ręku?
Starasz się na siłe być fajny jako fanboj sony ? Bo to trochę nudne i wkurwiające za jednym razem. Takie porównania były robione, wiadomo że Halo 3 nie zachwyca, czy komuś to przeszkadzało aby gra przebiła sprzedażą Uncharted i KZ 2 razem wziętę ? Otóż nie. Najlepiej na razie wygląda chyba Uncharted 2. Ale to nie znaczy że XO nie ma mocy co choćby pokazała Forza 3 zbliżając się do GT 5.
Cytat: FAN w Czerwca 21, 2009, 19:52:57 pmAle co wy bredzicie ,jakis ghoshunter ,nawet nie wiem czy dobrze napisałem nazwe i od razu robicie hałas o byle co. Jakis crap na licencji. Naprawdę. Kompromitujesz się
Naprawdę. Kompromitujesz się
Cytat: Jurass w Czerwca 21, 2009, 19:36:07 pmHmm , ale do UDF chyba można porównać , 2 miesiące różnicy około.Czy nie bo to tpp/fpp?W takim razie KZ2 i GeOw 2 też nie można porównywać.Btw tu jest ten filmik Mikazuki, jak nie znalazłeś : Wie ktoś może jak sie nazywa ta piosenka z tego filmiku??
Cytat: Chris w Czerwca 21, 2009, 19:54:08 pmCytat: FAN w Czerwca 21, 2009, 19:52:57 pmAle co wy bredzicie ,jakis ghoshunter ,nawet nie wiem czy dobrze napisałem nazwe i od razu robicie hałas o byle co. Jakis crap na licencji. Naprawdę. Kompromitujesz się Przepraszam pewnie zaraz wyskoczysz ze średnią ocen ,albo za pewne długo wyczekiwałeś ,jak że genialnej gry
Cytat: Chris w Czerwca 21, 2009, 19:54:08 pmNaprawdę. Kompromitujesz się Czyli co? Żeby nie być fanboyem trzeba stwierdzić, że Ghostbusters to Gra Roku 2009, super hicior i biec po niego do sklepu? Fajnie
Cytat: FAN w Czerwca 21, 2009, 19:46:16 pmCytat: Jurass w Czerwca 21, 2009, 19:36:07 pmHmm , ale do UDF chyba można porównać , 2 miesiące różnicy około.Czy nie bo to tpp/fpp?W takim razie KZ2 i GeOw 2 też nie można porównywać.Btw tu jest ten filmik Mikazuki, jak nie znalazłeś : Wie ktoś może jak sie nazywa ta piosenka z tego filmiku?? BUBBA HO-TEP Brian Tyler´s "The? Hero's Hallway"
Crap nie crap ale sama idea łapania duszków za pomocą laserka , litości.
Cytat: Jurass w Czerwca 21, 2009, 19:57:43 pmCrap nie crap ale sama idea łapania duszków za pomocą laserka , litości.Gorsza niż bieganie szmacianymi ludzikami bo dziwacznych planszach?
Cytat: windomearl w Czerwca 21, 2009, 20:03:55 pmCytat: Jurass w Czerwca 21, 2009, 19:57:43 pmCrap nie crap ale sama idea łapania duszków za pomocą laserka , litości.Gorsza niż bieganie szmacianymi ludzikami bo dziwacznych planszach?Tak gorsza ! Nagle jakaś gra urosła do rangi HITU tylko dla tego ze lepiej wygląda na xboxa? Ta gra nawet ładna nie jest.
Cytat: FAN w Czerwca 21, 2009, 20:05:26 pmCytat: windomearl w Czerwca 21, 2009, 20:03:55 pmCytat: Jurass w Czerwca 21, 2009, 19:57:43 pmCrap nie crap ale sama idea łapania duszków za pomocą laserka , litości.Gorsza niż bieganie szmacianymi ludzikami bo dziwacznych planszach?Tak gorsza ! Nagle jakaś gra urosła do rangi HITU tylko dla tego ze lepiej wygląda na xboxa? Ta gra nawet ładna nie jest.Dlaczego gorsza?
Przypuszczam ze średnia ocen jest na korzyść LBP
Przepraszam pewnie zaraz wyskoczysz ze średnią ocen ,albo za pewne długo wyczekiwałeś ,jak że genialnej gry
No jak ma coś średnia 79% to dla mnie nie jest za fajne