Heja ostatnio ze dwa tygodnie mnie tutaj nie było a nie chce mi się wszystkiego czytać więc było tutaj coś ciekawego?
Heja ostatnio ze dwa tygodnie mnie tutaj nie było a nie chce mi się wszystkiego czytać więc było tutaj coś ciekawego?
Zobacz "ładne" drzewa w Gt5P. Ewidentnie widać że są zrobione metodą 4D, 1 bitmapa idzie poziomo, druga idzie pionowo. Pominę już textury na budynkach gorsze niż w PGR4
Zreszta, nawet jesli Forza 3 wygladac bedzie gorzej niz GT5 to i tak uklon w strone Turn10. Zrobili szybciej gre na poziomie GT , a to juz siara. Wyscigowym slangiem - dali sie scignac .
Jak szukasz realizmu w przywalaniu w barierki to polecam Flatout albo GRID. GT to symulacja jazdy a nie rozpieprzania się.
Jak szukasz realizmu w przywalaniu w barierki to polecam Flatout albo GRID. GT to symulacja jazdy a nie rozpieprzania się.
Elementem wyścigów jest kontakt z przeciwnikiem. Dobrze o tym wiesz, a zapominasz o tym przy swojej ukochanej serii.
a mega relistyczne zniszczenia sprawiają iż GP jest zajebiaszczym symulatorem
muszę zgodzić się z Taidus pinball HD
a mega relistyczne zniszczenia sprawiają iż GP jest zajebiaszczym symulatorem
Widzę panowie że gula skacze bo każdy wie że jedynie wyścigowi frajerzy jeżdżą po barierkach i non stop rozwalają auta.
No ale skoro już tak bardzo czepiacie się zniszczeń to dziw bierze że wychwalacie te z Forzy gdyż ich poziom jest żenująco niski. Uderzamy czołowo w barierkę przy 200km/h a auto dalej jedzie. Jedynie przedni zderzak i maska odpadają. To jest według Was sim? Buhaha! Nie bądźcie śmieszni.
Developerom odpadnie troche kasy , chyba ze wydadza GT 5 : EPilog czy cos a za 2 lata dorobia zniszczenia .a mega relistyczne zniszczenia sprawiają iż GP jest zajebiaszczym symulatorem
Widzę panowie że gula skacze bo każdy wie że jedynie wyścigowi frajerzy jeżdżą po barierkach i non stop rozwalają auta.
No ale skoro już tak bardzo czepiacie się zniszczeń to dziw bierze że wychwalacie te z Forzy gdyż ich poziom jest żenująco niski. Uderzamy czołowo w barierkę przy 200km/h a auto dalej jedzie. Jedynie przedni zderzak i maska odpadają. To jest według Was sim? Buhaha! Nie bądźcie śmieszni.
mi tam nic nie skacze nie wiem jak Tobie, ale wciskanie kitu że samochodówka bez zniszczeń to symulator to tak jak o pierwszym Mario powiedzieć jRPG...
takim wytrawnym kierowcom jak TY jadąc 200 km/h nie zdarza się NIGDY przypieprzyć w barierkę...
a GT co odpadnie??