No za to grafika to świetny a zarazem jakże miarodajny współczynnik fajności gry !
Aha , czyli KZ2 i Uncharted to tylko grafika?
Hmmm, no nie ale dyskusje tutaj opierają się tylko o grafice czy chociaż raz ktoś tutaj wspomniał jaki może być gameplay tych gier ? Wątpie. Sam się wykłócasz jedynie o grafike, robisz jakieś niby śmieszne filmiki, czy też mega zabawne screeny !
Zresztą mnie nie rusza jak ktoś jedzie po konsoli czy grach, ja po prostu gram i mam z tego radość.
Ależ oczywiście ,że nie Starasz się na siłe być fajny jako fanboj sony ? Bo to trochę nudne i wkurwiające za jednym razem.
Hmmm no coż jak czytam 100 raz to samo, każecie porównywać gry które dzielą 3 lata, próbujecie wmówić coś co wiem, no to jest to nudne i wkurwiające. Jak już mówiłem szokuje mnie głupota ludzi.
Szokuje mnie jedynie głupota ludzi, którzy pocą się tutaj udowadniając wyższość jednej konsoli nad drugą w międzyczasie gubiąc się w argumentach i zmieniając 10 razy zdanie, ale na to niestety nikt nie znalazł lekarstwa. I to jest dopiero smutne.
Unlimited Cię szokuje/smuci?
Dziwne ,że mówisz o tym cytując moje posty
EEE nie, szokują mnie Twoje filmiki, screeny oraz pamiętny moment "GOW 2 bez dziur po kulach" ależ wtedy sonyboty miały ekscytacje
Unlimited mnie nie szokuje, bardziej anonimowy, ale tylko po momencie kiedy zobaczyłem jego post na innym serwisie z porównaniem, to mnie zszokowało. Ale nie zaprzestawaj działań naprawdę odwalasz dobrą robote ! Pamiętam ten żart z Anty sony lobby SUPER !!!!!!1111 Gratuluje poczucia humoru. Ale chyba taka rola SDF bohaterowie dla Sonybotów ale już dla zwykłych ludzi, graczy, osoby zaskakujące jednak w negatywnym znaczeniu.
Choć muszę przyznać, że mam pewne zrażenie po tych ciągłych wojnach, jestem Xbotem